Author Topic: Slikanje aure  (Read 68852 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Slikanje aure
« Reply #30 on: October 04, 2007, 08:13:11 AM »
Cao Simbio

Se moram oglasit tud jaz. Že ene dve ali tri leta nazaj, se točno ne spomnim, kdaj sva se spoznala, si mi med tem ko sva chatala točno opisal moje stanovanje. Med klepetom mi je mož prinesel košček jabolka in si me vprašal:
ja kaj pa zdaj ješ? hihi

Nisva velikokrat na zvezi .... ko pa sva me kličeš da me na kaj opozoriš je ponavadi to to ... se spomniš potresa /dva dni prej si mi rekel, da naj umaknem stvari, ker se bo treslo  ;D, spomladi si me opozoril na nevarnost na cesti /trije padci s kolesom/ itd........

No, škoda da ti mojih nasvetov ne upoštevaš zadosti  ;D ::)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #31 on: October 04, 2007, 09:18:40 AM »
Sem upošteval ;)
Zavaroval stanovanje, zamenjal vodovod,... Tko da poplava ni povzročila preveč škode (vse sem umaknil že prej) :D

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #32 on: October 04, 2007, 09:36:58 AM »
Simbio,

ocitno si pritegnil naso pozornost in sedaj imamo vsi kup vprasanj. :)

Nekaj casa nazaj, sem brala nekje na netu, da se je en moski povezal mentalno povezal z eno zensko (ne vem, ce ni ta zgodba celo opisana na Andresovi spletni strani  ???, saj se mi zdi, da moski zivi nekje v Severnih dezelah, zenska pa v Sloveniji). Se ti je to ze kdaj zgodilo? On je cutil, kaj se bo zgodilo z zensko nekaj dni prej. Npr. poklical jo je, kaj si je naredila na roki? cez par dni, si je res zlomila roko. Priblizno tako gre zgodba.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #33 on: October 04, 2007, 09:47:36 AM »
He, he moram hitro pospravit tole "štalo" pa potem Simbiu rečt naj še mene "preskenira". Malo heca ;D. Je pa res neverjetno, kako se lahko dva človeka povežeta.
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #34 on: October 04, 2007, 10:17:40 AM »
Sem upošteval ;)
Zavaroval stanovanje, zamenjal vodovod,... Tko da poplava ni povzročila preveč škode (vse sem umaknil že prej) :D

;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Princes

• Mojster
« Reply #35 on: October 04, 2007, 01:35:13 PM »
Simbio, prosim, priklopi se name :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #36 on: October 04, 2007, 07:17:48 PM »
Ne vem princes, po eni strani imam občutek kot da te poznam (mogoče zaradi dela), po drugi strani pa mislim, da si fino zasanjana in živiš v enem svojem svetu, ki obstaja v obstoječem, kot 2 dimenzija. Mogoče je to samo zaradi domišlije lahko pa da imaš resno sposobnost preklopa. Mogoče samo v sanjah. Verjetno si misliš, da si samo v sanjah svobodna ampak če si tudi v realnem svetu postaviš ogrodja za svoj svet, lahko živiš v njem kot je recimo Peter Pan živel v NIKJER IN NIKOLI istočasno pa v našem svetu. Se mogoče ali pa si želiš ukvarjati z umetnostjo in spraviti nekaj "iz sebe"?

Offline Princes

• Mojster
« Reply #37 on: October 05, 2007, 06:26:42 AM »
Ne vem princes, po eni strani imam občutek kot da te poznam (mogoče zaradi dela), po drugi strani pa mislim, da si fino zasanjana in živiš v enem svojem svetu, ki obstaja v obstoječem, kot 2 dimenzija. Mogoče je to samo zaradi domišlije lahko pa da imaš resno sposobnost preklopa. Mogoče samo v sanjah. Verjetno si misliš, da si samo v sanjah svobodna ampak če si tudi v realnem svetu postaviš ogrodja za svoj svet, lahko živiš v njem kot je recimo Peter Pan živel v NIKJER IN NIKOLI istočasno pa v našem svetu. Se mogoče ali pa si želiš ukvarjati z umetnostjo in spraviti nekaj "iz sebe"?

Dragi Simbio,  :o fascinantno.
Meni bi bilo zelo po godu, da bi se poznala. Mislim, da še nisem srečala takega kot si ti. Če pa veš, da se poznava se mi javi na osebni mail.
Zasanjana - v resničnem svetu sem "zategnjena, racionalna, odločna.... skratka resnično kozorogovska", moj drugi svet je svet sanj. Če se zjutraj zbudim in se ne spomnim sanj, mi kar nekaj manjka. Sanje so moj notranji zaklad. Pa to že dolga leta.

Sposobnost preklopa? Tega pa resnično nisem dobro razumela ??? Ja, mogoče. V vsakdanjem življenju poskušam vidno, povedano, odreagirano povezati s tistim,kar ob tem občutim in nekako tisti trenutek "vidim". Drugače povedano, ko mi nekdo kaj govori, opazujem njegove oči, kretnjo in poskušam občutiti njegovo energijo. Včasih se pokaže čisto druga slika od povedanega.

"Spraviti nekaj iz sebe". DA. Ampak, tisto kar želim in se trudim spraviti iz mojih skritih notranjih kotičkov je ljubezen, toplina, božanski občutek bivanja. Spraviti na plano tisto, kar je očem skrito in lahko samo občutiš. Želim, da na plano pride tista prava bit, ki je topla, brezpogojna.

