Hvala res, Tar_mar, si me zelo pomiril. Zdaj se malo bolje počutim, včeraj sem se zjokala...jah, mi je prišlo do živega, samo sem s šefom prijazna in vljudna še naprej. Hvala za spodbudo še enkrat 
Ja preveč nežna dušica si. XIV tarot. Kruti svet takše požira. Ne daj se! Saj bo vse v redu. Ne jokaj fizično pa pred šefom. Ker boš padla v nemilost.
Saj lahko napišeš za orientacijo kako je bilo te dni v službi. Ali gre na bolje ali na slabše.
Lahko gledava za vsak dan sproti. Upam da bolje tako najbolje rešila zadevo. Če sestrinjaš seveda.
Dokler ne pripelješ zadeve do pozitive in pozitinega stanja.
Lepo se imej
Tar_MAr
Hvala, Tar_mar, res si prijazen. Zdaj sem v enem takem krhkem ravnovesju...

Pri šefu sem čisto tiho, ker pač najbolje, da nič ne rečem. Danes je bil spet nekaj nastrojen, sicer ne da bi kaj direktno name stresal, a je bil ful uraden pa sodelavko je nekaj hotel prijet...samo ona že ve, kako z njim, jaz sem se pa tudi naučila, da je tak, patriarhalen in dominanten in da ne smem niti muksnit. Samo počutim se pa še vedno nelagodno...a sem ful v nemilosti pri njemu?
Nekako sem izpraznjena...rekel je, da mi bo poiskal drugo službo, ker se giblje v takih krogih, da mi lahko pomaga in to si zelo želim (ker bi res lahko kaj zelo finega dobila, v umetnišklih vodah, ki me zelo vlečejo, presrečna bi bila!). Bom počakal, rekel ni še nič konkretnega, pogodba mi z januarjem poteče, do takrat bo morda kaj, rekel je pa, da še lahko malo zavleče tudi naprej, da delam kakor honorarno...samo pogodbe mi pa noče podaljšat. Meni je pa ostati brez službe čista groza, ker sem v zelo težki finančni situaciji.
Zdaj čakam...tiho in pridno, upam na najboljše:)
Še to dodam: sicer je šef v redu, danes je bil bolj tak, nekomunikativen, a morda zato ker je obremenjen z delom. Sicer je po telefonu zvenel prijazno...samo jaz sem malo bolj umaknjena, čeprav še vedno prijazna in vljudna. On se tudi nasmeje, ne čutim, da bi me grdo gledal, samo vidim, da pač ničesar ne smem reči.
Hvala še enkrat za prijaznost!