Author Topic: Tranziti lune  (Read 123624 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Tranziti lune
« Reply #300 on: December 12, 2006, 09:00:08 AM »
27. december, sreda  - prvi krajec in Luna ob 6.04 vstopi v znamenje Ovna

Lunin krajec bomo čutili cel dan in to je čas, ki zahteva od nas potrpežljivost. Ponavadi ga čutimo 4 dni prej in 4 dni pozneje, sploh če se dogovdi v našem znamenju. To pot bodo Ovni imeli veliko opravkov zz odnosi, trenji, sklepanjem kompromisov itd. Poleg njih pa so na udaru še Tehtnice, Raki in Kozorogi.

Zvečer je luna v trigonu z Jupitrom, kar bo malo prečistilo energije, dalo nekaj poleta, optimizma.

Ob 21.54 vstopi Merkur v Kozoroga - se pravi se bomo komunikacijsko precej zresnili.

28. december, četrtek - luna raste in je v Ovnu

Elektivna astrologija /torej izbira pravega trenutka/ govori o tem, da je zelo važno pri novih projektih, kakšen je prvi aspekt, ki ga luna naredi, ko vstopi v znamenje Ovna. No to pot, če pogledamo včerajšnji dan smo imeli smolo in prvi krajec. Torej je bila luna v kvadratu z Soncem.
Ni najboljše za pomembne stvari, ki bi jih pričenjali do naslednje njene poti v Ovna.

Vendar pa je ta dan, ki je pred nami kljub temu obetaven vsaj za drobne premike.
Luna trigon mars - zagon, novi začetki, strast in navdušenje
luna sekstil Neptun - sanje, ki jih lahko uresničimo
luna kvadrat venera - ni najboljše, vendar pa vsega ne moremo imeti še posebno bodo to občutili Ovni, tehtnice kozorogi in raki.
in zvečer luna trigon Saturn

29. december, petek

Luna raste in je ob 9.09 že v znamenju Bika, pred tem v PT

ob 13.34 se dovrši aspekt lune v trigonu z Merkurjem - dobro za pogovore, dogovore, krajše poti, nakupovanje itd.

ob 22.50 pa še luna v trigonu z soncem - lepo se bomo počutili, še posebno Bik, Devica in kozorogi

30. december sobota - rastoča luna v Biku

ob 15.54 se dovrši aspekt lune v kvadratu z Neptunom - ni najboljše, ker bomo imeli nejasne situacije. Pazite na cesti, pazite na denarnice, pazite se nesmotrnih investicij.

31. december, nedelja      luna raste in je v Biku do 12.17, ko gre potem v Dvojčka

Dopoldan je luna v praznem teku, do prestopa v znamenje Dvojčka. To pomeni, da daril ni pametno kupovati. Organizirajte se drugače.

Celodnevni vpliv Marsa v sekstilu z Neptunom pa nam bo silvestrovo označil z medsebojnim sočutjem, imeli bomo posebne vizije in nekoliko bomo zasanjani.

SREČNO V NOVO LETO 2007
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #301 on: December 12, 2006, 09:56:14 PM »
 Tudi jaz sem blebetavka z Luno v Dvojčkih ;D Nikoli ne zmanjka tem...

lp, T.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #302 on: December 12, 2006, 11:11:20 PM »
31. december, nedelja      luna raste in je v Biku do 12.17, ko gre potem v Dvojčka

Dopoldan je luna v praznem teku, do prestopa v znamenje Dvojčka. To pomeni, da daril ni pametno kupovati. Organizirajte se drugače.

Celodnevni vpliv Marsa v sekstilu z Neptunom pa nam bo silvestrovo označil z medsebojnim sočutjem, imeli bomo posebne vizije in nekoliko bomo zasanjani.

Z luno v dvojčkih se bomo naklepetali, je pa res da bomo navdahnjeni čvekali o bolj nevsakdanjih rečeh, vizijah, željah,.....
Pomoje bo čist fajn. :)

Ja znali se bomo prav zaljubljeno spogledovati. Ampak že po polnoči se nam bo zdelo, da smo od silvestra več pričakovali, kot pa dobili.
Sploh pa 1. lahko sledi razočaranje za Dvojčke Strelce in Device, Ribe, saj se bodo čustveno nekoliko razvneli /tudi do kakšnega prepira/
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #303 on: December 13, 2006, 02:33:36 AM »
KER SMO PRED BLIŽAJOČIMI PRAZNIKI VAM BOM NAPISALA DO KONCA DECEMBRA LUNINE VPLIVE, DA SE BOSTE PRED PRAZNIKI LAHKO ORGANIZIRALI TUDI ZA PRAZNIKE.
moje praznično darilo  ;D

Menim, da se praznično darilo, za mnoge celo prvo božično, spodobi tudi ceniti.  Pač, napisati karkoli semkaj je svoje vrste delo, torej zato si je potrebno vzei tudi čas in le ta je drag.

Tea. 

Včerajšnji večer je bil pri meni resnično bolj napet kot ne. 

