Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma II  (Read 194475 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma II
« Reply #15 on: April 04, 2007, 12:19:53 PM »
Zaspana, mogoče pa ti sanje dajejo namig, da posvoji še kakšnega - hec  ;D. Jaz dostikrat sanjam pse - doge. Čeprav pri meni so bolj sanje zaradi želje po še eni (vsaj tako mislim).
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #16 on: April 04, 2007, 12:48:09 PM »
oila Regina,

jaz sem pa danes sanjala pse..... ne vem tocno kako so sanje izgledala, edino kar sem si zapomnila je to, da sta v sanjah nastopala oba moja psa, ter tudi drugi psi, ki jih ne poznam..... Pa vsi so bili prijazni..... nic napadov ali kaj podobnega...

Kaj naj brez vsebine, zaspana?  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline zaspana

• Novinec
  • *
    • Turistična agencija Kam pa Kam
« Reply #17 on: April 04, 2007, 08:12:25 PM »
ne vem _D

sem mislna saj simboliko psa zvedt :) ampak ok... ce rabis vse ti pa ne morm tega povedat k se ne spomnem :)

tnx vseen

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #18 on: April 05, 2007, 03:08:45 PM »
Ja saj. Eno sanjsko knjigo bo treba nabavit, če te zanima zgolj simbolika. :)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #19 on: April 05, 2007, 07:18:56 PM »

Bi lahko sanje pomenile, da se bom nekomu upiala in delala po svoje, na koncu pa "zvozila" v poz?
uf... :P
lp :-*

Ja, res bi lahko bila malce prehitra v kakšni situaciji in bi opletala brez prave podlage. V pozitivo bi potem šlo kar malo težko.  Torej bodi malo pozorna, ne spreglej provokacije in se potegni pravočasno nazaj. ;)

Bom Regina!
In, hvala  :)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #20 on: April 12, 2007, 10:35:02 PM »
Zaradi tehničnih težav, ki smo jih imeli, smo nekaj postov izgubili, a kolikor se spomnim, nihče ni ostal brez odgovora.
Se je pa zgodilo, da je izginil prav Selenin post, ko nas je po dolgem času prišla samo pozdravit. Torej draga Selena, manj stresne in prijetnejše sanje ti želim in pozdrav samo zate.    :)
www.sepet-sanj.com

Offline Selena

• Novinec
  • *
« Reply #21 on: April 17, 2007, 03:59:56 PM »
Draga Regina!

Če ne bi prebrala tegale tvojega posta, bi mislila, da res SANJAM. Ker sem namreč tudi Tei nekaj napisala v zvezi z njeno spletno stranjo. Danes pa  pokukam tja in začuda ne najdem nič :o.

Tako da...hvala za tvoje pojasnilo. Me res malo stiska čas, ampak prihaja tudi poletje, ko bom lahko napolnila baterije in si vzela malo predaha. Žal mi je, ker nisem več prav dosti prisotna, saj bi te imela toliko stvari za vprašat! Tako pa guram s svojimi razlagami, ki jih rada kar malce priredim. Po razpoloženju pač ;)...
Če človeka nekaj sili leteti, se nikoli ne bo plazil.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #22 on: April 17, 2007, 04:06:33 PM »
Čeprav ne na pravem mestu, pa vendarle Selena, bom vzela na znanje. Hvala  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #23 on: April 17, 2007, 04:58:30 PM »

Če ne bi prebrala tegale tvojega posta, bi mislila, da res SANJAM.

Sanje v sanjah.... je lahko zelo zanimiva tema.  ;D
Pokukaj še kaj k nam in naj ti do poletja čimprej mine. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #24 on: May 02, 2007, 10:12:23 AM »
Regina,

evo me še s sanjami, katere sem danes ponoči sanjala. Sanjalo se mi je, da sem imela dojenčka ( otrok nimam, nisem noseča ;D) in sem ga nosila po rokah. Bila sem v nekem prostoru, kjer so bili tudi drugi ljudje in sem govorila z njimi, nekaj delala. Dojenček  je ves čas hotel hotel sesati in si je sam " utrl" pot do mojih prsi ( šele nato si jaz pridem gor, da bi lahko bil lačen ) in začel piti. On je vlekel in vlekel, mleko pa je nenormalno močno teklo ( kot curek ) - otroka si prestavim na drugo dojko, ko je že kar dolgo časa pil na eni in spet je mleko teklo, teklo. In otrok kar ni nehal piti, tako da se mi je  zdelo, da pa bi sedaj lahko bilo dovolj zaenkrat. In ko sem ponovno pogledala otroka na rokah, sem videla da je zelo zrastel ( je bil velik kot pribl. enoleten otrok ).

Kaj bi rekla, Regina? Ali to nakazuje kakšne spremembe, nov začetek ali kaj v tej smeri? :D

Lepo te pozdravljam, upam, da si si nabrala novih moči ;) :D

Taja

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #25 on: May 02, 2007, 12:18:11 PM »
Kaj bi rekla, Regina? Ali to nakazuje kakšne spremembe, nov začetek ali kaj v tej smeri? :D

Ja, pa sem si res nabrala nekaj novih moči in kot je videti, tudi ti.  ;)
Vsekakor so današnje sanje zelo prijetne, saj te vodijo v spremembe, ki so plod tvojega dela na sebi in vedno večje uravnoteženosti tvoje narave. Začutila si utrip in hrepenenje, ker si se spremenila, vendar ti tempo, ki si ga izbrala, najbolj ustreza. To je videti tudi v kavi, v sanjah pa si izrazila ta isti občutek z otrokom, ki prehitro raste.
Torej ne hiti. Tudi počasi se daleč pride. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #26 on: May 02, 2007, 06:39:21 PM »
Regina,

ponovno HVALA. Res je zanimivo s temle hitenjem....na to nisem niti pomislila..glede tempa, ki sem ga izbrala za čiščenje, delom na sebi ;)ampak živa resnica. Ko sem bila lani v hudem obdobju...sem komaj čakala, da bo le to konec in ker se po momoč obrnila na različne naslove ( astrologijo, sanje...) sem dobila tudi nekakšen časoven okvir, ko bom ven iz tega in ponovno sredi lepih čustvenih dogodkov. Danes sem že daleč, nisem pa še čisto tam, kjer želim biti. In podzavestno se mi mudi. Res, čas hitro teče in kot bi nekako odštevala čas, v stilu...to je že mimo, sedaj še ta mesec.... ;D Torej gre za nekakšen opomin, naj se mi ne mudi ;) :D

Hvala Regina :D
Taja

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #27 on: May 02, 2007, 08:14:38 PM »
Kaj če bi namesto "opomin" temu podzavestnemu sporočilu rekle enostavno SPODBUDA? Vsaj meni lepše zveni.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #28 on: May 02, 2007, 10:49:20 PM »
Regina,

pa veš, da sem se pri pisanju ustavila preden sem napisala opomin, ker tudi meni tako grozeče zven, pa ti povem...se mi ni dalo razmišljati in iskati pozitivnejšo besedo ;) Izgovor: Ravno sem prišla iz hribov in sem bila utrujena. ;) ;D

Vse lepo Regina...zdaj me že toliko poznaš, da veš, da sem pozitivka ;D

Taja

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #29 on: May 02, 2007, 10:52:37 PM »
Ostani takšna kot si. :)
www.sepet-sanj.com