Author Topic: Tranziti lune  (Read 123622 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Tranziti lune
« Reply #90 on: October 22, 2006, 07:38:10 PM »
Tudi iz današnjega sestanka sem prišel.  Ta je bil zanimiv, upam pa, da bo tudi ploden, kar bo nedvomno pokazal čas. Sicer pa priznam, da sem pričakoval za spremembo več dialoga.  Je imela Helena kar prav, ko je rekla, da današnji dan ni preveč  za sestanke.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #91 on: October 23, 2006, 12:40:09 PM »
Hojla. Vidim, da se dogaja.

Pridem kmalu nazaj, samo da me retro Merkur spusti iz svojih krempljev in spet dopusti komunikacijo.

Imejta se fajn.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #92 on: October 23, 2006, 03:20:09 PM »
tale Merkur je res zajeban",mah prav nelogične stvari mi počne, kar nadvlada me, že 2v tem času se mi je zaklenla tipka za el.bancnistvo,kar neki, no ko, da nisem še nikol tipke uporabljal in kot,da bi eden namest mene tipkal, res ,res, kar neki,no :P :P
let it be

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #93 on: October 23, 2006, 04:10:35 PM »
Če gledam samo mene nisem nič slabe volje niti pesimistično razpoložen. Preprosto mi gre vse v redu.  Danes ob 12:40 sem imel še enega od teh serijskih sestankov zadnjih dni.  Orientiram se lahko samo po čuti, vendar lahko rečem, da je bil uspešen, sogovornica pa je vprašala marsikaj in predvsem poslušala. 
Bomo videli ka bo jutri ob 22 uri na sestanku zaradi koordinatskih zadev.. Če ne bo odpadel, kot zadnjič.

Andres
« Last Edit: October 23, 2006, 07:27:45 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #94 on: October 23, 2006, 04:41:01 PM »
hja no, ravno slabe volje nisem, vreme je res boj sivo slabo zgori, ampak saj, če poznam vzrok ,je dovoj,da sem rešen neznank" ;D
še to, danes smo v Soncu Škorpijona 8) in luna je tudi v tej vodi škorpijonasti, še mars je v škorpijonu, danes je potrebno potem kvalitetno strasti vnovčit :-* :D
let it be

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #95 on: October 24, 2006, 08:15:59 AM »
še to, danes smo v Soncu Škorpijona 8) in luna je tudi v tej vodi škorpijonasti, še mars je v škorpijonu, danes je potrebno potem kvalitetno strasti vnovčit :-* :D

??? Nč čudnega, če je vse v škorpionu in da je zato vse temneje obarvano, med drugim tudi razpoloženje. No danes gre luna že v strelca in bo prec boljše.

Zanimivo pa se mi zdi, kako so potuhtali, da je 1.november, dan mrtvih ravno na dan, ko je sonce na 8.stopinji škorpiona, kar daje še večji pomen temu prazniku. (8.stopinja-smrt škorpiona-8.zodialkalna hiša Nič čudnega, da je dan res občutimo točno tak kot moramo. Povezani smo ves dan s spominom na umrle in cel dan begamo po pokopališčih.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #96 on: October 24, 2006, 11:42:24 PM »
Danes je vstopila Venera v znamenje škorpijona, včeraj pa Sonce in Mars.

Jutri luna raste in je v Strelcu. Že zjutraj bomo dobre volje, kajti Mars in Venera naredita konjunkcijo. Predvsem bo ta aspekt vzpodbudil ljubezen. Sreča za zaljubljene.
Zvečer bo uro pred 17. ozračje nekoliko stresno, kajti Luna in Uran bosta v kvadratu. Spremembo, nemir, stres, ki ga najbolje človek kroti s sprehodom, ali njemu najbljižjo obliko sprostitve.

Imejte lep dan
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #97 on: October 24, 2006, 11:49:20 PM »
Danes sem imel kot že prej napovedano sestanek, toda ta je že tretjič odpadel.  Premišljeval sem, če vse to ni le Merkur, ampak kakšne  znak, saj gre za precej zakomplicirano stvar, ki je resda legalna, ampak  sčasoma lahko škodi interesu soseda, torej tudi druge države.   Znak gor znak dol. Počakal bom da me pokliče in poskusiva še četrtič, će bo šlo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #98 on: October 24, 2006, 11:58:35 PM »
Retro Merkur. Poleg vsega smo imeli marsa in venero v praznem teku. Res sta vstopila Mars včeraj in Venera danes v škorpijona, toda nista naredila nobenega pomembnega aspekta. Zadeve se bodo bistveno začele premikati šele jutri.
www.Astro-Star.net

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #99 on: October 25, 2006, 08:43:07 AM »
Retro Merkur. Poleg vsega smo imeli marsa in venero v praznem teku. Res sta vstopila Mars včeraj in Venera danes v škorpijona, toda nista naredila nobenega pomembnega aspekta. Zadeve se bodo bistveno začele premikati šele jutri.

???Tea, ali ti jemlješ retro merkur že zdaj, čeprav je retro šele od 28.10. do 18.11? Sem šla gledat v efemderide, vendar verjetno gledaš vpliv nekaj dni prej?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #100 on: October 25, 2006, 08:54:36 AM »
Lunca
Po mojih proučevanjih sem prišla do zaključka, da ga je treba vzeti v obzir od tiste stopinje dalje, ko se potem spet obrača direktno. Torej ga jaz gledam že od 9. oktobra dalje kot tistega, ki nam nagaja.

Čisto sigurno pa deluje od zadnje lunine mene, preden se obrne.

Pomembni pa so tisti dnevi, ki jih prehodi dvakrat.
www.Astro-Star.net

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
« Reply #101 on: October 25, 2006, 05:28:37 PM »

Prepričana sem,da je Merkur že šteti za retro.
Danes sem iskala neke mikice,za katere natančno vem,kje so visele.
Preiskala sem celo stanovanje...mikic nikjer.
Prepričana sem,da jih bom našla takoj, ko bo šel Merkur v direktno gibanje.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #102 on: October 25, 2006, 06:29:21 PM »
Včeraj sem nepirčakovano dobil telefonski klic od enega, ki pozna ljudi naokoli.  No, ta mi je dal številko in poklical sem za službo kamor sem najavljen jutri ob 15. uri. Pravzaprav grem tja z negativnim mnenjem, saj to ni delo, ki ga iščem, ne vem pa kaj bo temu sledilo. Čakam še za klice iz vsaj dveh strani, kako bo, pa še ne vem.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #103 on: October 26, 2006, 08:17:14 AM »
Luna raste in je v Strelcu

Danes bo kar prijeten dan, razen urico pred 19. uro, ko se bo Luna dotaknila Plutona. Najbolje je da takrat poskrbite za čiščenje, tako stanovanja ali pa telesa, še najbolje bi bilo čiščenje odznotraj.
Takoj po dovršitvi aspekta gre luna v prazni tek. Se pravi, da se bomo tudi mi nekoliko vrteli v prazno.

Lepo se imejte v četrtku  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #104 on: October 26, 2006, 09:40:16 AM »
Torej nam ne preostane drugega, kot da se imamo dobro, pa čeprav v praznem pogonu. ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™