Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma II  (Read 201149 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma II
« Reply #30 on: May 02, 2007, 11:17:58 PM »
Hvala Regina, saj ravno zato tako pridno delamo na sebi, da pridemo čim bližje svojemu lastnemu PRAVEMU bistvu, mar ne? Tudi ti si eno pozitivno in srčno bitje, kar " seva" že iz tvojih odgovorov in komentarjev.  ;)  :DSem te že hotela nekajkrat vprašati, pod katerim znamenjem si se rodila? ::)

Taja

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #31 on: May 03, 2007, 09:57:16 AM »
Škorpijonka sem, taja. Pa ne zdaj spremenit svojega mnenja  ;D ;D ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #32 on: May 03, 2007, 01:46:42 PM »
Ne, ne...škorpijoni so mi bili vedno všeč ;D imam tipičnega škorpijona doma ( z ASC kozorog ) - mlajšega brata ;) Škorpijoni-na zunaj hladni kot špricerji, znotraj pa vulkan...joooooj, če se le to odpre...tista lava fajn žge, ki ven pride ;D

Potem si si pa ti kar primerno temo oz. hobi izbrala - sanje ;D

Lepo se imej, Regina :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #33 on: May 03, 2007, 02:47:49 PM »
Šment ja, bo nekaj na tej lavi. Ampak z leti se človek navadi in se jo navadi speljat tudi po pravih kanalih. ;)
Bodi lepo, taja.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline missy2

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #34 on: May 09, 2007, 11:31:50 AM »
Zdravo Regina!

Že kar nekajkrat (vsaj 5x) so se mi pojavile sledeče sanje --> poljubljam se z bivšim sošolcem (ki mi je bil sicer všeč - 4 leta nazaj, tudi sedaj mi je simpatičen, zanimiv, kot da bi me nekaj privlačilo k njemu, vendar ne bi mogla biti z njim, ker mi karakterno ni všeč, njegovo obnašanje mi je včasih šlo zelo na živce, danes ga vidim le nakjkrat na mesec) torej poljubljam se z njim....sicer pa imam v resničnem življenju resnega fanta (skupaj sva že 2 leti in pol) in ga imam res rada... kaj torej pomenijo sanj - da bi mogoče morala prekiniti s sedajšnjim fantom? in morala poskusiti s tem bivšim sošolcem???

res sem zmedena, te sanje me že prav obremenjujejo...saj mi je sedajšnjim fantom prav lepo (kljub malim prepirčkom se dobro razumeva)  :'(  :'(  :'(

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #35 on: May 09, 2007, 10:55:54 PM »

kaj torej pomenijo sanj - da bi mogoče morala prekiniti s sedajšnjim fantom? in morala poskusiti s tem bivšim sošolcem???

Nikakor, missy2. Morda bi morala le razmislit, če vajino prijetno vezo vendarle ne moti še kaj drugega, kot samo tisti mali prepirčki. Če so to njegovi poljubi ali kakršni koli drugi izrazi ljubezni, mu pokaži, kaj in kako ti je všeč. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #36 on: May 14, 2007, 08:15:42 AM »
Regina,

ponovno se oglašam s sanjami, ki sem jih danes ponoči sanjala in so bile dokaj intenzivne. In sicer nahajala sem se v neki kopalnici, v kateri je bil tudi neki moški ( neznan ). On je sedel v kadi in je odprl pipo iz katere je z velikim curkom teklo zlato, ko je le to izteklo je tekla voda. Jaz sem stala pred ogledalom, se pogledala vanj in videla, da sem po očeh zelo močno namazana in sem imela nekako utrujene oči. Pomislim, tole moram pa takoj izmiti s sebe, grem v drug prostor po kremo, si z njo izmijem senčilo z oči ( hkrati sem imela tudi že oprane lase, ki so bili še mokri ), se pogledam v ogledalo in sem zadovoljna, si rečem - tako je pa že bolje. Vseskozi pa je zaradi tega, ker je ta moški spustil oz. iztočil zlato, v meni prisoten nekakšen strah, da bodo to zlato prišli iskati ljudje, katerim pripada ( neka kriminal. združba ). Zato se mi je tudi mudilo, ko sem si umivala obraz, saj sem hotela čimprej zapustiti ta prostor, to hišo.

Na nek način se mi zdi, da te sanje spet ponazarjajo, da se mi mudi...iti naprej, čisto do konca predelati, preboleti.... Pa mogoče snemanje maske in pot k sami sebi, k mojemu pravemu notranjemu bistvu. Tega moškega in predvsem zlata iz pipe si pa ne znam razložiti. Boš pomagala Regina? ;) :D

Lepa hvala ponovno za tvojo razlago in lep sončen dan ti želim, taja :D

Offline tatjani

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #37 on: May 14, 2007, 11:40:19 AM »
Živjo!

