Author Topic: Uslužbenci hotela SS II.  (Read 92081 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Uslužbenci hotela SS II.
« Reply #255 on: July 27, 2007, 05:41:01 PM »
Kot Portir me zelo veseli, da pri gradnja sodelujete tudi pri nas zaposleni, s čimer ste me neposredno razbremenili.  Tudi sam komaj čakam mojo kamelo, ki bi bila lahko status našega hotela. ;D

Misel na bazen me je celo pregnal iz moje portirnice, saj zunaj je vendarle toplo in sončno, tako, da izkoristil bom dan, sam zase.

Vaš Portir: Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Patrik

• Guest
« Reply #256 on: July 27, 2007, 10:58:51 PM »

Hvala za laskanje, zdaj sem očitno uradno postal osvajalec ženskih src v hotelu.. In tudi mene veseli, da smo te "mladi" razbremenili, kar je tudi jasno! ;D Sedaj pa ti predstavaljam dve kameli in lahko izbiraš ;) Pa poglejmo!

ali

Menim, da kar težka odločitev! ::)

Patrik

• Guest
« Reply #257 on: July 27, 2007, 11:05:14 PM »
Andres in ostali, tukaj pa vam predstavljam naš bazen leta 2035 ;D :D Do takrat bo finančno stanje na stopnički, ko se bodo naše želje izpolnile.

Pa poglejte, kaki luxus! ;)

« Last Edit: July 27, 2007, 11:26:21 PM by Patrik »

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #258 on: July 28, 2007, 05:10:13 AM »
Enaka sva si vsaj v tem, da gledava oba nekoliko vnaprej. Toda čigave otroke bomo dali v naš bazen?  Tistega leta ,ali tam okoli grem jaz v penzijo, zato upam, da mi bo ostala vsaj alfa sperma, o malih otrocih torej ne bo govora.
Sicer pa. Tud v naš hotel bo enkrat  moral priti podmladek in le ti bodo imeli otroke ravno tako kot jih ima množica med nami.  Po drugi strani Patrik, mislim, da bo takšen bazen leta 2035 zastarel. Skozi strop manjka luknja za vstop v prostor. :)

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #259 on: July 28, 2007, 05:16:43 AM »

Hvala za laskanje, zdaj sem očitno uradno postal osvajalec ženskih src v hotelu.. In tudi mene veseli, da smo te "mladi" razbremenili, kar je tudi jasno! ;D Sedaj pa ti predstavaljam dve kameli in lahko izbiraš ;) Pa poglejmo!

Ogledal sem si obe kameli. Izbiram prvo, ker eno takšno, le nekoliko starejšo in že zdavnaj pokojno, sem nekoč poljubil.  Sicer pa sem tu in tam še kakšno kamelo :) .

Patrik hvala za razbremenit in odločnost pri nastopanju. Mislim, da gre, četudi bolj po kamelje naš hotel v pravo smer kljub temu da sta trenutni bazen in kamela dve popolnoma različni stvari.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #260 on: July 28, 2007, 07:54:33 AM »
Patrik, tudi jaz odločno protestiram proti takemu bazenu leta 2035, kajti vprašanje, če bom sploh še mogla zlesti vanj.  ;D ::)  Naj bo kar takoj tak ... zaprosimo za nepovratna sredstva pa bo  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Patrik

• Guest
« Reply #261 on: July 28, 2007, 11:56:08 AM »
Res je, Andres! :D Mislim, da bodo takrat tudi že naši otroci "premoderni" za takšno starino.... ;) Lukno pa itak lahko samo zvrtamo poleg! :D Me prav zanima, kak bi se kobacali v takole bazen. Prej se itak vsi po vrsti ubijemo.... Morate pa priznati, da je vseeno lep ;)
Nekaj bomo že spacali, da bo prav! Kdo pa ve, kaj nas še vse čaka leta 2035........  takrat se bo šele začela čaga!

Andres, dobra odločitev! Ta mi je sicer tudi bolj všeč! Hvala bogu, da vas veterančke vsaj nekdo razbremenjuje :D :D :D Kamela in bazen pa bi le lepo šli skupaj, saj bi potemtakem imeli občutek tujine in bi pozabili, da smo v Sloveniji. Bi pa ti res prišla prav pri transportu v hotelu! :)

Nepovratna sredstva pa bodo zadostovala za oba naša cilja! ;) Kamele lahko dobim res poceni, saj mam veze tam doli! ;) ;)
« Last Edit: July 28, 2007, 01:40:14 PM by Patrik »

Patrik

• Guest
« Reply #262 on: July 28, 2007, 01:37:10 PM »
No, te pa si lahko še očitno privoščimo eno majhno welness kopel! ;DKaj pravite? ;)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #263 on: July 28, 2007, 03:27:35 PM »
Sine i tata bi to radio. :)

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #264 on: July 28, 2007, 03:45:03 PM »
Tudi jaz, tudi jaz ;D
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #265 on: July 28, 2007, 07:28:08 PM »
No, omenjena oblika kamele je res popolnoma ekološka, saj vendarle kot vemo vrt že imamo, jaz pa kot si si zapomnila Helena, nikoli nimam za bencin.  Pravzaprav, če imajo nekateri hoteli papige, bi bila pri nas lahko nadomestek ravno kamela.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Patrik

• Guest
« Reply #266 on: July 28, 2007, 10:02:26 PM »
Definitivno se strinjam z vama. Kamela ima res same pozitivne lastnosti! Gnoj za rože, tvoj transport in okrasek hotela! ;D Kak svetovno, da smo se spomnili na kamelo! No, ko pa bo tak daleč pa samo rečite za uvoz! ;) Mi bo že Safi zrihtala! ;)

No, in tu lahko vidimo v prihodnosti-- sem si zašlogal -- našega Portirja na kameli! ;) :) Kot vidimo, bo neznansko užival!!!

« Last Edit: July 28, 2007, 10:12:36 PM by Patrik »

Patrik

• Guest
« Reply #267 on: July 28, 2007, 11:04:37 PM »

;D ;D Ta je dobra. Si bo vsaj lahko skril obraz, ko bo kaj takega naredo! Me res spominja na Beduina še bolj pa na .....

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #268 on: July 31, 2007, 09:37:43 AM »
Kako potem? Je računovodstvo odobrilo nakup kamele?  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Patrik

• Guest
« Reply #269 on: July 31, 2007, 10:16:02 AM »

Samo res! Me res zanima, kaj se bo izcimilo iz tega. Ma za eno kamelo bomo že zbrali! ;D