Author Topic: Sinastrija  (Read 134248 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Sinastrija
« Reply #180 on: April 03, 2010, 09:29:14 AM »
Nič hudega je že prav tako

Sem videla že veliko odličnih sinastrij, ki pa niso vzdržale, pa precej takih, ki so imele kar precej izzivov, pa sta se partnerja prav zaradi tega tako močno podpirala in napredovala v svoji rasti. Zato je to področje res zelo zelo zahtevno.

Razvojni potencial v natalki bo še najbolj prava smernica. Šele nato skupna karta. Pa pokukaj še v Davidson
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #181 on: April 04, 2010, 09:45:38 AM »
Ja, kar komplicirano.

A ni bolje gledat sinastrijo v smislu kako se ujameta? Composite je bolj kako te drugi vidijo?
Ali kak bi ti opisala zadevo?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #182 on: April 04, 2010, 09:49:38 AM »
Ja, kar komplicirano.

A ni bolje gledat sinastrijo v smislu kako se ujameta? Composite je bolj kako te drugi vidijo?
Ali kak bi ti opisala zadevo?

Na kombin lahko daš tudi tranzite in progresije. In takrat se dogaja. Takrat bo v ospredje prišla tudi sinastrija, bolj ko bo harmonična, lažje bo premagati to situacijo.
www.Astro-Star.net

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #183 on: April 04, 2010, 12:02:01 PM »
To je malo previsoko še zame...

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #184 on: April 12, 2010, 08:43:50 AM »
Od sinastrije nimam pojma....ŠE  :D Ampak na prvi pogled, mi ne zgleda tak slabo, čeprav nimava več sonce bik in luna bik  ::)

Aspekt med venero, soncem, plutonom in uranom nama verjetno dela kake težave  ::)

Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #185 on: April 14, 2010, 10:58:41 AM »
Da se jaz malo poskusim glede aspektov med vama, a jemlji to z rezervo.
Seveda sta negativne, ki jih bom navedel, že morda predelala in izpilila, ampak ne bom to vedno posebej navajal ampak čist direktno pisal kar vidim.

Tvoje emocionalne potrebe niso harmonične z njegovimi, prav tako čutiš, da njegove vrednote in to preko česa on raste ni v skladu oz. ne podpira tega k čemur ti stremiš v življenju. Ti pa po drugi strani da verbalno podporo pri tvojem razvoju, prav tako, pa se tvoje vrednote lepo ujemajo z njegovimi emocionalnimi potrebami kar mu po moje veliko pomeni. In ne samo njegovo Luno, tudi njegovo Sonce boža tvoja Venera. Mislim da je to zlo važno za moškega.
Je pa na splošno njegovo emocionalno življenje kar vroče-mrzlo, njegova Luna tvori zajeten kupček aspektov s tvojimi planeti in zgleda, da se tu pri njemu marsikaj dogaja. Mislim, da sprožaš kar pisan spekter emocij pri njem. Pa še intenzivne so povrhu.
Njegov Satun na tvojem AC in Merkuru... a ti diktira kaj in koliko lahko govoriš oz. te ima na splošno rad pod kontrolo?
Je pa takoj zraven Mars ki energetizira to isto področje... hm... Mogoče kaj v smislu da mu "služiš" kot podočje kjer on poizkuša svojo moč ali pa da mu (ne)zavedno daješ podporo pri tem in nima take potrebe, da bi vedno znova dokazoval in se boril za to koliko močan je. Težko rečt...  :)
Ampak ker je tvoje Sonce v njegovi prvi hiši mu tvoje mnenje verjetno veliko pomeni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #186 on: April 14, 2010, 11:10:23 AM »
No super, da si kaj napisal, zdaj lahko še sama malo pogledam kako si to vse povezal, ker sinastrija je zame nekaj čisto novega, mislim da je to celo druga karta ki sem jo videla  ;D

Bom rekla, da ja  da kar drži kar si napisal. On pravi da me je "vzel"  tudi zaradi mojih vrednot, jaz pa zadnje čase nekako ne čutim da so njegove vrednote podobne mojim.