Skratka Simbio, če imaš voljo in čas, mi še kaj napiši, prosim.
 :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #38 on: October 05, 2007, 10:13:08 AM »
Huh, cloveka kar kurja polt obliva ko bere vase odzive v tej temi.  :o

Simbio, bi lahko se mene malo povohal? :)

Ps: ima karma kaksno povezavo z auro? (verjetno ima, bi lahko kdo, ki to bolj podrobnmo pozna, malce obrazlozil  ;) )

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #39 on: October 05, 2007, 11:01:22 AM »
Pri tebi pa vidim nekaj  v zvezi s smrtjo (pa ne se ustrašit). Bližina pokopališča, kdo umrl pred kratki, sosed,... Vidim kot eno žalost/pomanjkanje energije. Mogoče je območje tako ali pa samo trenutno stanje. Če se vleče predlagam menjanje bivalnega prostora. Mogoče se bo hecno čulo ampak imam občutek tko - če bi imeli dobili plazmo TV bi bilo bolje..?
Da razložim. Velik ekran in "podoživljanje" doganjanja lahko vpliva na boljši občutek, če je seveda pozitiva na TVju (šport, komedije,...)

P.s: Če želiš spremeniti okolje je vedno treba začeti pri sebi.

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #40 on: October 05, 2007, 11:26:34 AM »
Pri tebi pa vidim nekaj  v zvezi s smrtjo (pa ne se ustrašit). Bližina pokopališča, kdo umrl pred kratki, sosed,... Vidim kot eno žalost/pomanjkanje energije. Mogoče je območje tako ali pa samo trenutno stanje. Če se vleče predlagam menjanje bivalnega prostora. Mogoče se bo hecno čulo ampak imam občutek tko - če bi imeli dobili plazmo TV bi bilo bolje..?
Da razložim. Velik ekran in "podoživljanje" doganjanja lahko vpliva na boljši občutek, če je seveda pozitiva na TVju (šport, komedije,...)

Zivjo!

Ne zivim poleg pokopalisca, niti ni nihce umrl okoli mene :) Na sreco ;)

Je pa res, da je veliko stvari, ki se spreminjajo v MENI. Notranje. Umrla sem stara jaz, razuzdanka v vseh pogledih in se rojevam nova jaz, umirjena, z vrednotami, ki so bile pozabljene.Tudi ta zalost in pomanjkanje energije, ki si jo omenil je ze zadaj,... Ker gre za rojevanje in prebujanje novega obdobja. (je pa res, da se mi se do pred mesecem dni ni dalo popolnoma nic, niti v druzbo hodit, niti oditi v sluzbo, niti narediti kaj zase, ...)

Huh plazme se pa res ne bi branila, ce bi bilo mozno bi jo takoj kupila, ce bi to lahko kako pripomoglo.A zal trenutno financno stanje tega ne dopusca, prihajajo izdatki za avto in se ze zdaj pripravljam in kupckam evre :)
Sicer pa televizije kot take niti ne gledam veliko, raje berem knjige in poslusam glasbo. To so stvari, ki me na nek notranji nacin bolj zadovoljijo.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #41 on: October 05, 2007, 11:26:59 AM »
Ej simbio, zdaj si pa še mene vznemiril. Radovedna postajam, daj še k meni malo poškili  ;)
Čeprav mi je sedaj malo padel imunski sistem in sem virozna, še sigurno kje drugje kaj škripa ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #42 on: October 05, 2007, 11:34:12 AM »
Ej simbio, zdaj si pa še mene vznemiril. Radovedna postajam, daj še k meni malo poškili  ;)
Čeprav mi je sedaj malo padel imunski sistem in sem virozna, še sigurno kje drugje kaj škripa ;D

Pri tebi bo pa verjetno kar zaslepljen zaradi vse dobre in pozitivne energije ki jo oddajas :D

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #43 on: October 05, 2007, 11:41:15 AM »

Zivjo!

Ne zivim poleg pokopalisca, niti ni nihce umrl okoli mene :) Na sreco ;)

Je pa res, da je veliko stvari, ki se spreminjajo v MENI. Notranje. Umrla sem stara jaz, razuzdanka v vseh pogledih in se rojevam nova jaz, umirjena, z vrednotami, ki so bile pozabljene.Tudi ta zalost in pomanjkanje energije, ki si jo omenil je ze zadaj,... Ker gre za rojevanje in prebujanje novega obdobja. (je pa res, da se mi se do pred mesecem dni ni dalo popolnoma nic, niti v druzbo hodit, niti oditi v sluzbo, niti narediti kaj zase, ...)

Huh plazme se pa res ne bi branila, ce bi bilo mozno bi jo takoj kupila, ce bi to lahko kako pripomoglo.A zal trenutno financno stanje tega ne dopusca, prihajajo izdatki za avto in se ze zdaj pripravljam in kupckam evre :)
Sicer pa televizije kot take niti ne gledam veliko, raje berem knjige in poslusam glasbo. To so stvari, ki me na nek notranji nacin bolj zadovoljijo.

TV sem predlagal, ker pri sebi če sem bol take volje si prižgem TV in dam kak dober film gor. Ja mogoče pa je res da si za sabo pustila "nekatere probleme".Sej pravim gledam trenutno stanje...

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #44 on: October 05, 2007, 11:43:28 AM »

Se spomniš ko sem ti v Izoli povedal da vidim kot en križ in si potem imela "problem"? ;)
Sedaj veš kdo sem? ;)

En predlog (nasplošno), noge (okoli gležnjev) si namaži s kako kremo in daj noge v toplo vodo, med tem ko bereš knjig gledaš tv. Probaj ene parkrat pa boš sama videla razliko (zaprte imaš čakre v podplatih).

Lp