Author Topic: Saturn  (Read 103885 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
Re: Saturn
« Reply #285 on: August 05, 2009, 09:43:14 AM »
Saj ga poznaš, korenjaka...nč ne sprašuje 8)...on samo kaže, zdaj pa sam odvisno kolk hiter dojemaš in kolk maš energije, da mu slediš ;)
Sicer je pa njegova vrlina ta, da ima precej hiter korak in se ne obotavlja prav dosti na enem mestu ;) Take it or leave it polic:
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Princes

• Mojster
« Reply #286 on: August 05, 2009, 09:55:48 AM »
Ko je vkorakal v 8. hišo je osušil skupne finance ;D in zdaj čakam in bom še čakala kako leto, žal, da stopi v 9.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #287 on: August 05, 2009, 10:14:49 AM »
Ko je vkorakal v 8. hišo je osušil skupne finance ;D in zdaj čakam in bom še čakala kako leto, žal, da stopi v 9.

Ma ne no Princes, ..saj drgač je čist prjazen fant ;D...sigurno dopušča polnjenje računov tudi, dokler se šeta po osmi gor in dol...sam mal ga je treba kao ubogat, pa popusti, preverjeno ;) :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Princes

• Mojster
« Reply #288 on: August 05, 2009, 10:41:27 AM »

Ma ne no Princes, ..saj drgač je čist prjazen fant ;D...sigurno dopušča polnjenje računov tudi, dokler se šeta po osmi gor in dol...sam mal ga je treba kao ubogat, pa popusti, preverjeno ;) :)

Iz tvojih ust v božja ušesa :-* Sicer pa malodušje na stran, glede na izvedeno manifestacijo se moj račun polni in polni in dovolj imam za vse moje potrebe :) :) :). Prav imaš Nena, saturn je le saturn in hvala Bogu, da je tam kjer je, sicer bi bil pa direndaj.

Mimogrede, to je moj prijatelj, saj ga imam v 1. hiši in je vladar ASC. Kje pa ga ti imaš?
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #289 on: August 05, 2009, 10:47:10 AM »
Eccola, tako se govori Princes.
Moj je v 4. hiši...in no ja, mi ni bil ravno zaveznik...letos, ko sem mi sprehaja gor in dol po vseh moji planetih v sedmi hiši 8), pa sem si rekla...ajd pa deja z roko v roki, drgač ne bova nikamor prišla....pa sem vidla, da je sicer naporen :o na momente, ampak se da z njim it v štric ;)
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Princes

• Mojster
« Reply #290 on: August 05, 2009, 10:57:06 AM »
Če ti hodi po 7-mi, pa še na sonček pride, potem te bo kak zrel, moder moški začopatil in zveza bo pečena. Pa še privoščim ti, če ga še nimaš. Ampak ta fantina pa ne bo kar tako, taki primejo in ne spustijo :-*, ker vedo, da se splača potruditi ;D

DZK 151

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #291 on: August 05, 2009, 10:59:26 AM »
kaj naj rečem...sem brez besed ;) 8)
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #292 on: August 06, 2009, 09:49:03 AM »
kot sem v sosednji sobi napisala se je saturn pri meni končno preselil v prvo hišo...me še čaka nekaj lekcij, ker sem še vedno v obdobju sade satija...ma moram reči, da se midva kar dobro zastopiva...ga jemljem kot učitelja  ;)

skoro da moram ko pa mi v natalni karti luno v objemu drži...sicer je res da mi mars "razbija" to konjunkcijo (dela opozicijo točno na srdišno točko med luno in saturnom) pa je to verjetno vzrok, da ga ne čutim tako močno kot bi sicer...

bom spet pustila planetke pri miru in se prepustila dogodkom...pravijo da če preveč v karto gledaš pozabiš te energije izživeti in potencijalov pač ne izkoristiš... Bern je enkrat lepo povedal: "Vlak pripelje mimo ti pa vstopiš ali pač ne..."

