Author Topic: Saturn  (Read 103907 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Saturn
« Reply #255 on: March 18, 2009, 06:26:51 PM »
Tea, bo treba novo ključavnico nabavit?  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #256 on: March 18, 2009, 06:40:37 PM »
Tea, bo treba novo ključavnico nabavit?  ;D

Ups, a ti resno misliš?

Jaz sicer puščam vrata vedno odklenjena  :D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #257 on: March 19, 2009, 08:50:09 AM »
Pri meni se pa spet po 12 hiši šetka, na natalnega pa pluton dela trigon... ;)

Code: [Select]
Jaz sicer puščam vrata vedno odklenjena  Cheesy
tole me pa spomni na sodelavko, ki je avto puščala vedno odklenjen z listkom na vidnem mestu: pa bencin natankajte...
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #258 on: March 19, 2009, 07:42:11 PM »
Pri meni se pa spet po 12 hiši šetka, na natalnega pa pluton dela trigon... ;)

Code: [Select]
Jaz sicer puščam vrata vedno odklenjena  Cheesy
tole me pa spomni na sodelavko, ki je avto puščala vedno odklenjen z listkom na vidnem mestu: pa bencin natankajte...

Jah, pri meni se opazi T kvadrat Lune, Urana in Merkurja, ki je obenem tudi vladar 4
www.Astro-Star.net

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #259 on: April 08, 2009, 02:31:25 PM »
Opazila sem, da me letos čaka, poleg T Pluton kvadrat N Luna še .... T Saturn opozicija N Luna.
Čakam, da mine vse tole ... zakopala bi se kot noj z glavo v pesek.

Tako hudo kot mi je zadnje mesece, mi še ni bilo. Pa seveda mam tud zlo močnega Saturna v karti ... depresija all over (še Saturn kvadrat na ASC).

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #260 on: April 09, 2009, 02:51:47 PM »
Opazila sem, da me letos čaka, poleg T Pluton kvadrat N Luna še .... T Saturn opozicija N Luna.
Čakam, da mine vse tole ... zakopala bi se kot noj z glavo v pesek.

Tako hudo kot mi je zadnje mesece, mi še ni bilo. Pa seveda mam tud zlo močnega Saturna v karti ... depresija all over (še Saturn kvadrat na ASC).

Jap ........  če te kaj tolaži, bo minilo  ;) Držim pesti, da čimlažje in milo
www.Astro-Star.net

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #261 on: April 10, 2009, 12:42:03 PM »
Ja ... tudi jaz upam. Fora je v tem, da je že zdaj tako hudo, da ne vem kako je lahko sploh še hujše. Pa zlom na vseh podorčjih življenja ... pa kr nekaj stagniram, nič ne zmorem, brez energije in sam jok. Prevrtela bi čas naprej za eno leto, da čim prej mine tole. Saj ne da paničarim, samo že zdej se zalotim z mislijo, kako lepo bi bilo vse tole končat, sam par tablet preveč, pa bi blo.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #262 on: April 10, 2009, 01:48:59 PM »
Ja ... tudi jaz upam. Fora je v tem, da je že zdaj tako hudo, da ne vem kako je lahko sploh še hujše. Pa zlom na vseh podorčjih življenja ... pa kr nekaj stagniram, nič ne zmorem, brez energije in sam jok. Prevrtela bi čas naprej za eno leto, da čim prej mine tole. Saj ne da paničarim, samo že zdej se zalotim z mislijo, kako lepo bi bilo vse tole končat, sam par tablet preveč, pa bi blo.

Ljubica zlatica, daj nasmej se malo no.  :)
Sem brez kart, ker sem v službi, pa sem kar na netu pogledala zate in poglej katera karta ti je padla:

You create your thoughts,
your thoughts create your intentions,
and your intentions create your reality.

