Author Topic: ŠTEVILKE - PONAVLJAJOČE ZADEVE  (Read 36795 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: ŠTEVILKE - PONAVLJAJOČE ZADEVE
« Reply #15 on: November 07, 2006, 05:43:26 PM »
Ja, splača se jo prebrat. Res ne razlaga teh takoimenovanih mojsterskih številk, razlaga pa, zakaj se nam to dogaja.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline bilka

• Mojster
« Reply #16 on: November 08, 2006, 10:07:06 AM »
Jaz pa dostikrat pogledam na uro, kadar je 19:10, to je tudi datum mojega rojstnega dne, tako da si vsakic cestitam,ko vidim da je ura 19:10 :D

ja, jaz pa isto, samo da ob 19.04 - tudi moj rojstni datum. leprav mislim, da sem samo bolj pozorna na ravno to uro...ne vem, mogoče se  motim. ampak si pa zapomnim, ker ima to nek pomen, na primer 17.38 ali pa 16.52 pa bi mi bila nesmiselna, brezpomenska kombinacija in bi pozabla do drugič, ko bi pogledala ob 16.52, da se mi je pa to že zgodilo večkrat...

Offline omci

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • Stran o Runah
« Reply #17 on: November 08, 2006, 04:55:44 PM »
tole z urami ima večinoma ali tak pomen, kot sem ga šaljivo omenil že prej (moč navade, da ob določenem času delamo določeno stvar in pogledamo na uro...), ali pa ima, kot je omenila bilka, določen čas nek pomen za nas. Datum rojstva, 11.11, 22.22, in podobne enakomerne kombinacije, registrske številke ali pin kode so številke, ki jih poznamo in jih zaradi tega prepoznamo, ko na hitrco ošvrknemo uro...

LP Luka

Offline laomin

• Uporabnik
  • **
« Reply #18 on: November 11, 2006, 12:01:12 PM »

Ja naslov knjige je pravi.  Ta dogajanja  pa se strokovno imenuje "Sinhroniteta."

Sem na začetku,tako ,da nadaljevanje sledi.Zanimivo pa je ,da avtor pravi,da so prve zapise v tej zvezi in sestavi in povezanosti z kozmosom ,zapisali že pred 3500 leti.

Lep  dan.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #19 on: November 11, 2006, 01:06:38 PM »
Me veseli, da je naslov pravi. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline laomin

• Uporabnik
  • **
« Reply #20 on: November 21, 2006, 09:37:20 AM »
 poročilo:

res imajo že zgodovinsko gledano določeni dogodki,števila,sanje in vse te  sinhronitete  določen pomen. A vsa  razlaga poudarja je vse potrebno vezat na posameznika in samo v povezavi z lastnim dojemanjem in trnutno duhovno stopnjo ,pote to lahko povežemo v vzorec.

So pa to sporočila z nivojev,ki jih še ne dojemamo in nas lahko plašijo ali navdihujejo.

Meno pomeni dvoje-ali duhvni in osebnosti napredek,ali dokončanje zdajšne fizične faze prisotnasti. Sem zavilv celofan. Smrt.

Jaz sem se odločil za prvo pa nič nimam proti drugemu.če.....

REs je,vsak mora poiskat sebe,sicer so to samo izredno zanimive zgodbe.

Zanimivo odkritje   -   moje 1717 so letnica ustanovitve prostozidarjev.

Ja  Regina ,vredno branja.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #21 on: November 21, 2006, 10:16:32 AM »
Kratko in jedrnato, ampak povedal si bistvo.
LP
Regina
www.sepet-sanj.com

Offline zaspana

• Novinec
  • *
    • Turistična agencija Kam pa Kam
« Reply #22 on: March 22, 2007, 12:06:18 PM »
zadnje case zelo velikokrat pogledam na uro ob 11:11 ali pa ob 22:22 .....

nekje se mi zdi da sem enkrat zasledila razlago, pa ne vem kje, torej ce slucajno kdo ve, naj mi prosim prisepne ;)

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #23 on: March 22, 2007, 12:19:05 PM »

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #24 on: October 04, 2007, 11:19:44 PM »
  Ali kdo ve ali zna razložiti dogodke ,ko večkrat kam pogledaš in največkrat ob istem času. Pa tudi takrat,ko si čisto pri drugi stvari.

Meni že prav ne da več miru,ker velikokrat iz čistega miru ali banalnega  razloga pogledam na uro ob  11.11 , še večkrat pa  17.17.

zadnje case zelo velikokrat pogledam na uro ob 11:11 ali pa ob 22:22 .....

nekje se mi zdi da sem enkrat zasledila razlago, pa ne vem kje, torej ce slucajno kdo ve, naj mi prosim prisepne ;)

Zdravo obema,
je že nekaj časa kar sta postavila vprašanje, ampak takrat me še ni bilo na forumu, mogoče bo odgovor aktualen tudi še zdaj.

Nekaj malega kar jaz vem o tem:
številčna zaporedja treh ali štirih, večih istih cifer so angelska sporočila, način kako angeli med drugim komunicirajo z nami.

Ko večkrat zaporedoma vidimo isto kombinacijo se moramo vprašati kaj nam angeli želijo z njo sporočiti. Lahko je to odgovor na kako naše ponavljajoče se razmišljanje, skrbi, vprašanja ki smo jih zastavili...

Zaporedja nam angeli pokažejo na več načinov.
čas na uri (11.11), telefonska št. (2388880), registrska tablica (B2-777)

Ko se pričnemo zavedati da to niso naključja v teh zaporedjih prepoznamo sporočila (občutimo jih lahko kot ščemenje v želodcu, kot bi nas stresla elektrika, kot bi nam nekdo prišepnil pravi odgovor... vsak pač na sebi lasten način)

111 - pazljivo kontroliraj svoje misli, misli samo to kar res hočeš, saj vesolje pravkar dela posnetek  tvojih misli, odpirajo se vrata priložnosti in misli pridobivajo obliko z rekordno brzino, po potrebi korigiraj svoje misli

222 - tvoje nove ideje začenjajo uspevati v realnosti, ne odnehaj tik pred zdajci, ponavljaj afirmacije in vizualiziraj, da se bodo lahko manifestirale, zadržuj dobre misli

333 - vnebovzeti mojstri (Jezus, Yogananda, Mojzes, Marija...) so okrog tebe in te podpirajo, lahko jih pokličeš za pomoč

444 - angeli te obkrožajo in ti zagotavljajo pomoč, ne skrbi

555 - pred tabo je večja življenska sprememba ("prpni si varnostni pas"), mogoče je ta sprememba odgovor na tvoje prošnje, razmišljanja; ne glej nanjo kot na negativno ali pozitivno ampak kot na del naravnega življenjskega toka

666 - tvoje misli so preveč usmerjene v materialno, materialni svet, uravnoteži jih med "nebom in zemljo", osredotoči se na duhovno, kot rezultat bodo tvoje čustvene in materialne potrebe avtomatsko izpolnjene

777 - izjemno pozitiven znak, lahko pričakuješ še več "čudežev", nadaljuj z dobrimi deli, tvoje želje se uresničujejo

888 - faza tvojega življenja se končuje (čustvena, kariera, partnerska), ta znak je predhodno opozorilo, da se lahko opravičiš, razčistiš kake stvari, ne odlašaj z dejanji

999 - konec obsežne faze osebnega ali globalnega življenja, močno angelsko sporočilo ljudem, ki se ukvarjajo z zdravljenjem zemlje, da začnejo z delom, saj jih zemlja potrebuje

000 - opomnik, da si eno z "bogom" in da čutiš prisotnost njegove ljubezni znotraj sebe; znak da je situacija zaključila popoln krog

Vprašaj svojega angela kaj ti poskuša dopovedati, poglobi se v situacijo, angeli ti bodo sporočili, kakšen konkreten pomen ima zate.

Pozdrav Nensi
« Last Edit: October 05, 2007, 02:09:12 AM by Andres »

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #25 on: October 05, 2007, 01:12:42 PM »
zanimivo, nensi!

meni so se prvo polovico leta ponavljale 6 in 4.

In za 6 bi lahko celo drzalo.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #26 on: October 06, 2007, 10:00:59 AM »
Me veseli da ti je všeč. Bodi zdaj pozorna na te stvari in se bodo začele dogajati, če boš le verjela.
Poskusi angele kaj prositi, kak odgovor na konkretno vprašanje in boš videla kakšni bodo občutki in sporočila.
Bolj ko treniraš več se dogaja, kot povsod drugje, je tudi tukaj tako.

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #27 on: October 06, 2007, 10:27:35 AM »
Sedaj se spravljam v red, zato teh stevilk ne opazam vec :)

Bom bolj pozorna!

A se spoznas tudi na obcutenje necesa tik preden se zgodi?
Meni se je dogajalo precej casa nazaj, da sem npr. pogledala telefon, ce me je kdo klical (pa ni bilo nic), in cim sem ga odlozila, je res zazvonil.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #28 on: October 06, 2007, 11:07:03 AM »
Se mi tudi dogaja ja, kaj bolj zakaj in kako da bi ti lahko pisala o tem se pa še nisem poglabljala.
Včasih imam ponavljajoče sanje o nečem kar se potem res zgodi čez nekaj časa.

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #29 on: October 06, 2007, 11:39:45 PM »
zanimivo
od kje tal eideja sedaj privlela se na plan?
imam jaz na mobitelu 777 ;D

hvala za tole.
let it be