Author Topic: Tranziti lune  (Read 123651 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regul

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • http://fotoboris.freehost386.com/
Re: Tranziti lune
« Reply #270 on: November 28, 2006, 11:08:09 AM »

::) Ampak se mi vidi, da sem oven, tko hitro klikam, da vedno delam napake.

Tole "vedno" ne drži  ;)

Lp Lunca :)

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #271 on: November 28, 2006, 12:47:43 PM »

Tole "vedno" ne drži  ;)

[/quote]

Hvala Regul, se znam tud potrudit, a ne? ;D

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
« Reply #272 on: November 28, 2006, 04:26:06 PM »

Današnji dan se mi je zdel žalosten,brezvezen,brezciljen ....dan za
katerega je vseeno ali je ali ga ni.

Je iskati krivca v Luni 180Saturn? >:(

Sto posto, to je žalostna opozicija, ker pa je še natalno v kvadrat, se to odraža huje.

Neverjetno kolikšno moč je,name,imela včeraj tale opozicija.
Ni,da bi jo spregledala oz.prezrla. :'(

Hvala ti.

Offline Regul

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • http://fotoboris.freehost386.com/
« Reply #273 on: November 28, 2006, 05:40:26 PM »

Tole "vedno" ne drži  ;)

Hvala Regul, se znam tud potrudit, a ne? ;D
[/quote]

Točno, če te ne bi poznal, ne bi verjel :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #274 on: November 29, 2006, 10:28:56 AM »
Danes luna raste in je v Ribah

Že včeraj smo čutili vpliv Merkurja v kvadratu na Neptuna, danes pa bo to še posebej aktualno. Najbrž smo se soočali s pomanjkanjem zbranosti in zmedo, ni bilo kakšne posebne energije. Lahko nas je kdo prav pošteno nalagal, ali pa prinesel kako drugače mal naokrog.
No, danes je treba biti pazljiv, da se ne zapletemo v kakšne "huglumuglu"

Prav tako smo čutili tudi Marsa v kvadratu na Saturna, ki bo danes še povzročal destrukcije. Omejitve, blokade, butanje z glavo ob zid, nasilje in nesreče .... pazite se še posebej ker je kombinacija z gornjim vplivom - Merkur označuje promet

Ob 16.44 luna v trigonu na Mars /no malo lažje/
Ob 17.29 pa spet občutki nemoči in strahov

Takoj nato gre luna v prazni tek

Ne kaj preveč spodbuden dan .... razen če ga ne naredite takega z voljo, vztrajnostjo in zavedanjem da danes ni vse mogoče.

No pa vseeno - en prav lep ribji pozdrav
« Last Edit: November 29, 2006, 10:30:41 AM by Tea »
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #275 on: November 29, 2006, 10:42:19 AM »
No, pa da ne bo vse tako črno ....... naslednja dva tri dni bo posebno spodbudno za vse, ki kaj novega začenjate.

V četrtek gre namreč Luna v Ovna in raste /to je prvo dobro pravilo elektivne astrologije/
prvi aspekt ki ga luna naredi je ob 2.42 dovršen aspekt trigona na Jupitra

Kaj hočete lepšega!

Ob 14.13 pa sta Luna in Sonce v trigonu

Torej čas za nove začetke, novosti, akcijo, sodelovanja, čas napredka, uvajanje novosti in stike z nadrejenimi, dajanje pobud..... Še posebno velja za Ovne, Leve, Strelce in seveda vse, ki so v sekstilu na ognjena znamenja

Petek 1. december rastoča luna v Ovnu

Celodnevni vpliv Venere v sekstilu na Neptuna

če boste kupovali novoletna darila, vredne stvari, umetniške stvari, parfume, kozmetiko, obleke - to je zdaj čas, ki ga je vredno izkoristiti

Takoj nato luna sekstil Neptun /domišljija, pomoč, ki jo čakate/

Ob 5.34 luna trigon Venera - ljubezen - izkoristite petek, napovejte randi, pokličite svojo ljubljeno osebo, ljubite se in poglobite že obstoječa partnerstva
Povabite nekoga na kosilo v posebno romantično restavracijo .... uredite stvari

18.15 luna trigon Saturn - dobro za urejanje poslovnih in pravnih zadev, uradne zadeve se uredijo, načrtujte, povejte, naredite kar morate, sklenite dogovor, raziščite

ob 19.41 luna trigon Pluton - premagate lahko vse ovire. Poglobljena čustva in potreba priti stvarem do dna

Nato pa luna v praznem teku ....... pustite da se dan isteče kot ste ga začeli. Sedaj mirujte in uživajte sadove svojega dela ....

V soboto je luna že v Biku ....
verjetno bolj lenoben počasen dan, venda z dobrimi vplivi .....
ob 20.24 luna sektil Uran - domislice in srečna presenečenja .... uživajte v nenavadnostih

V nedeljo .... ne bom pisala ... vendar pa je to dan za počitek. Slabi vplivi, ki nam znajo povzročati nemir /sploh na cesti/ pri komunikaciji ... dežave in depresija.

Torej četrtek, petek, sobota ............... UŽIVAJTE IN RES ISKORISTITE UGODNE DNEVE
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #276 on: November 29, 2006, 01:28:09 PM »
Prav zanimivo kako se je čas lepo ulegel na tisto moje delo z neuvrščenimi in koordinatami.  Kot vem je šla pošta danes tja dol.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #277 on: December 02, 2006, 03:12:03 AM »
Pred tedni sem imel sestanek z nekim  gospodom.  Tistikrat je šlo zaradi službe in ravno v tej temi je Helena ali Tea napisala, da je bila tista nedelja pravzaprav edini ugodni dan v tistih časih ko so vsi sestanki dol padali, oziroma se jih ni dalo izpeljati.
No, danes sem kot vpliv sestanka z gospodom dobil mail, da bi me neka ženska rada spoznala zaradi nadaljevanja razgovorov, ki bržkone stremijo k novi službi.  Bi vas prosil tule če mi lahko prosim poveste če je ponedeljek ugoden dan za sestajanje in razgovore o novih idejah, novi službi.

