Author Topic: Sinastrija  (Read 134209 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline natasas

• Novinec
  • *
Re: Sinastrija
« Reply #315 on: August 30, 2012, 10:38:00 AM »
kakšen komentar na tole  :o

« Last Edit: September 05, 2012, 10:38:25 AM by natasas »
pozdravček :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #316 on: September 05, 2012, 10:05:17 AM »
Kaj nam hočeš povedat.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline natasas

• Novinec
  • *
« Reply #317 on: September 05, 2012, 10:09:14 AM »
nič nočem povedati, želela bi samo neko mnenje na tole kombinacijo najinih rojstnih kart. glede na to, da je včasih precej burno me zanima če se taka veza lahko obnese ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #318 on: September 05, 2012, 10:17:35 AM »
Samo s tole sinastrično karto bo pa to težko reči.

Če se neka zveza obnese ali ne, je predvsem odvisno najprej od natalnih zapisov partnerjev in možnosti za razvoj v smeri partnerskega življenja, ali prioritet na drugih področjih.

Danes ni več čas, ko smo pogledali samo ujemanje, ker so partnerstva v preteklosti v mnogih vidikih delovala v smeri odvisnosti drug od drugega in njunih kvalitet. Danes smo predvsem individualna bitja, ki imamo čisto druge potrebe in smisel. Zato tudi partnerstvo jemljemo in interpretiramo zelo drugače, kot smo ga tradicionalno.
www.Astro-Star.net

Offline natasas

• Novinec
  • *
« Reply #319 on: September 05, 2012, 10:36:22 AM »
kar pomeni, da bi morala prilepit še njeovo karto, da bi dobila vsaj kakšen namig glede npr. komunikacije med nama?

evo, če kaj pomaga :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #320 on: September 05, 2012, 10:44:53 AM »
Ja, če češ komunikacijo potem glej Merkurje

Itak jih imata že v nekompatibilnih elementih vode in ognja

Njegov v kvadratu z Neptunom in tvoj v konjunkciji s Kironom

Loti se analize teh dveh principov - predvsem pa tvojega načina komunikacije z drugimi in se začni zdraviti na svojem principu. Potem boš lažje razumela miselne strukture in komunikacijske spretnosti ............predvsem glej tudi Kironovo dispozicijo  ;)

Ko boš to opravila, se loti njegovega domišljijskega Merkurja - saj še sam ne ve v katerem štosu je. Malček je naugodna njegova dispozicija - ki ga itak pelje v to, da točno ne ve kdo je - poleg tega pa še v temo moškega in ženskega principa, ki ga vodi predvsem v notranji konflikt svoje feminilnosti ali če hočeš anime, na zunanjem principu pa govorimo o "sovražnosti" do ženske /matere, žene .............../ itd.....

Vabljena jeseni na moj tečaj sinastrije v Kranju  :)
www.Astro-Star.net

Offline natasas

• Novinec
  • *
« Reply #321 on: September 05, 2012, 11:22:55 AM »
joj hvala Tea, res ste mi dala veliko iztočnic za naprej.

sam še neki bi vseeno rada, kako vidite njega takole "iz karte" glede čustev. bi lahko rekla, da me ima rad ali je vse skupi le "materialna podlaga"?  :o

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #322 on: September 05, 2012, 02:30:45 PM »
joj hvala Tea, res ste mi dala veliko iztočnic za naprej.

sam še neki bi vseeno rada, kako vidite njega takole "iz karte" glede čustev. bi lahko rekla, da me ima rad ali je vse skupi le "materialna podlaga"?  :o

Empatičnost do nekoga je stvar Lune /pa ne samo nje/, torej čustveno dojemanje nekoga najprej opazimo skozi povezavo Lune
www.Astro-Star.net

Offline natasas

• Novinec
  • *
« Reply #323 on: September 05, 2012, 02:34:51 PM »
HVALA...

kakorkoli, med nama očitno ni neke hude čustvene povezave  :embarrassed:

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #324 on: September 05, 2012, 02:44:05 PM »
Glej ... jaz sem zato, da odnos živimo, ni treba najprej vse analizirat, pa potem vedeti ali naj sploh probamo kakšno osebo spoznat. Astrološka karta naj bo zgolj pripomogoček ga razumet bolje, oz. bolje razumet sebe in svoje potrebe in opazovat reakcije na tisto kar dobimo kot ogledalo. Nikakor pa se ne strinjam s tem stavkom: midva pač nisva za skupaj, ker planeti niso OK.

vedet moraš, da vsak, ki nam na nek način hodi nasproti, je naš učitelj in obratno - mi smo učitelji njemu in kot tak je vsak odnos poseben in pomemben.

