Author Topic: TRANZITI LUNE /komu lunca danes nagaja?/  (Read 86875 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline apemaya

• Veteran
Re: TRANZITI LUNE /komu lunca danes nagaja?/
« Reply #105 on: February 20, 2007, 02:34:58 PM »
Torek, 20. februar

Luna raste in je v Ovnu. Polni elana in entuziazma bomo, prav prekipevali bomo od energije. Dogodki se bodo hitro vrstili, tudi pomembne odločitve bomo zlahka sprejemali, brez oklevanja in dvomov.

a zato je meni danes vse smesno? ;D ;D ;D ;D

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #106 on: February 21, 2007, 10:52:11 AM »
Sreda, 21. februar

Venera v Ovnu nas bo prebudila in zaželeli si bomo malo večje dinamike v odnosih. Sploh za ženske se bo začela prava pomlad, prevzele bomo pobudo, si privoščile kakšen osvajalski pohod. Prav mogoče je, da bodo predvsem predstavnice ognjenih in tudi zračnih znamenj ravno v tem obdobju spoznale kakšnega princa, ki bo pripravljen slediti vročim željam nasprotnega spola.

Uf tegale sestavka sem bila pa jaz nadvse vesela! :) No zdaj pa pocasi konja najdit, pa ga zajezditi novim nogodivscinam naproti  ;D

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #107 on: February 21, 2007, 12:28:41 PM »

V soboto in nedeljo ( 24., 25. 2. ) je ugoden čas za barvanje, niansiranje las ( luna raste in preide v Dvojčka ), naslednji teden 28.2. ( sreda ) pa je ugoden čas za striženje ( luna raste, v Levu ), ko se bodo lasje okrepili in bodo ponovno hitreje zrastli ( seveda, če želite imeti dolge lase ).

Lep pozdrav vsem,
Taja ;D

Ravno za strizenje sem hotela vprasati. Super, da si to napisala! Zanima me kdaj je ugoden cas za depilacijo (kje naj bo Luna)? Torej, ko je Luna v Levu je vedno ugoden cas za strizenje las?
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #108 on: February 21, 2007, 08:11:54 PM »
Kar se tiče striženja las  je zadeva z luno takšna: če jih strižemo, ko luna pada ( zadnji krajec ) v levu, potem lasje počasneje zrastejo, a postanejo gostejši; ko se luna debeli, raste in je v levu, pa lasje hitreje zrastejo, npr. če želimo imeti dolge lase.

Glede barvanja las ( enako velja za pranje las ), naj bi bila luna rastoča in sicer v zračnih znamenjih ( dvojčkih, tehtnici ali vodnarju ). Paziti je treba, da si las ne peremo, ko je luna v vodnih znamenjih ( ribi, rak, škorpijon )-nastane prhljaj (NEVERJETNO JE, A  PREVERJENO DRŽI!) in da si ne barvaš las, ko  luna pada in je v devici, ker so tedaj lasje štrenasti, neenakomerno pobarvani...

Kar se tiče depilacije , pa je najugodnejši čas, ko luna pada in je v kozorogu. Ugodno je tudi, da to opravimo v katerem drugem dnevu zadnjega krajca, razen ko je luna v levu in devici. Ko luna pada, je depiliranje manj boleče :'( in dlake bodo počasneje zrasle... Enako velja za rezanje, piljenje, poliranje nohtov.

Lep pozdrav, Taja :D

« Last Edit: February 21, 2007, 08:14:26 PM by taja6 »

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #109 on: February 21, 2007, 11:15:39 PM »
 ;D ;D ;D ;D ;D

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #110 on: February 22, 2007, 10:28:50 AM »

Ravno za strizenje sem hotela vprasati. Super, da si to napisala! Zanima me kdaj je ugoden cas za depilacijo (kje naj bo Luna)? Torej, ko je Luna v Levu je vedno ugoden cas za strizenje las?

Za depilacijo najprej pogledaš Luno, fino je, če je padajoča Luna, torej dlake bodo počasneje rasle. Kot drugo, dobro je, da je v Kozorogu, ker je signifikator za kožo. Razlika je naprimer, če ti depiliraš v vodnih znamenjih (si bolj občutljiva, pa boli), tudi ni dobro če je v ognjenih znamenjih (se koža prej in bolj vname) itd.
Pri pričeski je pa odvisno, kaj hočeš imeti. Če bi rada, da se frizura ne obraste prehitro, boš izbrala padajočo luno (lasje počasneje rastejo), če hočeš bujno frizuro, boš izbrala Luno v Levu, potem svetlenje ali temnenje las (polna ali prazna luna) itd.

Malo je treba logično sklepati, pa gre. :)

Odlicno! Sem si zapisala! V sredo pa skocim k frizerju (Luna raste v Levu)  ;D
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #111 on: February 22, 2007, 10:35:06 AM »
Četrtek, 22. februar

Luna še naprej raste in je v Biku. Nekoliko bomo umirili tempo, malce bomo poškilili, kakšno je kaj naše stanje na bančnem računu.

Gledam, gledam.. in to se kako! Mi je vceraj zaribala masina na avtu, to bom zalostno se gledala v prazen bancni racun ko popravim masino  :'(

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #112 on: February 22, 2007, 02:45:09 PM »

Za depilacijo najprej pogledaš Luno, fino je, če je padajoča Luna, torej dlake bodo počasneje rasle. Kot drugo, dobro je, da je v Kozorogu, ker je signifikator za kožo. Razlika je naprimer, če ti depiliraš v vodnih znamenjih (si bolj občutljiva, pa boli), tudi ni dobro če je v ognjenih znamenjih (se koža prej in bolj vname) itd.
Pri pričeski je pa odvisno, kaj hočeš imeti. Če bi rada, da se frizura ne obraste prehitro, boš izbrala padajočo luno (lasje počasneje rastejo), če hočeš bujno frizuro, boš izbrala Luno v Levu, potem svetlenje ali temnenje las (polna ali prazna luna) itd.

Azra,

sama sreča, da nisva iz istega kraja in ne hodiva k istemu frizerju...bi bila v sredo gneča ;D ;D ;D
LP, Taja

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #113 on: February 23, 2007, 10:25:22 AM »
Petek, 23. februar

Rastoča Luna se še vedno nahaja v Biku in že takoj v jutranjih urah bo naredila kvadrat na Saturna. Tako se vam že po prvi jutranji kavi lahko zgodi, da boste naleteli na blokade in ovire s strani nadrejenih ali pri urejanju kakšnih uradnih dokumentov.

karkoli sem do zdajle poskusala uredit, nic ni slo skozi, in zdaj vidim zakaj ne... packa tale Luna

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #114 on: February 23, 2007, 11:37:09 AM »

Azra,

sama sreča, da nisva iz istega kraja in ne hodiva k istemu frizerju...bi bila v sredo gneča ;D ;D ;D
LP, Taja

;D bom povprasala frizerko, ce se ji obrestuje ta Lunca tudi pri drugih  ;)
lp

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #115 on: February 23, 2007, 01:25:49 PM »
Azra, frizerka te bo po mojem prav čudno gledala :o, zato pazi, da te od zmedenosti ne bo krivo postrigla ;D ;D ;D

LP, Taja
« Last Edit: February 24, 2007, 01:01:58 PM by taja6 »

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #116 on: February 25, 2007, 03:02:28 PM »
Azra, frizerka te bo po mojem prav čudno gledala :o, zato pazi, da te od zmedenosti ne bo krivo postrigla ;D ;D ;D

LP, Taja

Mislim, da je ze navajena  ;D

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #117 on: February 25, 2007, 04:02:34 PM »
Azra,
a da jo čudne stvari sprašuješ ali to , da te krivo postriže? ;D

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #118 on: February 25, 2007, 04:11:43 PM »
Da cudne stvari sprasujem, predvsem pa govorim  ;D

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #119 on: February 26, 2007, 07:27:05 PM »
Da cudne stvari sprasujem, predvsem pa govorim  ;D

Zdaj, ko je Mars v Vodnarju, znaš poleg naštetega tudi delati čudne stvari...  ;D ;D

Pismo, pa res  ;D
No, danes sem bila precej mirna, Razmisljujoca, bi rekla. Rak me vedno poglobi. Pa tudi na mojo obcutljivost moram paziti.  ::)
Lep konec ponedeljka vsem in zacetek torka ... Teden tako lazje "stece"  :P