PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Tea je kaj gob tam pri vas na primorskem?
Quote from: sanjalka on October 13, 2014, 10:46:16 AMTea je kaj gob tam pri vas na primorskem?Pravijo da ja, samo jaz se v teh čudnih primorskih kao gozdovih čist nič ne znajdem. Same ovijalke, plezalke in robide hehe
Quote from: Tea on October 13, 2014, 10:50:34 AMQuote from: sanjalka on October 13, 2014, 10:46:16 AMTea je kaj gob tam pri vas na primorskem?Pravijo da ja, samo jaz se v teh čudnih primorskih kao gozdovih čist nič ne znajdem. Same ovijalke, plezalke in robide hehe Hm, potem ni prav užitek hoditi tam po vaših gozdovih.Pri nas na tržnici so jih prodajali pa me zanima, če so res iz vaših koncev ali je to samo marketing, da lažje prodajo
Quote from: sanjalka on October 13, 2014, 11:24:37 AMQuote from: Tea on October 13, 2014, 10:50:34 AMQuote from: sanjalka on October 13, 2014, 10:46:16 AMTea je kaj gob tam pri vas na primorskem?Pravijo da ja, samo jaz se v teh čudnih primorskih kao gozdovih čist nič ne znajdem. Same ovijalke, plezalke in robide hehe Hm, potem ni prav užitek hoditi tam po vaših gozdovih.Pri nas na tržnici so jih prodajali pa me zanima, če so res iz vaših koncev ali je to samo marketing, da lažje prodajoNe, je bila v petek ena pri meni iz Krasa, mi nosi zelenjavo in je rekla, da je polno gobKostanj je pa letos tako sladek, da se mi sline cedijo