...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #293 on: August 06, 2009, 07:29:48 PM »

Ja kaj  ::) Jupiter ti naredi najprej lep trigon na Venero, pol pa gre še čez Luno   :P

:D

Že, samo mi tudi Pluton maltretira Luno in to res zelo močno.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #294 on: August 11, 2009, 08:17:15 PM »
Meni je T Saturn v konjunkciji z N Plutonom,na isti stopinji!  >:D in to v 1. hiši.
Me je že preizkušal,ko je šel čez ASC,zdaj pa še to.
Imam občutek,da mi zmanjkuje moči,volje,energije,da mi gre vse narobe.
Sem žalostna,depresivna :'( :'(
Ne vem kaj se moram naučit s to lekcijo in zakaj me tako preizkuša.

Tea,mi lahko malo pogledaš kdaj bo to kaj minilo in če mi pomaga kak drug Tranzi,aspekt,ali pač mi mogoče še kak Tranzit otežuje vse skupaj.
Se mi pa vse skupaj najbolj intenzivno dogaja na čustvenem področju.Prisoten je strah pred izgubo.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #295 on: August 12, 2009, 07:41:31 AM »
V kontaktu Saturn Pluton gre za karmično zadevo, nad katero nimamo vpliva.
Takrat je pač potrebno jit dobesedno v travme ki se pripeljejo.
Tukaj pomaga samo theta .......
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Princes

• Mojster
« Reply #296 on: August 12, 2009, 08:06:01 AM »

Poznam osebo, ki ima isti tranzit ampak je vse skupaj še konjunkcija pluton, sonce, uran (sonce in uran na 24.st.) v 10. hiši. Katastrofa. Pluton vladar ASC - osebna destrukcija, sonce (vladar MC), uran (IC) - še ena katastrofa. Oseba je čisto na dnu, osebnostno, profesionalno, doma. Ne sprejema, vse gre mimo nje. Ne dojema realnosti. Ne sprejema možnosti zdravljenja. Skratka, ne vem, kako naj tej osebi sploh kaj svetujem in pomagam :'( :'(

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #297 on: August 12, 2009, 08:12:50 AM »

Poznam osebo, ki ima isti tranzit ampak je vse skupaj še konjunkcija pluton, sonce, uran (sonce in uran na 24.st.) v 10. hiši. Katastrofa. Pluton vladar ASC - osebna destrukcija, sonce (vladar MC), uran (IC) - še ena katastrofa. Oseba je čisto na dnu, osebnostno, profesionalno, doma. Ne sprejema, vse gre mimo nje. Ne dojema realnosti. Ne sprejema možnosti zdravljenja. Skratka, ne vem, kako naj tej osebi sploh kaj svetujem in pomagam :'( :'(

Ne moreš Princes. Vse je v božjih rokah
Ne veš kolikokrat sem si zastavila isto vprašanje.
Če nočejo, je to njihova izbira, ki jo je potrebno spoštovat.
 ang:
www.Astro-Star.net

Offline Princes

• Mojster
« Reply #298 on: August 12, 2009, 08:25:04 AM »

ang:

Tea, vem, vse to vem. Ampak pri vsem tem mi je hudo, še posebej za starše, ki morajo vse to gledati in ne razumejo.
Srčno upam, da bo ta oseba doživela "AHA" trenutek in se bo vse obrnilo na bolje.

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #299 on: August 12, 2009, 08:30:37 AM »

ang:

Tea, vem, vse to vem. Ampak pri vsem tem mi je hudo, še posebej za starše, ki morajo vse to gledati in ne razumejo.
Srčno upam, da bo ta oseba doživela "AHA" trenutek in se bo vse obrnilo na bolje.

Princes,
saj podobno doživljam tudi sama pri ljudeh, ki so mi najbližji.

Naše učenje je pri tem pustiti ljudi pri miru. Saj konec koncev je to samo tisto, kar mi vidimo, kar pa ni nujno, da je prava slika. Kaj je prav in kaj narobe. Iz zornega kota koga? Opazovalca? .........

Objem  ang:
www.Astro-Star.net