Na začetku je bilo precej ljubosumnosti in kontrole, vendar smo s pogovorm to nekako rešili.

Definitivno pa drži, da preizkuša svojo moč na meni, hvala rabim tole malo večkrat ozavestit  ;)

Kar je najbolj zanimivo, da skoraj vsi moji partnerji bivši in zdajšnji so imeli severni vozel v sedmi hiši  :o Pa kje take najdem  :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #187 on: April 14, 2010, 11:22:04 AM »
No fajn da sem zadel. Čeprav po drugi strani ni luštno če v sinastriji zadaneš pri nekih konfliktnih situacijah.

Ej zame je sinastrija tudi čisto nova, situacija s tole punco me je motivirala, da sam malo pobrskal. No, saj astrologija je na splošno nova zame.

Ti povem kako sem do tega prišel:
Tvoje emocionalne potrebe niso harmonične z njegovimi, prav tako čutiš, da njegove vrednote in to preko česa on raste ni v skladu oz. ne podpira tega k čemur ti stremiš v življenju.
Luna kvadrat Luna in tvoje Sonce kvadrat Venera in Jupiter.

Ti pa po drugi strani da verbalno podporo pri tvojem razvoju, prav tako, pa se tvoje vrednote lepo ujemajo z njegovimi emocionalnimi potrebami kar mu po moje veliko pomeni. In ne samo njegovo Luno, tudi njegovo Sonce boža tvoja Venera. Mislim da je to zlo važno za moškega.
Tvoje Sonce trigon Merkur tisto drugo pa je tvoja Venera trigon Luna in sextil Sonce.

Ostalo pa sem itak napisal. Vprašaj če kaj ni jasno.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #188 on: April 14, 2010, 11:24:32 AM »
Ma konflikte najdeš povsod, pomoje je malo sinastrij, ki bi ble res zelo fajn ujemajoče  ??? Al pa se tolažim  ;D

Super, hvala ti za report že vidim da bom v knjižnici vse knjige na to temo pobrala  ;D

Moja astro karta

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #189 on: April 14, 2010, 11:44:45 AM »
Tudi sam se strinjam, da so "rdeči" aspekti potrebni za zvezo.
Če sta človeka zrela in odgovorna, je to lahko tisto kar energetizira zvezo in lepo dopolnjuje "modre" aspekte.

Jaz mislim da ti že veš interpretirat sinastrijo.
Veš za kaj stojijo planeti in veš kake dinamike prinašajo aspekti.

Luna je npr. emocionalno življenje. Vidva imata Luna kv. Luna.
Tvoje emocionalne potrebe, želje, varnost niso naravno kompatibilne z njegovimi. Različne stvari vama dajajo občutek varnosti in pripadnosti. Simpl ko pasulj   ;D

Seveda poenostavljam, ampak hočem ti povedat, da do teh sklepov zmoreš tudi že zdaj sama priti.

Na netu najdeš več kot dovolj o tej tematiki.
Vedno dobro, je pogledat na  cafe astrology

O pomenu tvojih planetov v njegovih hišah in vice versa pa lahko bereš tu in tu.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #190 on: April 14, 2010, 11:55:18 AM »
O hvala ti  :-*  :-*

Si prava enciklopedija informacij. Še dobro da si z nami  ;)

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #191 on: April 14, 2010, 02:06:19 PM »
Tudi jaz sem vesela, da so te astrološke sobe dobile astrologe.

Čimveč prispevkov prosim
www.Astro-Star.net

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #192 on: April 14, 2010, 02:58:14 PM »
hvala za rože once again, astrolog pa res nisem.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #193 on: April 14, 2010, 03:02:55 PM »
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #194 on: April 14, 2010, 03:08:45 PM »
kako da ne, glej kako ti laufa  ;)

Moja astro karta