Author Topic: Tarot VI. del - vpogled in osebna vprašanja.....  (Read 43931 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
Tarot VI. del - vpogled in osebna vprašanja.....
« on: September 23, 2008, 02:48:01 PM »
Tukaj nadaljujeno z vpogedom v tarot VI. del in na vojo sem Vam za vprašanja še naprej......

Šestica (VI) znamenje ljubimcev, odločitev in še kaj.....

:) Sončka

Tar_Mar

Offline metulj

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Tarot VI. del - vpogled in osebna vprašanja.....
« Reply #1 on: September 23, 2008, 02:50:16 PM »
Hvala za odgovor Tar_mar,
vendar glede kariere - jaz stvar, ki jo trenutno delam nameravam zaključit šele nekje v sredini drugega leta in ne sedaj. Ali bo takrat bolj naklonjen čas?

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #2 on: September 23, 2008, 02:57:10 PM »
vendar glede kariere - jaz stvar, ki jo trenutno delam nameravam zaključit šele nekje v sredini drugega leta in ne sedaj. Ali bo takrat bolj naklonjen čas?

Seveda!

Vendar skušaj nekako prehiteti čas, ker v sredini drugega leta bo treba kar precej dela in naporov. Skušaj v prvi polovici drugega že vse končati!

Srečno

Lepo se imej

Tar_Mar

Offline metulj

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #3 on: September 23, 2008, 03:05:00 PM »

Seveda!

Vendar skušaj nekako prehiteti čas, ker v sredini drugega leta bo treba kar precej dela in naporov. Skušaj v prvi polovici drugega že vse končati!

Srečno

Lepo se imej

Tar_Mar

Se bom vsekakor potrudila. Hvala za nasvet.

Lep dan tudi tebi;)

Offline mesecina

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #4 on: September 24, 2008, 06:58:09 AM »
Pozdravljen,

spet se obračan nate ;D

Zanima me..imam 2 možnosti. Prva je tista, za katero sem si tako želela, da bi se uresničila-vendar v tem roku ni šlo >:(. Pri drugi sem sprejeta, vendar mi ni bila proiteta. Torej, zakaj se mi to dogaja vedno, ko se odločam, za nadaljno izobraževanje? A naj poskusim v naslednjem roku spet-bo kaj več sreče? Ali mi usoda kaže, da ni ta podiplomski študij zame?

P.S. Prosim, za hiter odgovor

Najlepša hvala, Tar_mar! ;D

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #5 on: September 24, 2008, 08:51:29 AM »
Pozdravljen,

spet se obračan nate ;D

Zanima me..imam 2 možnosti. Prva je tista, za katero sem si tako želela, da bi se uresničila-vendar v tem roku ni šlo >:(. Pri drugi sem sprejeta, vendar mi ni bila proiteta. Torej, zakaj se mi to dogaja vedno, ko se odločam, za nadaljno izobraževanje? A naj poskusim v naslednjem roku spet-bo kaj več sreče? Ali mi usoda kaže, da ni ta podiplomski študij zame?

P.S. Prosim, za hiter odgovor

Najlepša hvala, Tar_mar! ;D

Zdravo!

Tudi v naslednjem roku boš šla težko skoz. Prej ne.
Ta podiplomski ti bo dal misliti in veliko sekirancije. Zelo, zelo veliko napora, ker boš delala z muko in siliti se boš morala, da bo kaj.
Ali je zate ali ne o tem se ti odloči sama.

Lepo se imej

Tar_Mar

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #6 on: September 24, 2008, 09:19:39 AM »
hoj, Tar_Mar  :D

Mene pa zanima kdaj boš spet malo o simboliki kart pisal...pravi užitek je bilo brati...

lepo bodi
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline lari

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #7 on: September 24, 2008, 10:58:16 AM »
Živijo..hvala Tar-Mar za odgovore..pa samo še eno vprašanje bi imela...ali se mi obeta kakšen nov začetek v ljubezni v letošnjem letu..s tem vodnarjem itak bolj slabo kaže :(

Želim ti lep dan ;)

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #8 on: September 24, 2008, 11:58:31 AM »
Živijo..hvala Tar-Mar za odgovore..pa samo še eno vprašanje bi imela...ali se mi obeta kakšen nov začetek v ljubezni v letošnjem letu..s tem vodnarjem itak bolj slabo kaže :(

Želim ti lep dan ;)

Ne vem zakaj v ljubezni vsi takoj obupate in hočete vedeti takoj za novo zvezo?. Če kaže slabo še ne pomeni konec. LJUBEZEN JE POTREBNO NEGOVATI IN JO OHRANJATI. Če ne gre, je potrebno najti rešitve.

