Author Topic: Saturn  (Read 106330 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Saturn
« Reply #225 on: January 12, 2009, 01:31:34 PM »
Tudi mene to zanima ... ta zadeva me sicer čaka čez 2 leti, se bo pa vse skupaj dogajalo v 5. hiši.
Natalni Pluton ima precej težke aspekte, in sicer kvadrat s Soncem in Marsom v 8. hiši (in to aplikativen). Natalni Saturn je postavljen v 4. hišo in tvori lep trigon na Sonce in Mars.

sanjalka, a ti ga imaš zdaj? ta tranzit?

Ja,ta tranzit se mi dogaja prav zdaj >:D
Saturn je na 21 stopinji,Pluton pa na 20 stopinji.

Pri meni trenutno ni videti še nič posebnega,mislim pa da bom pravi rezultat videla šele ko bo vse mimo.
Čutim,da se v meni dogajajo spremembe,katerih rezultate bom videla verjetno na koncu tranzita oz. ko bo že vse mimo.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #226 on: January 12, 2009, 01:33:55 PM »
Gledam svojo karto in vidim,da mi gre Tranzitni Saturn točno čez natalnega Plutona v 1. hiši >:D
Nič kaj dobro ::)

To sem jaz doživela lani. Sicer v 12. hiši, kar je lahko še hujše, ampak evo, še vedno živim.  ;D

In kakšne občutke si doživljala,se ti je kaj posebnega dogajalo?
Si mogoče na novo ovrednotila kaj ti je pomembno v življenju in odvrgla kakšna stara razmišljanja?

Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #227 on: January 12, 2009, 01:37:00 PM »
No pa da se še jaz javim :-)

... Je bila namreč ena od obljub sama sebi...da bom več potovala, ker me to res veseli in da si bom več privoščila tudi za svojo dušo ( ta vikend grem k Izi na Theto  ang:) Na Florido potujeva oba z možem + pa 2 prijatelja in njuna hčerkica...najeli bomo avto in prečesali celo Florido.
....
A

živjo
se veselim da se vidimo na theti  :)
želim ti tudi lepo potovanje na Forido, ne spada ravno semle, pa vseeno ti tukaj nalepim še povezavo na stran, ker od danes dalje moraš pred potovanjem v ZDA zaprositi za t.i. visa waiver, ker je Slo v tem programu, velja ti pa dve leti za več potovanj
https://esta.cbp.dhs.gov/esta/esta.html?_flowExecutionKey=_c98894583-626B-8A5F-C22D-31596891950D_kAE4CC9B8-F8B1-0049-9FCF-6C7CB5A400CB

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #228 on: January 12, 2009, 01:41:06 PM »
 ;) ja, res je Nensi se vidimo in za najavo pred prihodom v ZDA tudi že vemo, Hvala  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #229 on: January 12, 2009, 01:41:44 PM »
Jaz pa ti čestitam k odločitvi, da osvojih Theta, Sončk

ang:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #230 on: January 12, 2009, 01:43:42 PM »
 ;) je treba enkrat ...sem mencala nekaj časa...no sedaj pa je odločitev padla  :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #231 on: January 12, 2009, 01:58:09 PM »
Gledam svojo karto in vidim,da mi gre Tranzitni Saturn točno čez natalnega Plutona v 1. hiši >:D

To sem jaz doživela lani. Sicer v 12. hiši, kar je lahko še hujše, ampak evo, še vedno živim.  ;D

Si mogoče na novo ovrednotila kaj ti je pomembno v življenju in odvrgla kakšna stara razmišljanja?

Točno tako. Pa ne samo razmišljanja, ampak tudi odnos do sebe in do drugih ljudi.  ::)
Sicer pa v 12. hiši ni vse težko, so tudi prijetni trenutki. Saturn mi je obakrat prinesel otročička. Prvič sina, zdaj pa vnučka.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #232 on: January 12, 2009, 02:05:18 PM »

Točno tako. Pa ne samo razmišljanja, ampak tudi odnos do sebe in do drugih ljudi.  ::)
Sicer pa v 12. hiši ni vse težko, so tudi prijetni trenutki. Saturn mi je obakrat prinesel otročička. Prvič sina, zdaj pa vnučka.  ;D

Uau,to je pa ful lepo ang:
Super ang:
Nisem dobro razbrala ali ti je šel Tranzitni Saturn čez natalni Saturn ali čez natalnega Plutona ???

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #233 on: January 12, 2009, 02:21:26 PM »
Ja Sanjalka ... Regini je šel T Saturn čez natalnega Plutona 12 hiša

No, najina primera povesta, da se v takem tranzitu resnično zgodi smrt in novo rojstvo osebnosti. Poroka in rojstva otrok so o tem zadosten dokaz.  ;D

Pa naj še kdo reče, da astrologija ne drži.  ;)
www.Astro-Star.net

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #234 on: January 12, 2009, 02:24:39 PM »

Ja,ta tranzit se mi dogaja prav zdaj >:D
Saturn je na 21 stopinji,Pluton pa na 20 stopinji.

Pri meni trenutno ni videti še nič posebnega,mislim pa da bom pravi rezultat videla šele ko bo vse mimo.
Čutim,da se v meni dogajajo spremembe,katerih rezultate bom videla verjetno na koncu tranzita oz. ko bo že vse mimo.

Prosim, poročaj kaj se bo kaj dogajalo. Me zanima ;)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #235 on: January 12, 2009, 03:13:35 PM »
Verjetno sem jaz edini, ki je imel Saturna na Plutona v zadnjem času. Kot pravi Tea, rojstvo ali smrt, dediščina. Oktobra se mi zdi, da je bilo to in tisti čas sem imel kot že predlani in prejšnja leta povečano borbo za otroka. Takrat se je sin preselil k meni, četudi ne še uradno, vendar nekako s tistim časom je to tudi bilo.  Mislim, da je istočasno še ena ženska v moje življenje vstopila.   Torej dve rojstvi, ko gre Saturn čez Plutona. Res je tudi, da imam jaz to postavljeno v drugi hiši poleg je še Venera in zato mogoče še ta ženska.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #236 on: January 12, 2009, 06:52:38 PM »

No, najina primera povesta, da se v takem tranzitu resnično zgodi smrt in novo rojstvo osebnosti. Poroka in rojstva otrok so o tem zadosten dokaz.  ;D

Se podpišem  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #237 on: January 12, 2009, 06:54:02 PM »
 ;D

potem bom tudi jaz optimist :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #238 on: January 12, 2009, 07:17:25 PM »
Verjetno sem jaz edini, ki je imel Saturna na Plutona v zadnjem času. Kot pravi Tea, rojstvo ali smrt, dediščina. Oktobra se mi zdi, da je bilo to in tisti čas sem imel kot že predlani in prejšnja leta povečano borbo za otroka. Takrat se je sin preselil k meni, četudi ne še uradno, vendar nekako s tistim časom je to tudi bilo.  Mislim, da je istočasno še ena ženska v moje življenje vstopila.   Torej dve rojstvi, ko gre Saturn čez Plutona. Res je tudi, da imam jaz to postavljeno v drugi hiši poleg je še Venera in zato mogoče še ta ženska.

Andres

Hehehe, ravno z Regino praviva, da sva ga dale skoz ... takle aspekt. ;D ;D
www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #239 on: January 13, 2009, 07:19:58 AM »

Drži,drži astrologija,o tem sploh ne dvomim ;)
Bomo videli kaj bo meni prinesel tale Tranzitni Saturn :P Bom poročala.