Andres
« Last Edit: December 13, 2006, 03:15:49 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #304 on: December 13, 2006, 08:15:50 AM »
Tudi pri meni Andres ....  ;D Kaj češ krajec pač
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #305 on: December 13, 2006, 05:35:18 PM »
In današnji dan mi teče v nabavnem stilu,  zgodnji večer bo zabaven, ponoči pa bom računal koordinate. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #306 on: December 13, 2006, 08:18:33 PM »
KER SMO PRED BLIŽAJOČIMI PRAZNIKI VAM BOM NAPISALA DO KONCA DECEMBRA LUNINE VPLIVE, DA SE BOSTE PRED PRAZNIKI LAHKO ORGANIZIRALI TUDI ZA PRAZNIKE.
moje praznično darilo  ;D

Menim, da se praznično darilo, za mnoge celo prvo božično, spodobi tudi ceniti.  Pač, napisati karkoli semkaj je svoje vrste delo, torej zato si je potrebno vzei tudi čas in le ta je drag.

Tea. 

Včerajšnji večer je bil pri meni resnično bolj napet kot ne. 

Andres

Tudi meni se zdi, da je tole božično darilo cel doktorat.
LP in hvala

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #307 on: December 13, 2006, 11:35:08 PM »
Današnji dan je  kot sem že napisal, toda zvečer me je začela boleti glava.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #308 on: December 14, 2006, 09:13:42 AM »

Ja znali se bomo prav zaljubljeno spogledovati. Ampak že po polnoči se nam bo zdelo, da smo od silvestra več pričakovali, kot pa dobili.
Sploh pa 1. lahko sledi razočaranje za Dvojčke Strelce in Device, Ribe, saj se bodo čustveno nekoliko razvneli /tudi do kakšnega prepira/
[/quote]

Verjetno zaradi opoziciji lune in plutona, takrat sigurno sledijo močni izlivi čustev.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #309 on: December 16, 2006, 09:35:38 PM »
16. december - sobota - luna upada in je v škorpijonu

Lep dan, primere za klepet, kajti Luna bo v sekstilu z venero proti večeru pa še v trigonu z Uranom: intuitivnost, odkrivanje, izvirnost, presenečenje ...

Čutili bomo jutrišnji vpliv Sonca v trigonu na Saturna, kar bo dajalo ugodnosti za organizacijo, poslovni napredek in urejanje uradnih zadev.

Malo primerjam današnji an z napovedjo.  V mojem primeru sploh ne štima, saj že cel dan čutim nekakšno nestanovitnost. Sploh se ne morem ničesar lotiti. Kot bi bil len ali nezainteresiran.  Še v mesto ne vem če bom šel zvečer.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #310 on: December 18, 2006, 09:23:53 AM »
Tudi jaz Andres ... bolj kot ne padec energije.  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
« Reply #311 on: December 18, 2006, 03:35:20 PM »
Sonce konjunkcija Pluton: pojma nimam kaj sem s krpami in čistili šarila po najbolj skritih kotičkih hiše, predno sem prebrala,da je danes ta aspekt.
Drgače pa - moški del našega gospodinjstva - mrk  :'(

Še dobro,da optimistična Luna, vse skupaj ,ven vleče  ;D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #312 on: December 18, 2006, 05:22:51 PM »
18. december, ponedeljek - luna upada in od 10 ure naprej v Strelcu

Dopoldan je luna v praznem teku do 10.10 ko vstopi v znamenje Strelca.
Ob optimistični luni v strelcu /ne pozabimo, da imamo tudi vse druge planete tam, razen Urana, Neptuna in Saturna/ tole je res izjemna situacija, ki nam bo dajala dovolj optimizma za načrtovanje /najbrž novoletnih zabav/, razmišljanja o potovanjih, odkritosti, socializaciji z ljudmi itd....
IMAMO TUDI CELODNEVNI VPLIV SONCA V KONJUNKCIJI S PLUTONOM
/tole bo veljalo že en dan prej/, kar omogoča preobrazbo. Lep aspekt, s katerim si lahko v tem prednovoletnem času naredimo bilanco preteklega in načrtujemo prihodnje. Pospravimo ... pospravimo misli, očistimo telo - tudi znotraj, očistimo stanovanje, omare, predale, naredimo red pri papirjih. V denarnici napravite prostor in uredite stvari, razvrstite bankovce, boste videli še je prostor za kakšen nov € poen.
No, ne samo da bo luna v strelcu, ob 20.24 dovrši tudi konjunkcijo na vladarja Strelca Jupitra. Torej večer, ki si ga bomo še dolgo spominjali po vsem lepem.

Današnji dan se mi zdi izredno aktiven. Opravil sem že marsikatero uradno stvar v kratkem času, pa še darila sem spotoma nabavil. Povrhu vsega imam sopotnica za na ureda ipd, tako da je dobra volja še večja.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #313 on: December 23, 2006, 12:30:17 AM »
22. decembra petek - rastoča luna v Kozorogu

Celodnevni vpliv Marsa v kvadratu na Urana /to bomo čutili že dan prej/
tole je operen vpliv, ki potencira napetosti, napeto zna biti tudi na cesti, pri vročih loncih, pečicah, pečeh. Potreba po previdnosti mora biti optimalna in velika. Vzdržujte zadržanost

Sonce je danes že v Kozorogu. Torej začnejo praznovati Kozorogi. Vsem vse najboljše ob prihajajočih rojstnih dnevih.

Ob 22.49 pa luna vstopi v znamenje Vodnarja

Tole je bil ponovno zadetek v črno Tea. Čestitam. Že cel dan nekako v sebi čutim napetost, enako je bilo včeraj zvečer.  Preprosto nisem sproščen kot je to navada. Popoldne sem pa dobil še telefonski klic, da je zagorelo v našem bloku v Kranju. 
http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenija/20061222_3086541.php

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #314 on: December 23, 2006, 09:26:02 AM »
Ja, res zoprna energija.  :-\