Author Topic: VENERA in njeni tranziti  (Read 139627 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: VENERA in njeni tranziti
« Reply #315 on: September 28, 2012, 07:23:36 AM »
Nataša

Kriza v financah je zapisana v natalni karti. Če češ, da se izboljša situacija, se loti tistega T kvadrata in ga dvigni, ozavesti.
Tranzit sam po sebi nič ne bo natresel, če ne boš sodelovala z njim. Še posebno pa ne tak, ki je v opoziciji s Plutonom. Prej dobiš kakšne stare dolgove za poravnat  ;) Poleg tega natalno je tud Venera R - vračanje na staro, preteklo, karmo.

Tega se reši, potem bodo tranziti delovali tebi v prid.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline natasas

• Novinec
  • *
« Reply #316 on: September 28, 2012, 01:51:03 PM »
Nataša

Kriza v financah je zapisana v natalni karti. Če češ, da se izboljša situacija, se loti tistega T kvadrata in ga dvigni, ozavesti.
Tranzit sam po sebi nič ne bo natresel, če ne boš sodelovala z njim. Še posebno pa ne tak, ki je v opoziciji s Plutonom. Prej dobiš kakšne stare dolgove za poravnat  ;) Poleg tega natalno je tud Venera R - vračanje na staro, preteklo, karmo.

Tega se reši, potem bodo tranziti delovali tebi v prid.

Tea lepo prosim, če mi pomagaš, al pa kdo drug :) pri temle T kvadratu. A je to luna opozicija mars in oboje v kvadratu z neptunom?
« Last Edit: September 28, 2012, 01:55:57 PM by natasas »
pozdravček :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #317 on: September 28, 2012, 02:02:58 PM »
Ja to je to nataša
Poleg tega je natalna venera, kot vladarica 2 tudi R - mars je njen dispozitor /glej kvadrat na vladarja druge Neptuna itd.....
Jupiter pa spet dispozitor Venera, neaspektiran

tko da to je en krog katerega moraš razvozljati.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #318 on: December 08, 2015, 10:52:56 AM »
Tranzitna venera je v škorpijonu od nedelje in bo tam ostala do 29.12., nato stopi v strelca.
Sedaja je čas, ko bodo prihajale na plano potlačene, nerazčiščene stvari, več bo manipulacij, podtikanj, ljubosumja, posesisvnosti, maščevalnosti, razčiščevanja za nazaj...V odnosih bomo želeli imeti kontrolo, nadzor...
Odnosi bodo napeti, primeren čas, da se pogovorimo kaj nas boli, kje so naše šibke točke, da razčistimo, če imamo še kaj za razčistiti, da gremo v odnosu v globino, da transformiramo svoj odnos na bolje, da spustimo kar imamo za spustiti...
Seveda dober čas tudi za uživanje v seksu, da se popolnoma prepustimo svoji seksualni naravi, svoji strasti, naj nas prevzame ta vidik venere v škorpijonu :P ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #319 on: December 08, 2015, 11:47:35 AM »
Tale T  :Ve:Sk gre preko mojega MC, N :Ve in N :PL, ki sta v bistvu v konjunkciji.
Nekako si obetam kaj od tega tedna.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #320 on: December 08, 2015, 12:00:10 PM »
Tale T  :Ve:Sk gre preko mojega MC, N :Ve in N :PL, ki sta v bistvu v konjunkciji.

jutri bo že na mc in v četrtek na n plutonu in n veneri...
da ne bo kakšna huda strast v službi  :P ali pa bodo na plano prišle kakšne skrivnosti ::)
boš poročala ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #321 on: December 08, 2015, 12:00:44 PM »
Ulalala, kakšna lepa ura oddaje posta ;)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #322 on: December 08, 2015, 12:41:06 PM »

da ne bo kakšna huda strast v službi  :P ali pa bodo na plano prišle kakšne skrivnosti ::)
boš poročala ;)

V četrtek ne bom v službi, bo pa najbrž zanimiv dan.  ;) ;D
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #323 on: December 08, 2015, 04:01:33 PM »
Meni se bo ta tale T :Ve muvala po 2H, nič kaj prijetno področje, ki potegne na "plano potlačene, nerazčiščene stvari, več bo manipulacij, podtikanj, ljubosumja, posesisvnosti, maščevalnosti, razčiščevanja za nazaj.." kot si zapisala Sanjalka.  :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #324 on: December 08, 2015, 07:28:05 PM »
Tranzitna venera je v škorpijonu od nedelje in bo tam ostala do 29.12., nato stopi v strelca.
Sedaja je čas, ko bodo prihajale na plano potlačene, nerazčiščene stvari, več bo manipulacij, podtikanj, ljubosumja, posesisvnosti, maščevalnosti, razčiščevanja za nazaj...V odnosih bomo želeli imeti kontrolo, nadzor...
Odnosi bodo napeti, primeren čas, da se pogovorimo kaj nas boli, kje so naše šibke točke, da razčistimo, če imamo še kaj za razčistiti, da gremo v odnosu v globino, da transformiramo svoj odnos na bolje, da spustimo kar imamo za spustiti...
Seveda dober čas tudi za uživanje v seksu, da se popolnoma prepustimo svoji seksualni naravi, svoji strasti, naj nas prevzame ta vidik venere v škorpijonu :P ;)

Bomo doma "pucal"... A da bi? A je sploh še kaj za pucat, al kar vseskupaj pošljem v 3?
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #325 on: December 08, 2015, 10:07:06 PM »
Meni se bo ta tale T :Ve muvala po 2H, nič kaj prijetno področje, ki potegne na "plano potlačene, nerazčiščene stvari, več bo manipulacij, podtikanj, ljubosumja, posesisvnosti, maščevalnosti, razčiščevanja za nazaj.." kot si zapisala Sanjalka.  :-*
Pa še to moram zapisat, da je tole nadaljevanje Teinega novembrskega horoskopa za Ribi, pri katerem smo se kar nekaj razpisali. In je 100% zadel srž meseca.
« Last Edit: December 08, 2015, 10:09:17 PM by cvetka »

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #326 on: December 08, 2015, 10:20:24 PM »
Pa še to moram zapisat, da je tole nadaljevanje Teinega novembrskega horoskopa za Ribi, pri katerem smo se kar nekaj razpisali. In je 100% zadel srž meseca.

To je pa res zadetek v črno. Čestitam.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #327 on: December 11, 2015, 10:13:37 AM »

boš poročala ;)

Poročam.  :)
Hude strasti v službi ni bilo, ker sem bila prosta (razen, če je bila huda strast brez mene, ampak potem se me itak ne tiče  :laugh:).
Se mi je pa osvetlilo nekaj, kar se dogaja zadnje leto.  ::)
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #328 on: December 11, 2015, 10:54:34 AM »

boš poročala ;)

Poročam.  :)
Hude strasti v službi ni bilo, ker sem bila prosta (razen, če je bila huda strast brez mene, ampak potem se me itak ne tiče  :laugh:).
Se mi je pa osvetlilo nekaj, kar se dogaja zadnje leto.  ::)

boš kaj podelila z nami kaj se ti je osvetlilo ;)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #329 on: December 11, 2015, 01:26:25 PM »
Hmmmmmmmmmmmmmm...
9ZK 656