Predvsem zdaj pazi na to kaj misliš, pa misli kaj lepega. A obljubiš?
Če imaš čas sem ta vikend na Bledu, te vabim na kremšnito če se ti da, pa bova vse te tvoje črne misli namesto kamenčkov v jezero pometali.  :-*

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #263 on: April 11, 2009, 03:43:46 PM »
Rade volje bi .. samo sem z drugega konca SLO pa tile prazniki, kao družinski. :)

Ja, misli pa res nimam lepih, ker poslušam očitke take in drugačne. Zato me je strah, kaj šele pride  ;D

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #264 on: April 11, 2009, 09:32:35 PM »
Rade volje bi .. samo sem z drugega konca SLO pa tile prazniki, kao družinski. :)

Ja, misli pa res nimam lepih, ker poslušam očitke take in drugačne. Zato me je strah, kaj šele pride  ;D

Tisto česar te je strah bo prišlo, če boš samo na to mislila, ker boš sama to pomagala skreirati.
Misli samo na lepe stvari in zaupaj da se bo vse uredilo in lažje ti bo.
Pa dihaj, dihaj in ne poslušaj očitkov, da stopiš iz začaranega kroga.  :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #265 on: April 14, 2009, 06:26:57 AM »

Jaz še vedno pravim, da se posveti kvadratu Pluton Luna - to je tisto, kar ti dela črne misli.

Poglej kaj je s tvojim družinskim in čustvenim življenjem "narobe", oz. kaj je tista travma, ki jo vedno znova privlečeš na plano ob vseh novih situacijah.

Pluton namreč zahtva brezpogojne spremembe. Če se upiraš, to pomeni, da po nepotrebnem sama sebi delaš težke ure.

www.Astro-Star.net

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #266 on: April 14, 2009, 01:24:36 PM »
<
Pluton namreč zahtva brezpogojne spremembe. Če se upiraš, to pomeni, da po nepotrebnem sama sebi delaš težke ure. <<
ZANIMIVO SI TO OPISALA ,tEA, KAR NADALJUJ
let it be

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #267 on: May 06, 2009, 04:14:13 AM »
Pri meni je pa tačas T Saturn točno na natalni VEneri v drugi hiši, obenem pa tudi ravno nasproti Saturna v osmi hiši.  Bil je tudi na natalnem Plutonu in pred tem  na natalnem Uran. 

http://www.photorola.net/uploads/4192e403c5.gif

Pravzaprav tačas čutim precejšnje pritiske iz mnogih strani, med drugim tudi poslovne, ne le privatne.  V tem času mi je ta Saturn odkar potuje skozi mojo drugo hišo odnesel precej denarja, saj poročal sem že, da sem zamenjal kuhinjo, kar tudi povezujem z tranzitom le tega preko Venere.  Ne vem pa kaj bi se takega v teh mesecih naučil.
Skratka, tale Saturn mi ne dela nekih preglavic, ker vajen sem večjih ceremonij,

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #268 on: May 06, 2009, 04:37:55 AM »
Vidim, da ste pisali o izgubljenih stvareh v času Saturna.  Pozicijo tranzitnega pri meni skozi drugo hišo sem napisal v prejšnjem postu in dodal link. Zanimivo, da sem od 1. maja brez debetne kartice.  Potekla mi je, nove pa nisem dobil po pošti. Potem sem vzel kreditno kartico in hotel na bankomatu denar vzeti, toda PIN ni bil pravi, ker je že predolgo tega kar sem to storil zadnjič.   Nato sem šel na banko in rekel naj mi kartico prekličejo, saj nenazadnje je obležala kje na pošti že pred časom, domov jo pa dobil nisem.  Nadalje sem od doma preko spletne banke plačeval neke račune in vse je šlo ok. Nazadnje sem še uporabil nek račun, ki ga ne rabim pogosto toda zanj sem geslo pozabil in se mi je tako zablokirala še spletna banka.  :D :D :D 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #269 on: May 06, 2009, 07:36:01 AM »
Tudi meni je Saturnov kvadrat na Venero zablokiral delovno vnemo na področju moje kariere in posledično prilive, čeprav je obenem v sekstilu na Marsa, ki je sicer vladar 2 hiše. To pojasnjuje, da sta Saturn in Mars tudi v ugodnih tranzitih še vedno lahko tudi neugodna oz. ni nobenega napredka. Saturn Marsu ne pusti akcije. Še posebno, ker sta v moji natalki v opoziciji.

Smo pa seveda v tem času naredili kar velike premike. Če si lahko predstavljate kako težko je premikat se v času takih aspektov. Po drugi strani pa seveda to pomeni, da bodo ti premiki trajno in dolgoročno vplivali na življenje na vseh področjih /saj gre tudi za aspekt iz 7 v 5 hišo/
www.Astro-Star.net