Torej: Ljubezen do konca leta je lahko vendar, boš morala kar precej "poti iskanja, gibanja in komuniciranja narediti"

Torej za ljubezen, kar precej možnosti

Uživaj

Tar_Mar

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #9 on: September 24, 2008, 12:03:20 PM »

Mene pa zanima kdaj boš spet malo o simboliki kart pisal...pravi užitek je bilo brati...

lepo bodi

Bom Vam kaj napisal, razmišljam, če bi začel tam od 24. do 6. ure zjutraj. Takrat imam še čas. No, ja malo šale.

Torej, kar prosto napiši katero karto naj začnem od 3. do 12.-nekaj smo jih že začeli  (ostale bomo v drugem bloku od 14. do 21.)
In želja se ti izpolni! Torej izberi karto -izvoli.

Tar_Mar

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #10 on: September 24, 2008, 12:46:22 PM »

lepo bodi

Bom Vam kaj napisal, razmišljam, če bi začel tam od 24. do 6. ure zjutraj. Takrat imam še čas. No, ja malo šale.

Torej, kar prosto napiši katero karto naj začnem od 3. do 12.-nekaj smo jih že začeli  (ostale bomo v drugem bloku od 14. do 21.)

Tar_Mar

mislim da smo ostali tu nekje:

Sedaj za nadaljevanju si zapomnimo še:

10 + 3=13
10+3+3=16

Sredina med 10 in 16 je 13

Karta 16 je destrukcija ali uničenje, do katere bomo še prišli. Torej med X- srečo in XVI-uničenjem, smo dobili XIII-smrt.

torej bi na vrsti bila karta XVI STOLP

Ampak če bi pa izbirala bi izbrala SONCE

sončka tudi tebi  :D
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #11 on: September 24, 2008, 02:40:45 PM »
Zdravo Tam_mar

imaš še mogoče zame kak predlog nasplošno? :D

Lp
M

Offline Sandra

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #12 on: September 24, 2008, 03:18:06 PM »
Pozdravljen Tar_mar! Pozabila sem te vprašati, koliko mi je do sedaj uspelo (če mi je sploh že kaj) mu sežti do srca, duše? Zanimajo me njegova čustva do mene... če sploh so? Je že spregledav koliko se trudim, me bo zaradi tega lažje ''sprejel'' oz. spustil k sebi in zaupal, ali je pot do tega zaupanja še dolga in ''trnjava''...? Bom morda morala se še veliko ''namučiti'' okoli njega, da bo tako, kot si želim? Še enkrat se ti zahvaljujem za prejšne odgovore in za nadalnjega. LP Sandra :-*

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #13 on: September 24, 2008, 03:19:00 PM »

lepo bodi

Tar_Mar

mislim da smo ostali tu nekje:

Sedaj za nadaljevanju si zapomnimo še:

10 + 3=13
10+3+3=16

Sredina med 10 in 16 je 13

Karta 16 je destrukcija ali uničenje, do katere bomo še prišli. Torej med X- srečo in XVI-uničenjem, smo dobili XIII-smrt.

torej bi na vrsti bila karta XVI STOLP

Ampak če bi pa izbirala bi izbrala SONCE

sončka tudi tebi  :D

Oprosti, prek svojih načel ne grem. Kot sem zapisal. Sedaj delamo I. del veliike arcane od O. do XIII. Torej prosim od O. DO XIII. Će bomo začeli skakati po vseh kartah brez sistema bo ratala zmeda in ne bo takšnega razumevanja. Od XIV do XXI. je genaralno gledano drugi pomen kart. Nam povedo o drugih sferah našega počutja in usode.
Torej trenutno delamo "zemeljske" karte. od 0. do XIII - eno od teh vmes.

Hvala za razumevanje

Tar_Mar

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #14 on: September 24, 2008, 05:16:39 PM »
Tar_Mar je že kaj več iskrenosti v mojem partnerskem odnosu? ::)

Hvala :-* ang: :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.