Author Topic: Tarot VI. del - vpogled in osebna vprašanja.....  (Read 43947 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: Tarot VI. del - vpogled in osebna vprašanja.....
« Reply #15 on: September 24, 2008, 10:49:43 PM »
Tar_Mar a si kaj razmišljal, da bi se v dr. Love preimenoval, maš zadnje čase same love stories na jedilniku  ;D

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #16 on: September 25, 2008, 09:36:31 AM »
hoj, Tar_Mar ni kaj za oprostiti...sem malo narobe razumela...torej od I do XIII

Pa dajmo VII VOZ..to je tudi sredinsko število  ;)

Pa ko bo čas in volja. Hvala ker deliš z nami svoje znanje in dojemanja  :D
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #17 on: September 25, 2008, 09:40:18 AM »
Kakšen napotek za danes?

Lep sončen dan ti želim :D
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #18 on: September 25, 2008, 10:03:59 AM »
Kakšen napotek za danes?
Lep sončen dan ti želim :D

Nič posebnega, na kar bi te naj posebej opozoril. Preživi ga najlepše.

Lepo se imej

Tar_Mar

;D ang: :-*
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #19 on: September 25, 2008, 10:57:36 AM »
Tar_Mar je že kaj več iskrenosti v mojem partnerskem odnosu? ::)

Hvala :-* ang: :-*

Zdravo!

Trudiš se in rada bi dosegla stanje kot je bilo včasih, vendar čas gre naprej in prinaša nove oblike odnosa in druge oblike nežnosti.
Je pa sedaj čas , da malo predahneš in si nadeneš novih moči in preanaliziraš disedašnji odnos eliminiraš negativno in dalje.

Lepo se imej

Tar_Mar

Hvala Tar-Mar :-* ang: :-*

Res si srček ang: :-* ang: :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #20 on: September 25, 2008, 04:52:49 PM »
Mene pa zanima, Tar_mar zakaj si vzel ravno številke 10 + 3 in nato 10 + 3 + 3 ? Kakšna povezava z numerologijo?

Nekje sem prebrala, iščem in ne najdem, da naj bi tarot karte polagali lepo na prt in svečke in to... Jejhata, jaz jih kar na moji postelji položim in pravzaprav niti ne vem, kako jih moram položiti, da jih ponudim na izbiro. Sama jih  dobro premešam in kar tako po tavečjem raztegnem, izbiram pa z levo roko... Je treba lepo po prtu polagat? Ker namreč, moj edini zasebni prostor je spalnica...v kuhinji hodijo naokoli družinski člani in mi motijo koncentracijo.

In še to: če polagaš karte sam zase, je to vredu? Ali vplivaš nanje s svojimi pričakovanji?

Hvala za odgovor.

Offline Isabell

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #21 on: September 25, 2008, 08:31:42 PM »
Tar_Mar a si kaj razmišljal, da bi se v dr. Love preimenoval, maš zadnje čase same love stories na jedilniku  ;D

;D Ja sj je res, zgleda samo to še sprašujemo, skorej no :D. Pa tam nekje si dobr napisal Tar_ Mar, da kaj vsi že takoj na začetku obupamo, da je treba gradit in to ang:. Res je ja.
Jst sm pa mela en post nekje, par dni nazaj pa se je nekje izgubil, ga sploh ne najdem več, k si mel tolk vprašanj vmes.
U glavnem spraševala sem glede srečevanja s tem človekom za katerega si mi rekel, da nej probava mal bolj gradit na zemeljskem odnosu namesto v oblakih.
Če bova kej več v kontaktih v naslednjih tednih, trenutno se je vse skup mal umirilo...z njegove strani se mi zdi.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #22 on: September 25, 2008, 10:55:58 PM »

Pozdravljena

Nisem razmišljal o preimenovanju bom ostal, kar Tar_Mar. Love stori ima pa vsak svojo.
Sem tudi tebi vrgel karte za Love:
Torej:
Danes si posebno osrečila neko moško osebo, ki ti je zelo naklonjena.
Le iz daleč je.

:) Sončka :-*

Lepo se imej

Tar_Mar

Hvala. Vsaj nekdo ima korist od današnjega dneva, moj je bil ... :-X

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #23 on: September 28, 2008, 01:54:09 AM »
res tole, aha ang:
let it be

Offline Magic

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #24 on: September 28, 2008, 09:48:04 AM »
Pozdravček  ang:

sem nova tukej gor,so mi povedali za ta forum  :) pa če mi lahk mal pokukate v karte  :) bi bla ful vesela. Zdej v oktobru me čakajo tri predavanja pred množico ljudi, nekak so kr mene izbral v službi, pa me zanima kako mi bo šlo? Nisem bila še nikol v taki situaciji. Pa ne bi mela rada treme  :-\.
Pa še ljubezen na splošno, če se bo kaj dogajalo kmalu na tem podočju,novega, upam no  :D s preteklostjo sem zaključila že pred časom...

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #25 on: September 28, 2008, 10:05:09 AM »
Dober glas gre v deveto vas  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Magic

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #26 on: September 28, 2008, 05:12:43 PM »
Dober glas gre v deveto vas  ;D

:D j pa še res je tko, pozitivne vibracije se širijo daleč naokrog  ang:.

Offline Magic

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #27 on: September 28, 2008, 05:22:21 PM »
Dober dan, zame ste pa vsi čudoviti, ki pridete, ni novih in starih, ker vsi smo nekje in se premeščamo. Torej dobrodošla:

Si pridna delavka in se boš na predavanja lepo pripravila. Ta predavanja ti ravno niso po godu, vendar bo šlo. Čaka te nekaj začetnih "nevšečnosti"-nevšečnost pomeni, da boš dobila mogoče nerodna vprašanja, oziroma te bodo nekateri mogoče kar "napadli" z vprašanji. Bo tema, ki bo mogoče lahko "burila ljudi" zato se zakonsko zelo podkuj. Drugače boš pa uspešno opravila vse poti predavanj.
Torej OBVEZNO PRIPRAVI RDEČO NIT PREDAVANJ. Uvod, alineje, "izhodišne pojme" za tvojo orientacijo predavanja itd..
Bo šlo.

Res si končala z ljubeznijo. Sedaj iščeš priložnosti in uživaš, ko imaš priliko. Si pa po naravi ena "velika punčka", ki jo je treba razumeti in dojeti takšno kot si, ki išče varnost v domu in romantiki -ki je ni.
Malo še počakaj, zaenkrat zadeve za kašno zvezo mirujejo.

Lepo se imej

:)

Tar_Mar

Najlepša Hvala Tar mar za lepo dobrodošlico in vpogled  :)
Tole kar si pisal za "nevšečnosti" in razna vprašanja je seveda zelo možno, na srečo bo odgovarjala še ena sodelavka, tako, da bo šlo lažje, bom pa vsekako upoštevala tvoj nasvet in se dobr prpravila, sam, da bo šlo.

Tudi za drug del napovedi se zahvaljujem ;), no upam, da kmal posijejo prave zvezde z neba 8), mam občutek, da je že čas :)
Želim ti en lep sončen dan, kolkor ga je še ostalo

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #28 on: September 29, 2008, 01:13:07 PM »
Zdravo!

Zanima me, kako bo kaj naredovalo razmerje s fantom, s katerim se srečujem ... Zadnje čase se je malo "ogrel" ...

Lep sončen pozdrav!
9ZK 656

Offline Sandra

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #29 on: September 29, 2008, 01:31:29 PM »
Hvala Tar_ma... zanimajo me še neke denarne zadeve mi jih bo uspelo poplačati do konca naslednjega leta...? in kako mi sedaj kaže pri ljubezenskih zadevah probala sem že vse ampak mi enostavno ne uspe vsaj tako se zdi... kaj lahko še storim, kar bi bilo v moji moči? Hvala za nadalnji odgovor. LP Sandra