Lepa hvala.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #278 on: December 02, 2006, 06:49:48 AM »
Andres, v ponedeljek sicer luna raste in ob 4.06 vstopi v znamenje Dvojčka. Vendar pa imamo Marsa v praznem teku, poleg tega pa še celodnevni vpliv Merkurja v kvadratu na Saturna.
Tako da bo to bolj bolokada v komunikaciji kot pa ne.

Mars vstopi v strelca šele v sredo, Merkur pa je v praznem teku v torek, sredo, četrtek in v petek do 6.51, ko gre v znamenje strelca.
Ta isti dan naredi tudi trigon z Luno, Mars pa prvi aspekt naredi šele v nedeljo kot konjunkcija z Marsem.

Tako da naslednji teden ni najbolje za delat karkoli na novo.

Do 20 decembra, ko je mlaj,  smo itak v padajoči luni, potem je treba počakati, da gre sonce iz praznega teka in sicer v znamenje strelca vstopi 22. decembra ob 1.22, prvi aspekt pa naredi šele 25.decembra v ponedeljek.

Tako da, kar se novih začetkov tiče smo te dni, ki sem jih opisala imeli neslutene možnosti. Kdor je uredil zadevo, bo dolgoročno imel od tega koristi oz. se bo obrestovalo.

Vsi ostali pa bomo morali na tako lepe priložnosti čakati do 29. decembra, ko luna raste, ob 9.09 vstopi v znamenje bika in ima ob 13.34 lep trigon z Merkurjem. /dobro za dogovore/
Čeprav se ta datum daleč lahko primerja s tem zdaj, kajti prvi lunin aspekt, ko je prišla 27 decembra luna v ovna je bil kvadrat na sonce /prvi krajec/.

V astrologiji je tako, da redko naletimo na tako ugodne dneve. Morali bi si jih zapisati v koledarček in jih planirati že zdavnaj v naprej.

www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #279 on: December 02, 2006, 11:33:31 AM »
Tole je bilo pa kar izčrpno. Hvala Tea.  Ampak v drugem delu posta pišeš v pretekliku, tako da ne vem, če si le tako napisala, ali si mislila november.  Sicer pa če gre za december zame to sploh ni preveč obetavno, saj do konca decembra ne morem čakati na dogovore. Skoraj sigurno ti bodo v naslednjem tednu, ali kar takoj v ponedeljek.  Hmmm. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #280 on: December 03, 2006, 11:00:00 AM »
Ja vidiš Andres, tam sem res mislila še november.

Normalno, da včasih ne moremo čakat, kajti takih dni je res res malo. Je pa prav, da če vemo, tisto dobro izkoristimo.  :D
www.Astro-Star.net

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #281 on: December 03, 2006, 12:07:50 PM »
Tea jaz bi imela še eno vprašanje...
Kot sem že pmenila, sem se morala s svojim šefom zmenit za podaljšanje pogodbe in povišico plače...ta pogovor je bil izvedljiv šele v četrtek 30.11.2006, ker nikakor nisva mogla priti skupaj ( mi je hotel zelo zmanjšati plačo in poslabšati pogodbene pogoje), meni pa je pogodba potekla že 29.11.2006, sva se z Mihom odločila čez noč, da tam prekinem zadeve...Res pa je, da sem imela srečo, da me bo sedaj zaposlil oče. V petek zjutraj, pred službo sem poklicala očeta, mu povedala kakšna je stvar in je rekel, da ni noben problem in da je zelo vesel, da pridem k njemu delat, ker sva se to že tako ali tako dalj časa dogovarjala...
Me pa zanima ena stvar, z očetom še nisem podpisala pogodbe, bom pa v torek že delala pri njemu...je to pomembno kdaj dejansko podpišem pogodbo, če je načeloma že zmenjeno, da bom delala tam?

Hvala Tea,
S

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #282 on: December 03, 2006, 02:12:01 PM »
Po mojih izkušnjah je pomemben prvi kontakt.
www.Astro-Star.net

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #283 on: December 03, 2006, 06:38:43 PM »
Hvala Tea, potem je bil to petek 01.12.2006 okoli 8:30 ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #284 on: December 05, 2006, 08:51:14 PM »
6. december sreda - luna upada in ob 7.01 prestopi v znamenje Raka.

No mars je končno iz praznega teka. Vstopil bo v znamenje Strelca. Pravzaprav pa bo prvi Marsov aspekt šele 10 decembra, ko naredi konjunkcijo z merkurjem.

Merkurja imamo še vedno v praznem teku in bo vstopil v Strelca šele v petek 8. decembra

Glede na prazni tek planetov velja to, da niso v tem času tako aktivni, posebno pa nam v vodo padejo vse stvari, ki bi jih v tem času na novo začenjali.

Torej jutri luna vstopi v znamenje Raka in je braz posebnih aspektov. Verjetno bomo preobčutljivi, vase zaprti, muhasti in zamerljivi. Lenoben dan, ko se bomo najraje zadrževali kar doma, ne bo se nam zdelo, da se moramo za karkoli potegovati, važno bo, da smo na toplem in da nekaj dobrega toplega pojemo  ;D v družbi naših najdražjih.

Kljub vsemu je danes miklavžev večer. Nastavite peharje, jutri bo družinski dan, otroci bodo veseli daril, veliki otroci pa nekaj čustvene pozornosti.

www.Astro-Star.net