Author Topic: Merkur  (Read 96119 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Merkur
« Reply #285 on: May 19, 2009, 12:46:55 PM »
Jaz sem pa prišla do nove kreditne kartice brez težav.

Potem thetiraj, da jo v roku približno 2h let ne boš izgubila, ali da jo ne bodo ukradli, ali kaj podobnega.....

Vsekakor zadeve začete v R merkurju pridejo do tega, da se zamenjajo, izginejo ali kaj podobnega.

Osebno ne verjamem v te zadeve, ker nimam nobenih tovrstnih preteklih izkušenj. V theto pa zelo verjamem in sem nathetkala vse moje kreditne kartice. :o

:-* Gaja

Super potem Gaja  :-*

Tudi jaz verjamem v theto.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #286 on: May 20, 2009, 02:36:13 AM »
Morda sem pa ravno zaradi R Merkurja v tem času bolj aktiven kot prej.  Bržkone sem sam pri sebi, saj tudi v karti je ta "kajpak" R. :D :D

Andres

Tudi ti imaš natalnega R. Zato pa je v vsakem R prehodu večja dinamika. Opažam že nekaj časa tudi pri meni, da v tem času intenzivneje premikam stvari.

Mogoče celo, da tisti, ki imamo R Merkurja, v takšnem času tudi lažje premikamo kakšne stvari, ki verjetno tudi nebi šle če bi imeli na čisto položenega Merkurja. Vojko bi napisal, da smo nekako pri sebi doma kadar je R Merkur. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #287 on: May 20, 2009, 07:34:47 AM »
Morda sem pa ravno zaradi R Merkurja v tem času bolj aktiven kot prej.  Bržkone sem sam pri sebi, saj tudi v karti je ta "kajpak" R. :D :D

Andres

Tudi ti imaš natalnega R. Zato pa je v vsakem R prehodu večja dinamika. Opažam že nekaj časa tudi pri meni, da v tem času intenzivneje premikam stvari.

Ne samo pri R Merkurju, pri vseh disonantnih položajih v kartah je dinamika večja, ko se moramo tega učiti.
Mogoče celo, da tisti, ki imamo R Merkurja, v takšnem času tudi lažje premikamo kakšne stvari, ki verjetno tudi nebi šle če bi imeli na čisto položenega Merkurja. Vojko bi napisal, da smo nekako pri sebi doma kadar je R Merkur. 

Andres

Je tako Andres.
« Last Edit: May 20, 2009, 11:39:34 PM by Andres »
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #288 on: May 20, 2009, 11:32:05 PM »
tako kot mi ga pa tokrat svira retro merkur, pa še ne.... komunikacija s tujino z moje strani otežena do maksimuma - kličem na običajno številko, se mi javljajo neznane osebe, podjetje, faks... njim pa kaže, da  kličem z druge številke, čeprav ni prišlo do nobene spremembe  ??? če je meni kaj jasno...nič  ???

bom klicala vso nebeško pomoč, da bo v petek vsaj kovček prišel z mano na cilj  ::)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #289 on: May 21, 2009, 09:59:06 AM »
bom klicala vso nebeško pomoč, da bo v petek vsaj kovček prišel z mano na cilj  ::)

Jaz ponavadi v kovček dam na vrh sliko Ganeša, vnebovzetnega mojstra za odstranjevanje ovir in boginje Kali, s katero delujeta v paru. Do zdaj nisem imela nikoli nobenih težav s kovčkom. Pa tudi ni mi ga bilo tre ba odpirati na raznih kontrolah. Lepo potuj in naj te obkrožajo vsi pomočniki, vključno z nadangelom Rafaelom.

Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #290 on: May 21, 2009, 10:06:11 AM »
Najlepša hvala Gaja, bom tudi v praksi uporabila tvojo metodo. Ganesh in Kali torej  ::) hvala tudi za lepe želje.   :-*

Taja

Offline bilka

• Mojster
« Reply #291 on: May 28, 2009, 03:43:36 PM »
če ne bo tega R merkurja konec danes (saj vem da ne bo :S) bom zgubla živce!!!tolko zmešnjave kot jo mam zaradi podatkov,...pa glih pred koncem, ko treba napisat članek. jutri zadnji dan tu v službi, baze podatkov pa NIKOOOLIIII(!!!!) niso OK. ko že misolim,d a je končno nekaj ok, vedno mentor nekaj najde, pa spet ni. svašta. jooj, kak se počutim že nesposobno  :'( >:(

tak da Tea, če maš že horoskop za ovne, samo namigni, če bo junij v začetku podbuden in bom uspela to razrešit.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #292 on: May 28, 2009, 03:50:58 PM »
vdihni - izdihni - težave odpihni, prav  ;)

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #293 on: May 28, 2009, 04:58:49 PM »
prav, pa urjenje v pozitiv ;D
in čim manj če-jev ang:
hvala
let it be

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #294 on: May 28, 2009, 07:47:46 PM »
če je pa tko fajn če-je uporabljat
saj veš: če b čebula če ne imela...  ;)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #295 on: May 28, 2009, 11:59:18 PM »
če ne bo tega R merkurja konec danes (saj vem da ne bo :S) bom zgubla živce!!!tolko zmešnjave kot jo mam zaradi podatkov,...pa glih pred koncem, ko treba napisat članek. jutri zadnji dan tu v službi, baze podatkov pa NIKOOOLIIII(!!!!) niso OK. ko že misolim,d a je končno nekaj ok, vedno mentor nekaj najde, pa spet ni. svašta. jooj, kak se počutim že nesposobno  :'( >:(

tak da Tea, če maš že horoskop za ovne, samo namigni, če bo junij v začetku podbuden in bom uspela to razrešit.

Draga Bilka,

Jutri je nov dan, ko ti bo šlo vse kot po maslu. Naravnaj svoje misli že zjutraj na takšno energijo in tako bo. Vesolje komaj čaka, da ti lahko pomaga in s tem tudi vsi 'nevidni' pomočniki.

www.theta.si
DZK 519

Offline bilka

• Mojster
« Reply #296 on: May 29, 2009, 07:53:41 AM »
če ne bo tega R merkurja konec danes (saj vem da ne bo :S) bom zgubla živce!!!tolko zmešnjave kot jo mam zaradi podatkov,...pa glih pred koncem, ko treba napisat članek. jutri zadnji dan tu v službi, baze podatkov pa NIKOOOLIIII(!!!!) niso OK. ko že misolim,d a je končno nekaj ok, vedno mentor nekaj najde, pa spet ni. svašta. jooj, kak se počutim že nesposobno  :'( >:(

Draga Bilka,

Jutri je nov dan, ko ti bo šlo vse kot po maslu. Naravnaj svoje misli že zjutraj na takšno energijo in tako bo. Vesolje komaj čaka, da ti lahko pomaga in s tem tudi vsi 'nevidni' pomočniki.

Hvala Gaja!
To pa danes sploh ne bo težko, glede na to, da sem tukaj zadnji dan in se jutri selim nazaj domov, v MB :)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #297 on: May 29, 2009, 10:12:59 AM »
Prosim. Hitro in prijetno selitev ti želim. :-* :-* :-*
www.theta.si
DZK 519

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #298 on: May 29, 2009, 02:25:43 PM »
Tale Merkur je pa danes začel delati kot strela božja.  Trikrat me je zbudil telefon in enkrat me je iz postelje vrgel eden, ko je pozvonil na vhodnih vratih. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline bilka

• Mojster
« Reply #299 on: May 29, 2009, 04:52:45 PM »
ja. sploh okoli 14h. računalniki so štrajkali 100 na uro!!!