Author Topic: Merkur  (Read 96180 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
Re: Merkur
« Reply #270 on: May 13, 2009, 12:54:57 AM »
Ker značilnost rojstnega R merkurja je ta, da se vedno znova vrača oddelat lekcije nekam v zgodovino. Zadeve ponavalja v nedogled.
Zanimivo vse to,povej se kaj več,morda...
nekje, enkrat se mora nehat, se ti ne zdi,človek rata zrel in nivo znanja se kopiči",torej obvladat začne sebe....  ang:
let it be

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #271 on: May 13, 2009, 04:39:18 AM »
Morda sem pa ravno zaradi R Merkurja v tem času bolj aktiven kot prej.  Bržkone sem sam pri sebi, saj tudi v karti je ta "kajpak" R. :D :D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #272 on: May 13, 2009, 08:21:15 AM »
Ker značilnost rojstnega R merkurja je ta, da se vedno znova vrača oddelat lekcije nekam v zgodovino. Zadeve ponavalja v nedogled.
Zanimivo vse to,povej se kaj več,morda...
nekje, enkrat se mora nehat, se ti ne zdi,človek rata zrel in nivo znanja se kopiči",torej obvladat začne sebe....  ang:

Povej ....... se ti zdi, da kdajkoli znamo vse ........

Ena lekcija zapisa se konča, se pa začne neka nova zgodba ........ torej se vrtimo v krogu, tako kot je krog astrološka karta, kvintni krog, barvni krog, pa konec koncev tudi narava sledi cikličnemu dogajanju ......... Vse je ena ponavljajoča se tema, enkrat bolj, drugič manj .....
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #273 on: May 13, 2009, 03:29:41 PM »
Tea. Še vedno se vrtim okrog analiziranja tega R Merkurja. Mislim, da konkretni vsi tisti, ki ga imamo v natalni karti lahko tudi obvladujemo R Merkur bolje kot tisti, pri katerih je položen na čisto.  S tem mislim reči, če oseba z R Merkurjev in tista brez R Merkurja v natalni  začneta delati isto stvar v R Merkurju in pod istimi pogoji, ima tisti, ki ima R več možnosti, da sploh kaj v takem času naredi.  To drži?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #274 on: May 14, 2009, 12:50:16 AM »
..Mislim,da oseba,ki ima v natalu RetroM,da je bolj podvržena periodicnemu RM,kot pa tista,ki tega nima; torej je bolj nagnjena k retro izpadom"
let it be

Offline bilka

• Mojster
« Reply #275 on: May 14, 2009, 09:38:51 PM »
ja, pa opažam retro merkur- prava zmešnjava pri podatkih za članek. in ravno danes, ko sem nameravala domov, da se jutri pripravi pogodba...naj se že končaaaa!!!

Offline bilka

• Mojster
« Reply #276 on: May 14, 2009, 09:41:06 PM »
pa še to - med v vsemi možnimki zaposlenimi, se je ravno moje zdravniško potrdilo moglo zgubit >:(

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #277 on: May 16, 2009, 05:30:07 AM »
Moje opažanje R Merkurja.  1.5. mi je potekla bančna kartica in nekako sem bil šokiran, ker mi ni prijelo tisti dan. Potem sem imel malo cirkusov, saj le to pošiljajo po pošti, prišla pa ni nikoli, tako da sem dal začasno račun zapreti. Torej še en znak več, da R Merkur dela vsaj en teden pred uradnim začetkom.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #278 on: May 16, 2009, 11:30:50 AM »
Jaz sem pa prišla do nove kreditne kartice brez težav.
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #279 on: May 17, 2009, 07:46:32 PM »
Pri sebi opažam, da si ravno v času R Merkurja nekako bolj aktivno zadajam nezačete naloge, kar je pravzaprav slabo.  Danes sem se na nekaj spomnil, vendar ta Merkur me je prepričal, da naj se malo umirim. :D :D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #280 on: May 18, 2009, 10:48:23 PM »
No,jaz pa pri sebi opažam,da so se odprle stare nerešene,nerazčiščene teme v partnerskem odnosu.
Pojavili so se tudi nekateri ljudje,ki so mi bili nekoč zelo blizu,pa ni bilo glasu od njih že vsaj eno leto.
Mi postaja zanimivo tole preučevanje astrologije in vplivov vseh planetov :P ;)

Me pa zanima ali je v R Merkurju sploh smiselno načenjat in reševat nerazčiščene teme v odnosu ::)
Se v tem času sploh lahko kaj premakne oz razčisti?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #281 on: May 19, 2009, 06:55:58 AM »
No,jaz pa pri sebi opažam,da so se odprle stare nerešene,nerazčiščene teme v partnerskem odnosu.
Pojavili so se tudi nekateri ljudje,ki so mi bili nekoč zelo blizu,pa ni bilo glasu od njih že vsaj eno leto.
Mi postaja zanimivo tole preučevanje astrologije in vplivov vseh planetov :P ;)

Me pa zanima ali je v R Merkurju sploh smiselno načenjat in reševat nerazčiščene teme v odnosu ::)
Se v tem času sploh lahko kaj premakne oz razčisti?

Definitivno DA

Saj zato pa imamo retro planete.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #282 on: May 19, 2009, 06:57:09 AM »
Morda sem pa ravno zaradi R Merkurja v tem času bolj aktiven kot prej.  Bržkone sem sam pri sebi, saj tudi v karti je ta "kajpak" R. :D :D

Andres

Tudi ti imaš natalnega R. Zato pa je v vsakem R prehodu večja dinamika. Opažam že nekaj časa tudi pri meni, da v tem času intenzivneje premikam stvari.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #283 on: May 19, 2009, 07:00:58 AM »

Potem thetiraj, da jo v roku približno 2h let ne boš izgubila, ali da jo ne bodo ukradli, ali kaj podobnega.....

Vsekakor zadeve začete v R merkurju pridejo do tega, da se zamenjajo, izginejo ali kaj podobnega.

Opazovala bom tudi pri svojem prenosnem internetu, za katerega sem pogodbo podpisala v R gibanju. No, že na začetku se je pokazal vpliv tega planeta.
V petek sem podpisala pogodbo, rekli so, da bo povezava v ponedeljek. Dejansko pa so mi sprostili zadevo že kar takoj v petek. Potem čakam včeraj celo dopoldan in internet ne dela. Kličem na mobitelov servis, se eno uro matramo s povezavo in potem sem vse prepustila šefu hehehe. Ko je Ljubo prišel ob 3h iz službe, je še on poklical servis in po ponovitvi vaje so ugotovili, da je samo kartica narobe vstavljena v modem. Hehehe, tako nekako deluje tale R....

www.Astro-Star.net

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #284 on: May 19, 2009, 12:41:49 PM »

Potem thetiraj, da jo v roku približno 2h let ne boš izgubila, ali da jo ne bodo ukradli, ali kaj podobnega.....

Vsekakor zadeve začete v R merkurju pridejo do tega, da se zamenjajo, izginejo ali kaj podobnega.

Osebno ne verjamem v te zadeve, ker nimam nobenih tovrstnih preteklih izkušenj. V theto pa zelo verjamem in sem nathetkala vse moje kreditne kartice. :o

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif