Ehm, jaz bi tudi prosila glede enega problemčka, beri: človeka.
Zdaj je odličen čas, da ta problem bombardiraš z vsem kar te moti 
Hvala, Jane. Lahko vprašam, kaj je padlo?
Hehe, ta problem mene bombardira z vsem mogočim ...

Hm, z vsem spoštovanjem do karmičnih astroloških kart in tvojega odgovora Jane. Najbrž da je res tako, ampak če pa pogledamo astrološko karto:
T Saturn se postavlja na P Marsa /tradicionalni vladar MC/
P Luna prihaja v kontakt z P MC, P Merkurjem /ki je retro/, vladarjem 6 in sovladarjem 8 in natalnim Saturnom - valdarjem karte
Ta isti kontakt pa v kvadratu dotika tudi T Neptun, kar pomeni, da realne slike ne vidimo dobro.
Normalno je tudi, da je P Luna v škorpijonu dokaj občutljiva, saj bo hitro minilo, ko bo šla v Strelca

normalno je, da se je sprožilo neko vprašanje, ki ni od danes in je ritmično ponavljajoče se stanje. Maja, če ti kaj to pomeni, je to nek sistem, ki te spremlja vsake toliko v življenju /oseba ni pomembna/, smatram pa da gre za starejšo osebo vezano na tvoje poklicno področje in učenje sodelovanja z drugimi, spoštovanja avtoritet ipd.......
Ob Saturnovskih aspektih je pomembno, da se ne preveč aktivno "borimo", pač pa da skušamo ozavestit učni načrt, še posebno, ker smo v času R Merkurja in tudi Marsa, ki je že v svoji senci pred retrogradnim gibanjem.
Ker gre za aspekt konjunkcije, bi rekla, da je čas, da se od starejših nekaj naučiš, mogoče tudi skozi konflikt in da poskušaš svoje cilje in tisto kar si želiš /mars/ dosegati na drugačen način - torej bolj v smislu učenj in sprejemanj, majhnih korakov, potrpežljivosti in spoštovanja /saturn/.
Oprostita obe, ker sem se oglasila, vendar je stvar dokaj jasna v astro simboliki in ti mogoče moj odgovor pomaga Maja.