Author Topic: Sinastrija  (Read 134196 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Sinastrija
« Reply #240 on: September 14, 2010, 09:51:49 PM »
Jap jaz bi bila za  ;D

Sicer pa poglej si tole karto med mano in Tajem  :o Moj  :LM direkt na njegovem AC, pa moj  :Sa na njegovem  :So  ??? Ok karmična veza itak, ampak konkretno kaj to pomeni, ubijam njegovo sonce s strogostjo?

Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #241 on: September 14, 2010, 09:53:27 PM »
Meni se vedno bolj dozdeva, da sem en grozen otrok :-X
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #242 on: September 14, 2010, 09:57:13 PM »
haha no vsaj grozna mama nisi  :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #243 on: September 14, 2010, 10:21:08 PM »
Ne vem, če ne  ::)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #244 on: September 15, 2010, 06:52:54 AM »
80 % nas je groznih otrok in groznih staršev  ;D ;D ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #245 on: September 15, 2010, 07:23:48 AM »
Hm ja verjetno res  :-\

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #246 on: September 15, 2010, 07:57:26 AM »
Je pa pri tem nekaj zanimivo. Pravzaprav to, da je vse odvisno od opazovalca. Večkrat delam karte za starše in otroke, torej staršem, ki imajo več otrok in prav zanimivo je opazovati, kako otroci različno dojemajo svoje starše

4/10 -  :So :Lu

Sem pa imela na interpretaciji tudi sestri, ena z neobremenjenima  :Lu :So druga z disonantnimi vplivi. In ta druga je jokala ves čas, kako jo starši niso marali, kako so raje imeli sestro, čeprav je sestra zagotovila, da so imeli obe radi, da sta vedno obe dobili enako in da je tudi zdaj tako, ko sta odrasli. Tista druga, je trdila nasprotno vse do solz ....

www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #247 on: September 15, 2010, 08:05:04 AM »
To sem tudi jaz porajtala. Namreč kako različno me dojemata mulca, kako različno z bratoma dojemam mamo, kako se brata med sabo dojemata in jaz njiju,... Sicer pa še istega odnosa dva vpletena ne dojemata isto. Saj veš jaz vidim iz leve, drug iz desne in ista stvar dobi čisto drugo podobo.
lp
engrozenotrok in katastrofalna mama :P
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #248 on: September 15, 2010, 08:07:21 AM »
Ja samo tista prva verjetno tega res ni občutila tako, saj jo ni nič mučilo :) Tista druga je pa verjetno res doživljala s strani staršev to. Se tudi to dogaja, da imajo nekoga raje kot drugega.

Sicer pa kako gledaš sinastrijo, če ni zapisano v natalu se tudi v sinastriji to ne naredi, al je sinastrija čist poglavje zase?

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #249 on: September 15, 2010, 09:00:43 AM »
Ja samo tista prva verjetno tega res ni občutila tako, saj jo ni nič mučilo :) Tista druga je pa verjetno res doživljala s strani staršev to. Se tudi to dogaja, da imajo nekoga raje kot drugega.

Sicer pa kako gledaš sinastrijo, če ni zapisano v natalu se tudi v sinastriji to ne naredi, al je sinastrija čist poglavje zase?

Ne, sinastrija ni niti slučajno poglavje zase. Brez skrbne proučitve natalke ne more bit sinastričnih ugotovitev. Poleg tega je tudi pomembna razvojna pot človeka, ki jo vidiš z progresijami. Tistemu, ki se bo v progresijah dovolj močno dogajalo, ker progresije govorijo o notranji dinamiki razvoja, bo lažje preraščat natalne vplive.

Enemu, ki je že dolgo na zemlji in je imel več progresiranih izzivov, ki so bili sproženi še s tranziti, boš razlagala natalko čisto drugače, kot eni mlajši osebi, ki jo še vse čaka in bo na enake sinastrične vzorce in mogoče celo podobne natalne vplive reagirala čisto drugače.

Saj veš, ko princip ozavestiš, ga potegneš gor, se z njim soočiš, neha delat kažin - celo uporabiš ga lahko za potencialni razvojni napredek.
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #250 on: September 15, 2010, 09:14:26 AM »
Hmmmm jaz mislim da bomo mi imeli se nadaljevanje stevilka 4 :D

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #251 on: September 15, 2010, 09:15:00 AM »
Glede razlage  :Lu, da je bila mama takšna in takšna, se sicer strinjam, vendar moje razmišljanje je šlo v drugo smer.
Kot se verjetno vsi strinjamo, si pot na tej Zemlji zberemo že pred rojstvom, se pravi si izberemo tudi  :Lu oz. mamo in moje razmišljanje je, da ta otrok vzbudi v mami vse to kar kaže njegova  :Lu.
Se pravi dva otroka-en otrok s krasno postavljeno  :Lu bo izzval v mami tudi krasne občutke in mama se bo nazaj odzivala tako kot otrokova  :Lu pričakuje in seveda otrok s slabo postavljeno  :Lu bo ta njegova  :Lu v mami izzvala spet čisto drugačne občutke...

Skratka malo obrnjeno razmišljanje, da mama ob otroku postane točno takšna kot ta otrok s to  :Lu od nje pričakuje za svoje učenje.
No, to je pač moj malo drugače obrnjen pogled ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #252 on: September 15, 2010, 09:31:55 AM »
Tole interakcijo, ki si jo opisala pa vidimo potem v sinastričnih kartah.

Sicer mama čustvuje s svojo luno, kot čustvuje vsak s svojo. Mama reagira na svoj lasten način, oz. z zapisom svoje lune, če ta sovpada z sinastrično obremenjenima lunama, je zadeva potem toliko večja za učenja.
www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #253 on: September 15, 2010, 09:53:06 AM »
Se strinjam, ampak mama ima eno  :Lu, pa vendar se ta ista mama s to isto  :Lu odziva drugače na več otrok, zato menim da tudi otrok s svojo  :Lu vpliva na odzive svoje mame-pa ne iz sinastrije, če gledam samo natalno karto otroka, bomo predvideli kakšen odnos je bil med njim in mamo-tukaj se mi pojavlja zgolj razmišljanje, da otrok s svojo luno v natalni karti pač na nek način "zahteva" od svoje mame takšno obnašanje kot kaže njegova Luna, saj ta otrok rabi takšno mamo. Pa poglejmo, če otrok izgubi svojo mamo, mu umre, seveda bo spet dobil neko "nadomestno" mamo, ki bo v njegovem življenju odigrala vlogo mame in to "mamo" bo zopet videl tako kot kaže njegova luna, zato menim, da otrokova Luna v natalni akrti "zahteva" določen tip mame.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #254 on: September 15, 2010, 09:59:20 AM »
Se strinjam, ampak mama ima eno  :Lu, pa vendar se ta ista mama s to isto  :Lu odziva drugače na več otrok, zato menim da tudi otrok s svojo  :Lu vpliva na odzive svoje mame-pa ne iz sinastrije, če gledam samo natalno karto otroka, bomo predvideli kakšen odnos je bil med njim in mamo-tukaj se mi pojavlja zgolj razmišljanje, da otrok s svojo luno v natalni karti pač na nek način "zahteva" od svoje mame takšno obnašanje kot kaže njegova Luna, saj ta otrok rabi takšno mamo. Pa poglejmo, če otrok izgubi svojo mamo, mu umre, seveda bo spet dobil neko "nadomestno" mamo, ki bo v njegovem življenju odigrala vlogo mame in to "mamo" bo zopet videl tako kot kaže njegova luna, zato menim, da otrokova Luna v natalni akrti "zahteva" določen tip mame.

Sanjalka tema je astrološki zapis. Glede odzivnosti na koga je sinastričen.
Ko mame ni in je nadomestna bo zapisano z Saturnom npr..... ali kako drugače.....

sicer pa se mogoče le najina merkurja ne ujemata  ;D ;) ;D in se topot ne razumeva dobro z besedami.
www.Astro-Star.net