Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing
Theta zdravljenje na daljavo-2. del
Gaia:
Hvala vsem, ki ste mi bili v podporo. Proces je bil izredno močen in zanimajo me povratne informacije vseh, ki ste bili deležni zdravljenja. Moja nečakinja zelo lepo okreva in prepričana sem, da vsem s seznama gre na bolje.
:-* Gaja
nensi:
Hvala v mojem imenu, edino kar se je malo umirilo je kašljanje, poročam ko bo kaj bistveno bolje. :-*
Gaia:
--- Quote from: nensi on May 10, 2009, 11:35:17 PM ---Hvala v mojem imenu, edino kar se je malo umirilo je kašljanje, poročam ko bo kaj bistveno bolje. :-*
--- End quote ---
Prosim Nensi. Očitno te je vesolje pripravilo do tega, da se dodobra spočiješ. ;)
nensi:
--- Quote from: Gaja on May 11, 2009, 10:46:32 AM ---
--- Quote from: nensi on May 10, 2009, 11:35:17 PM ---Hvala v mojem imenu, edino kar se je malo umirilo je kašljanje, poročam ko bo kaj bistveno bolje. :-*
--- End quote ---
Prosim Nensi. Očitno te je vesolje pripravilo do tega, da se dodobra spočiješ. ;)
--- End quote ---
Ja je res, malo po "podstrešju" prah brišem, pa podnajemnike (=vzorce) ven mečem in traja kak dan dlje, sploh ker so mi izgleda kljub vsemu nekateri kar nekako prirasli k srcu in rabim kak dan dlje da se poslovim od njih ::)
luana:
Ojla Gaja pozdravljena!
Poročam, tašča pravi da se počuti bolje po včerajšnjem dnevu, vedela ni nič, ker nisem nič povedala, a vseeno danes sem malo potipala.
Lepo me veseli, res je ubožca, tako da počasi a bo šlo, važno da je bolje. Kako ne vem povedat, povem le toliko da ima počeno rebro in je včaraj iz bolnišnice.
Za sebe pa tudi, določene stvari lažje dojemam, bolj na izi, ni tako boleče.
by luana
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version