Zadnje čase sem res bolj slabo na tem forumu, nasploh za računalnikom. Velik se mi dogaja v življenju, velike spremembe, tako da še sama včasih ne vem kaj in kako.
Tudi sanjam velik, res velik, včasih so to takšne brezvezne sanje, drugič pa takšne nenavadne, za katere ne vem, kaj bi sploh lahko pomenile, kot napr. tele, ki sem jih sanjala par dni nazaj.
Meni ljubi moški je klečal pred mano brez glave (glava je bila poleg) in rok. Na njegovom obrazu oz. glavi je bila sama ponižnost, jaz pa sem sklonila, objela to telo, ga ujćkala  in jokala....
Naj povem, da sva se s tem moškim odločila za skupno življenje in da mene zaradi tega včasih navdajajo takšni strahovi, ali sem se prav odločila, včasih sem polna nezaupanja glede na izkušnje ki jih imam za sabo, on pa me preprečuje nasprotno, da se nimam česa bat  :).
Glede na to, da trenutno nisem redna članica foruma, ne bom jezna, če mi ne boš odgovorila Regina.

Tatjana

Offline bilka

• Mojster
« Reply #38 on: May 14, 2007, 03:07:13 PM »
zdravo
da vam še jaz opišem mojo sanjsko izkušnjo. zdaj se kar nekaj časa nisem spominjala sanj, dve noči zapored pa so bile nekoliko neprijetne...
prvo noč sem sanjala, da sem bila z očetom, mamo in bratom nekje, v neki množici in potem smo kar naenkrat začeli bežati pred nečim, nekim požarom ali eksplozijo ali nekaj takega. tekli smo v eno drugo množico, mislim da je bila celo ookoli stadiona. finta je, da mi smo bili celi prestrašeni, policija v oni drugi množici, kamor smo bežali, pa nas je usmerjala. in nihče iz te množice ni bil prestrašen ali da bi celo bežal kam z nami (ker je pretila nevarnost za nami)... pol pa kar naenkrat, kot da je tudi spredaj nevarnost in še v drugo smer--- kot da smo ujeti. pa sem rekla: "ja nič, usodi ne moremo ubežati. če nam je usojeno umreti, bomo pač umrli. in sem se počepnila in jokala, pričakovala sem eksplozijo, pa ni bilo nič. ogenj nas ni dosegel in to je bilo to. sem se zbudla.
danes ponoči pa sem sanjala, da sma z mamo v njeni sobi ledale na parkirišče in se poovarjali, pa sem jaz videla nekega moškega, ki je s puško odil po parkirišču mama mi je nekaj govorila, jaz sem ji rekla: "joj, toti bo strelja" in ona me sploh ni slišala. potem je ta možak ustrelil enega pred sabo, pa še enega.pol pa je začel strelati na ljudi, ki smo gledali iz oken jaz sem mai govorila, naj se skrije in gre od okna, pa k bratu sem letela, da mu rečem, naj ne sp pri oknu, če bi slučajno metek prebil zid pol pa sem šla nazaj k mami in sem rekla, da bi to morali slikati - to osebo in poklicati vojaško policijo, ker da navadna ne more nič tu ukrenit. in sem se zbudila. čudne sanje no.. ne vem, kaj mi sporočajo.
če ima kdo kakšno idejo, je zelo dobrodošla...
lepo se imejte, pa sanjajte prijetnejše sanje

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #39 on: May 14, 2007, 03:20:01 PM »
Tega moškega in predvsem zlata iz pipe si pa ne znam razložiti. Boš pomagala Regina? ;) :D
Ker je kopalnica pomemben intimni prostor, ki simbolizira prostor "očiščenja", se sanje res povezujejo z vsem tistim, česar se moraš znebit. Torej čustvene in duševne navlake, o kateri tudi sama razmišljaš. Kako bi se počutila, če bi v svoji domači kopalnici zagledala neznanega moškega, ki bi motil tvoj ritual higiene? Verjetno bi se zgrozila. Tudi v sanjah to pomeni nekaj podobnega, saj nekdo v resnici vdira v tvoj prostor zasebnosti.
Kaj pa pipa, iz katere teče zlato?
Sanje s tem simbolom nekako opišejo tvoje trenutno stanje, ko vsakogar, ki si želi tvojega sočutja ali pomoči, dobesedno zaliješ s svojimi čustvi. Nič narobe, ampak če bo vsa tvojo pozornost usmerjena samo v dobro sočloveka ali celo samo v določenega moškega, se lahko razdajaš samo zaradi tega, ker si to nekdo želi od tebe ali celo pričakuje, sama pa ne boš deležna tistega, kar si želiš in potrebuješ. Ja, morda spet, kot že nekajkrat... nisi še pripravljena. ;)
Lep dan, taja!
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #40 on: May 14, 2007, 03:41:17 PM »
Naj povem, da sva se s tem moškim odločila za skupno življenje in da mene zaradi tega včasih navdajajo takšni strahovi, ali sem se prav odločila, včasih sem polna nezaupanja glede na izkušnje ki jih imam za sabo, on pa me preprečuje nasprotno, da se nimam česa bat  :).
tatjani no, bolj papeški od papeža pa vendarle nismo. Ti samo pridi, ko boš kaj rabila, saj smo vendar stari znanci  ;)
Sanje opisujejo prav to, kar si že sama razmišljala. Tvoje strahove, dvome, nezaupanje... Na neki način te opozarjajo pred takšnim duševnim trpljem,  po drugi strani pa te spodbujajo, da pozabi na stare izkušnje in zadihaj. Zdaj, za ta trenutek.
Lepo se imej in pridi še kaj poklepetat ;)
www.sepet-sanj.com

Offline tatjani

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #41 on: May 14, 2007, 03:52:09 PM »
tatjani no, bolj papeški od papeža pa vendarle nismo. Ti samo pridi, ko boš kaj rabila, saj smo vendar stari znanci  ;)
Sanje opisujejo prav to, kar si že sama razmišljala. Tvoje strahove, dvome, nezaupanje... Na neki način te opozarjajo pred takšnim duševnim trpljem,  po drugi strani pa te spodbujajo, da pozabi na stare izkušnje in zadihaj. Zdaj, za ta trenutek.
Lepo se imej in pridi še kaj poklepetat ;)

Hvala Regina
v sebi itak že dolgo čutim, da se moram prepustit, živet ta trenutek, blokira pa razum.....bom že uredila sama s sabo ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #42 on: May 14, 2007, 04:48:28 PM »
Hvala Regina
v sebi itak že dolgo čutim, da se moram prepustit, živet ta trenutek, blokira pa razum.....bom že uredila sama s sabo ;)

Ne dvomim v to, tatjani. :)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #43 on: May 14, 2007, 05:03:54 PM »
če ima kdo kakšno idejo, je zelo dobrodošla...
lepo se imejte, pa sanjajte prijetnejše sanje

Kup težav, problemov in ovir, kaj?
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #44 on: May 14, 2007, 05:15:55 PM »
Tega moškega in predvsem zlata iz pipe si pa ne znam razložiti. Boš pomagala Regina? ;) :D
Ker je kopalnica pomemben intimni prostor, ki simbolizira prostor "očiščenja", se sanje res povezujejo z vsem tistim, česar se moraš znebit. Torej čustvene in duševne navlake, o kateri tudi sama razmišljaš. Kako bi se počutila, če bi v svoji domači kopalnici zagledala neznanega moškega, ki bi motil tvoj ritual higiene? Verjetno bi se zgrozila. Tudi v sanjah to pomeni nekaj podobnega, saj nekdo v resnici vdira v tvoj prostor zasebnosti.
Kaj pa pipa, iz katere teče zlato?
Sanje s tem simbolom nekako opišejo tvoje trenutno stanje, ko vsakogar, ki si želi tvojega sočutja ali pomoči, dobesedno zaliješ s svojimi čustvi. Nič narobe, ampak če bo vsa tvojo pozornost usmerjena samo v dobro sočloveka ali celo samo v določenega moškega, se lahko razdajaš samo zaradi tega, ker si to nekdo želi od tebe ali celo pričakuje, sama pa ne boš deležna tistega, kar si želiš in potrebuješ. Ja, morda spet, kot že nekajkrat... nisi še pripravljena. ;)
Lep dan, taja!

Hvala Regina za pojasnilo, sem si mislila, da bodo tudi te sanje nakazovale znano situacijo; glede sočutja, čustev sem resnično bolj odprta in čustvena, kot sem bila pred zadnjo vezo; se mi pa vseeno zdi, da se predvsem ukvarjam s sabo, svojo željo po tem, da maksimalno dozorim v zvezi z znano zadevo in sem maksimalno na to tudi osredotočena, zato se tudi drugim ( niti moškemu ) čustveno ne razdajam...razen sebi ;) :D Seveda pa hvala za namig, opozorilo. :Dmislila sem, da to snemanje ličila iz svojega obraza namiguje na to, da naj snamem masko in da se usmerim k svojemu notranjemu pravemu bistvu, od koder vse izhaja. ;)

Regina, resnično hvala ti...vedno znova me fasciniraš, koliko in kako natačno lahko opišeš sanjsko simboliko iz naših sanj ;) :D Sem ti resnično hvaležna, ker si za nas tu ;) :D

Zdaj pa ponovno na delo....da se očistim pretklosti ;D

Taja