Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing

Theta zdravljenje na daljavo-2. del

<< < (41/69) > >>

Andres:

--- Quote from: bik7 on May 08, 2009, 07:13:13 AM ---Sporočit vam moram, da z očetom prehajamo v zaključno fazo in približuje se trenutek ko se bo vrnu v svoj dom. Sam hodi in se sam dviguje s postelje in stola. Skratka pripravljen je za samostojno življenje z malenkost pomoči. Vsi se čudijo kako se mu stanje vidno popravlja. Celo prsti na levi roki so mu začeli delovat. Tako da je velik del zasluge skupinskega zdravljenja.

by bik 7

--- End quote ---

Bik

Moje čestitke tvojemu očetu, ki kot si napisal lepo napreduje. Mislim celo, da bo napredek še večji, vprašanje pa če bo to s tako hitrostjo kot je šlo do sedaj.   

Andres

Andres:

--- Quote from: Gaja on May 08, 2009, 09:01:03 AM ---Ljubo, odlično, da tvoj oče tako dobro okreva.

Jaz bi prosila, če lahko zorganiziramo eno skupinsko zdravljenje za mojo nečakinjo, ki je v bolnici in ima hude trebušne krče. Povečan ima edino žolčnik, ampak zaradi vseh zdravil, ki jih jemlje njena zdravnica sumi, da gre za obliko vodenih koz, ki se pri njej izraža skozi močne bolečine.

Ker imam oba naslednja dneva zelo zasedena, ne vem, če se bom lahko pridružila, vsekakor pa sem pripravljena voditi skupinsko zdravljenje, ki ga bom izvajala po končanem seminarju v nedeljo, 10. maja ob 17.30.

:-* Gaja

--- End quote ---

Gaja. Tudi jaz sem zraven, vendar bi prosil, če lahko objaviš tisti dan to še v urniku, pomnilniku tule pri nas, saj že kar nekajkrat se je zgodilo, da bi poleg lahko bil, vendar sem preprosto pozabil, ker je bilo planirno prezgodaj.

Andres

Gaia:

--- Quote from: Andres on May 08, 2009, 04:11:11 PM ---Ker imam oba naslednja dneva zelo zasedena, ne vem, če se bom lahko pridružila, vsekakor pa sem pripravljena voditi skupinsko zdravljenje, ki ga bom izvajala po končanem seminarju v nedeljo, 10. maja ob 17.30.

:-* Gaja

--- End quote ---

Gaja. Tudi jaz sem zraven, vendar bi prosil, če lahko objaviš tisti dan to še v urniku, pomnilniku tule pri nas, saj že kar nekajkrat se je zgodilo, da bi poleg lahko bil, vendar sem preprosto pozabil, ker je bilo planirno prezgodaj.

Andres
[/quote]

Saj si že ti uredil namesto mene. ;)

Mačica:
Sem zraven.

Gaia:
Odlična podpora je zagotovljena in jutri bodo prave energije tudi prisotne. Se že veselim tega dogodka.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version