IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Tea on October 07, 2014, 09:44:57 AMQuote from: Jane on October 07, 2014, 09:43:41 AMQuote from: Tea on October 07, 2014, 09:39:06 AMQuote from: Jane on October 07, 2014, 09:35:02 AMhahaha samo glej svaka ti čast, trudiš se. Jaz da pomislim, da bi zdaj najela enga "Hitlerja" da me ganja po igrišču si mislim, ja valda Ah, saj me ne ganja. Samo žogce podaja Pluton žgečka mojega Marsa v 5 v raku - mi je všeč športat. V torek pa začnem z vodno aerobiko. Razmišljam pa še na vpis na tango moja luna v biku zavija z očmi hahaha. Trenutno imam obdobje lenoritisa, ne da se mi. Tebi pa svaka čast res.verjamem - saj je moja tudi lani, ko je bil je bil T mars proti, da bi se sploh premikala hahaCelo zimo prespala ko medo ja, in še uran ti iz 2. hiše kvadrira tegale marsa, ne boš mogla prav dosti počivati in neke nove, napredne, uranske športne dejavnosti so tudi dobrodošle
Quote from: Jane on October 07, 2014, 09:43:41 AMQuote from: Tea on October 07, 2014, 09:39:06 AMQuote from: Jane on October 07, 2014, 09:35:02 AMhahaha samo glej svaka ti čast, trudiš se. Jaz da pomislim, da bi zdaj najela enga "Hitlerja" da me ganja po igrišču si mislim, ja valda Ah, saj me ne ganja. Samo žogce podaja Pluton žgečka mojega Marsa v 5 v raku - mi je všeč športat. V torek pa začnem z vodno aerobiko. Razmišljam pa še na vpis na tango moja luna v biku zavija z očmi hahaha. Trenutno imam obdobje lenoritisa, ne da se mi. Tebi pa svaka čast res.verjamem - saj je moja tudi lani, ko je bil je bil T mars proti, da bi se sploh premikala hahaCelo zimo prespala ko medo
Quote from: Tea on October 07, 2014, 09:39:06 AMQuote from: Jane on October 07, 2014, 09:35:02 AMhahaha samo glej svaka ti čast, trudiš se. Jaz da pomislim, da bi zdaj najela enga "Hitlerja" da me ganja po igrišču si mislim, ja valda Ah, saj me ne ganja. Samo žogce podaja Pluton žgečka mojega Marsa v 5 v raku - mi je všeč športat. V torek pa začnem z vodno aerobiko. Razmišljam pa še na vpis na tango moja luna v biku zavija z očmi hahaha. Trenutno imam obdobje lenoritisa, ne da se mi. Tebi pa svaka čast res.
Quote from: Jane on October 07, 2014, 09:35:02 AMhahaha samo glej svaka ti čast, trudiš se. Jaz da pomislim, da bi zdaj najela enga "Hitlerja" da me ganja po igrišču si mislim, ja valda Ah, saj me ne ganja. Samo žogce podaja Pluton žgečka mojega Marsa v 5 v raku - mi je všeč športat. V torek pa začnem z vodno aerobiko. Razmišljam pa še na vpis na tango
hahaha samo glej svaka ti čast, trudiš se. Jaz da pomislim, da bi zdaj najela enga "Hitlerja" da me ganja po igrišču si mislim, ja valda
Quote from: sanjalka on October 07, 2014, 10:33:05 AMQuote from: Tea on October 07, 2014, 09:44:57 AMQuote from: Jane on October 07, 2014, 09:43:41 AMQuote from: Tea on October 07, 2014, 09:39:06 AMQuote from: Jane on October 07, 2014, 09:35:02 AMhahaha samo glej svaka ti čast, trudiš se. Jaz da pomislim, da bi zdaj najela enga "Hitlerja" da me ganja po igrišču si mislim, ja valda Ah, saj me ne ganja. Samo žogce podaja Pluton žgečka mojega Marsa v 5 v raku - mi je všeč športat. V torek pa začnem z vodno aerobiko. Razmišljam pa še na vpis na tango moja luna v biku zavija z očmi hahaha. Trenutno imam obdobje lenoritisa, ne da se mi. Tebi pa svaka čast res.verjamem - saj je moja tudi lani, ko je bil je bil T mars proti, da bi se sploh premikala hahaCelo zimo prespala ko medo ja, in še uran ti iz 2. hiše kvadrira tegale marsa, ne boš mogla prav dosti počivati in neke nove, napredne, uranske športne dejavnosti so tudi dobrodošle Natalnega imam v 7 /pa vladar horoskopa/ tako da jaz in moj partner ali pa samo jaz Absolutno prestara za skok s padalom ali kaj podobnega haha
Druga kriza srednjih let. Vsa čast gospe!
Mah daj mene je zadnjič skoraj kap ko sem šla z gondolo na Krvavec, skoka s padalom si pa nočem predstavljat sploh
Quote from: Jane on October 07, 2014, 01:53:09 PMMah daj mene je zadnjič skoraj kap ko sem šla z gondolo na Krvavec, skoka s padalom si pa nočem predstavljat sploh
Quote from: Tea on October 07, 2014, 02:06:32 PMQuote from: Jane on October 07, 2014, 01:53:09 PMMah daj mene je zadnjič skoraj kap ko sem šla z gondolo na Krvavec, skoka s padalom si pa nočem predstavljat sploh Jaz pa takoj podpišem še en bungee so solkanskega mostu.
Quote from: sasa on October 07, 2014, 02:13:21 PMQuote from: Tea on October 07, 2014, 02:06:32 PMQuote from: Jane on October 07, 2014, 01:53:09 PMMah daj mene je zadnjič skoraj kap ko sem šla z gondolo na Krvavec, skoka s padalom si pa nočem predstavljat sploh Jaz pa takoj podpišem še en bungee so solkanskega mostu. o bog