Author Topic: Sinastrija  (Read 134243 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Sinastrija
« Reply #225 on: September 13, 2010, 09:51:18 AM »
 :Sa :kon ASC... ::)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #226 on: September 13, 2010, 09:55:16 AM »
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #227 on: September 13, 2010, 10:05:49 AM »
Itak in polna učenja ::). Žal s stranskim učinkom na mojega  :de :Sa v 2. iz vidika samozavesti in odnosa do sebe... - menda bom enkrat dojela lekcije ;D
Imam eno še boljšo verzijo :PL :kon ASC, pa še eno  :Sa :kon :So. Se malo igram in delam sinastrije za vse pomembne ljudi v mojem življenju... Otroka, žlahto,... Samo moram imet zraven tabelo odprto, ker mi sicer kaj uide. Tudi tele  :Sa in  :PL na moje sem šla komaj zdaj gledat. Mi pa veliko objasnejo. Sploh :PL na mojem ASC, pa če to kombiniram  :PL :kon :Me v njeni karti iz 5. hiše in mojo  :Lu ... zanimive zadeve se da natuhtat ;)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #228 on: September 13, 2010, 10:11:05 AM »
Ja, to pa res....
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #229 on: September 14, 2010, 10:11:42 AM »
Zanimivo je, da imava z zelo dobro prijateljico  :Sa :kon asc. v obe smeri. Tomaž ga ima na mojem  :So moj dela :tr z njegovim MC. S Samom, ko odprem sinastrijo mi v oko pade ena krasna "zmajčkova" postavitev, pa moj :Sa :kv njegovo :So, njegov pa  :sek na moje...
Razlage :So po hišah blazno držijo, čeprav so narejene za partnerske veze. Malo jih "preuredim" v ostale medsebojne odnose. Imam pa z drugo prijateljico zanimivo to, da si "filava" s  :So enajsti hiši :) :D
Pravzaprav za zdaj še nisem našla karte (govorim o osebah, ki so mi blizu), ki ne bi imela kakšnega položaja :Sa na moje osebne planete in obratno. Torej to potrjuje, da se moramo od vsakogar, ki ga imamo v življenju nekaj naučit in oni od nas. Iščem pa po netu razlage za  :PL v sinastriji, saj so večinoma opisi samo za osebne planete. Sicer si nekaj že po logiki razlagam, samo bi vseeno še kaj na to temo prebrala, preden v buči "zaključim zgodbe". Če kdo slučajno kdaj naleti...
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #230 on: September 14, 2010, 10:22:51 AM »
Kaj te zanima glede  :PL?

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #231 on: September 14, 2010, 10:28:13 AM »
Kako se gledajo njegovi aspekti v sinastriji. Imam osebo, ki ga ima na mojem asc, hkrati je pa moj na njeni :Ve. Recimo za primer. Bom prilimala karto, samo mi trenutno noče nalagat
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #232 on: September 14, 2010, 10:49:17 AM »
Tejka, pri vsaki sinastrični zvezi je pomembno, kako stoji natalni Pluton. Je pri osebi personaliziran, je kakorkoli pomembnejši kot sicer, kako je postavljen v aspekte v natalni ...

Sicer Pluton govori o kolektivnem nazavednem, o kolektivni karmi, o kolektivnem praspominu .... ki se v okoliščine sinastrije potem interpretira.
Vsekakor pa gre Pluton v sam izvor, v globino in korenino, če hočeš vsega .....

Definitivno je pri tem pomembno tudi kako je z znamenjem škorpijona itd.......

www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #233 on: September 14, 2010, 10:50:43 AM »
Uf madoniš sem si zadala cel kup dela :o :D ;D
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #234 on: September 14, 2010, 10:54:06 AM »
Uf madoniš sem si zadala cel kup dela :o :D ;D

Najbolje je, da tudi pri sinastriji uporabiš kar tehniko, ki sem jo razlagala na delavnicah. Vprašalnice in logično odgovarjanje nanje.....

;D
www.Astro-Star.net

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #235 on: September 14, 2010, 12:12:36 PM »
Kako se gledajo njegovi aspekti v sinastriji. Imam osebo, ki ga ima na mojem asc, hkrati je pa moj na njeni :Ve. Recimo za primer.

Dobro, če pustimo ob strani pozicije teh elementov karte po znamenjih in hišah in če pustimo ob strani generalni psihološki profil teh dveh oseb se o teh dveh kontaktih lahko reče:

Ti, ki imaš AC na njenem  :PL jo stimuliraš, da se odkrito, jasno, javno ukvarja s svojimi globjimi psihološkimi dinamikami, z vzorci, s "trupli iz kleti", medtem ko ona vpliva na tebe tako, da začneš analizirat/razmišljat o tvoji javni podobi, o tem kako te ljudje vidijo in kake signale daješ.

Prav tako jo stimuliraš, da se ubada z lastnimi vrednotami, od kje izvirajo, kako na njo vplivajo in v kakšni meri ji sploh koristijo/škodijo, medtem, ko ona na drugi strani odvzame resnobnost, intenzivnost, fatalnost tvoje samoanalize in te tako sprosti, ti pokaže humoren, neobremenjen del tega "opravila".
Glede na moč tvojega  :PL v natalni karti, zna bit ta oseba kar pomembna za tebe.

Ampak, govorim zdaj brez zadostnih informacij...

Pri teh kontaktih, ki sem jih opisal,  se vedno vrti okoli te tematike, aspekti, pa povejo kako ljudje reagirajo, na te dražljaje.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #236 on: September 14, 2010, 01:16:46 PM »
Kako se gledajo njegovi aspekti v sinastriji. Imam osebo, ki ga ima na mojem asc, hkrati je pa moj na njeni :Ve. Recimo za primer.

Dobro, če pustimo ob strani pozicije teh elementov karte po znamenjih in hišah in če pustimo ob strani generalni psihološki profil teh dveh oseb se o teh dveh kontaktih lahko reče:

Ti, ki imaš AC na njenem  :PL jo stimuliraš, da se odkrito, jasno, javno ukvarja s svojimi globjimi psihološkimi dinamikami, z vzorci, s "trupli iz kleti", medtem ko ona vpliva na tebe tako, da začneš analizirat/razmišljat o tvoji javni podobi, o tem kako te ljudje vidijo in kake signale daješ.

Prav tako jo stimuliraš, da se ubada z lastnimi vrednotami, od kje izvirajo, kako na njo vplivajo in v kakšni meri ji sploh koristijo/škodijo, medtem, ko ona na drugi strani odvzame resnobnost, intenzivnost, fatalnost tvoje samoanalize in te tako sprosti, ti pokaže humoren, neobremenjen del tega "opravila".
Glede na moč tvojega  :PL v natalni karti, zna bit ta oseba kar pomembna za tebe.

Ampak, govorim zdaj brez zadostnih informacij...

Pri teh kontaktih, ki sem jih opisal,  se vedno vrti okoli te tematike, aspekti, pa povejo kako ljudje reagirajo, na te dražljaje.

Si zadel. Komplet (no vsaj mojo stran hehe). Veš da je pomembna, je moja mama  ;D Evo mi je uspelo naložit. Se zdajle igram še s kartama od tamalih v smislu sinastrije. Ne vem zakaj mi je do zdaj kliknilo to gledat samo za partnerja ::)

Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #237 on: September 14, 2010, 01:32:20 PM »
Joj Tejka tole je pa malo bolj  ....

Tvoj  :PL :Lu z vsemi njenimi planetki  :ki :Ve :J   z opozicijo na  :So /disp. sinastrične  :kon  :Me :PLAC/

www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #238 on: September 14, 2010, 09:37:28 PM »
Nimam pojma o sinastriji ampak vajina karta je zanimiva, tisti  :PL kar izstopa tam  :o
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #239 on: September 14, 2010, 09:45:05 PM »
Hmmm bomo imeli še tečaj iz sinastrije ker sem pa zdaj kompletno zmedena ;D ?
Tranziti in progresije
Solarna