Kaj pa tvoja čustva: Saturn v 7, Luna kot vladarica 7 v Devici  itd..........
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #325 on: September 20, 2012, 12:54:13 PM »
Lahko prosim za kakšen komentar okrog konjunkcije s Saturnom v tej sinastriji ... Izgleda intenziven odnos ... Je pa to moja karta in karta moje mami (zunanja). Kaj naj bi se naučili druga od druge?

9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #326 on: September 20, 2012, 01:23:43 PM »
Čist preblisk,nič konkretno analitičnega...ti si njen nadomestek za partnerja ona pa tebi za očeta.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #327 on: September 20, 2012, 03:38:48 PM »
 Maja, tako na hitro. Vajina horoskopa sta si ravno v opoziciji, ena nasproti druge, kar je za odnos super, saj se ogromno lahko naucita ena od druge z zrcaljenjem, ce sta seveda pripravljeni ena v drugi videti tudi del sebe. Njen  Saturn na tvoji Veneri, jah ti verjetno to cutis kot pritisk z njene strani na tvoje vrednote, tvojo lastno vrednost, tvoj nacin pridobivanja denarja, tvojo eroticnost, skratka Saturn zna Venero dusiti. Ucita obe, ena drugo, ti bi ji rada pokazala kaj je tebi vredno, ona pa to tezko sprejema. Imata pa konjunkcijo med njenim Merkurjem in tvojim Jupitrom, tukaj lahko najdeta skupen, prijateljski jezik Tvoja mami ima Lunco v Raku, tako kot moja, verjetno jo stalno nekaj skrbi;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #328 on: September 20, 2012, 06:58:33 PM »
Maja, tako na hitro. Vajina horoskopa sta si ravno v opoziciji, ena nasproti druge, kar je za odnos super, saj se ogromno lahko naucita ena od druge z zrcaljenjem, ce sta seveda pripravljeni ena v drugi videti tudi del sebe. Njen  Saturn na tvoji Veneri, jah ti verjetno to cutis kot pritisk z njene strani na tvoje vrednote, tvojo lastno vrednost, tvoj nacin pridobivanja denarja, tvojo eroticnost, skratka Saturn zna Venero dusiti. Ucita obe, ena drugo, ti bi ji rada pokazala kaj je tebi vredno, ona pa to tezko sprejema. Imata pa konjunkcijo med njenim Merkurjem in tvojim Jupitrom, tukaj lahko najdeta skupen, prijateljski jezik Tvoja mami ima Lunco v Raku, tako kot moja, verjetno jo stalno nekaj skrbi;)

Tole bo kar držalo. Po eni strani enakost, po drugi totalen kontrast. V določenih stvareh ne bova nikoli prišli skupaj, spet v drugih se 100% strinjava.

Čist preblisk,nič konkretno analitičnega...ti si njen nadomestek za partnerja ona pa tebi za očeta.

Jane, tole mi je pa dalo mislit ...  ;) Zelo dobra ugotovitev, ki tudi drži. Mami je pri meni všeč to, da sem oseba z močnim karakterjem. Včeraj sem jo vprašala, če opaža, da sem jaz edini človek, ki mu upa vse naravnost povedat. Pri drugih je vedno ali tiho ali pa ne izraža pravega mnenja. Pa je odgovorila, da je to zato, ker vidi, da imam razčiščeno.
Ma, težko gledam, ko kljub vsemu, kar je doživela ne zna izpreči in zaživeti povsem po svoje. RES ji pripada!
9ZK 656

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #329 on: September 20, 2012, 10:35:53 PM »
dajte še meni kaj napisat za spodnjo sinastrijo...prosim...se mi zdi, da se me vedno spregleda.. :embarrassed:

zunanji del karte je on (skoraj vsi planeti v  :Sk  :o)

v bistvu sva že imela razhode, ampak zmeraj prideva nazaj skupaj...
ne vem, zelo veliko skupnega imava in čas je najin zaveznik..vedno bolj se odpirava eden drugemu, čeprav da bi veza kdaj čist ok funkcionirala, v to pa dvomim...nekaj manjka...
jaz mogoče rabim več kot mi bi on lahko kdajkoli sploh ponudil (čustveno)..

« Last Edit: September 20, 2012, 10:38:34 PM by Lisa »
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif