IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Mene pa zanima če T v z N gospodarjem 5. Hiše ( v 3.hiši) lahko tudi natrosi kak lotarijski evro?
Meni gre pa naslednji teden čez ASC in bom sexy.
Quote from: Gloria82 on January 22, 2016, 04:48:42 PMMene pa zanima če T v z N gospodarjem 5. Hiše ( v 3.hiši) lahko tudi natrosi kak lotarijski evro? če je v 5 hiši natalno vse podvrženo temu JA in seveda če so tudi tranziti naklonjeni vsemu v 5 hiši
Quote from: Tea on January 22, 2016, 05:07:29 PMQuote from: Gloria82 on January 22, 2016, 04:48:42 PMMene pa zanima če T v z N gospodarjem 5. Hiše ( v 3.hiši) lahko tudi natrosi kak lotarijski evro? če je v 5 hiši natalno vse podvrženo temu JA in seveda če so tudi tranziti naklonjeni vsemu v 5 hišiHvala Tea V peti hiši, ki je drugače prazna imam zaj noter T ki je v z N :J v prvi hiši, ter T , ki kolko sem zdaj na hitro pogledala ne dela nobenih aspektov.
Jebela ( ups) seveda Tea, prav imaš Napačen papir gledam-od srede ko sem mela roj. dan.Ah...spet nebo nič
Quote from: Maja on January 22, 2016, 05:17:52 PMMeni gre pa naslednji teden čez ASC in bom sexy. neustavljivo privlačna in glede na Ac in :So skrivnostno zadržana - dobra taktika bi rekli
Quote from: Tea on January 22, 2016, 05:18:33 PMQuote from: Maja on January 22, 2016, 05:17:52 PMMeni gre pa naslednji teden čez ASC in bom sexy. neustavljivo privlačna in glede na Ac in :So skrivnostno zadržana - dobra taktika bi rekli Bogve, kaj prinese dan. Plani so, plani ... Poročam, če bo kaj od njih ...