Author Topic: KNJIGA POHVAL IN PRIPOMB  (Read 37215 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
Re: KNJIGA POHVAL IN PRIPOMB
« Reply #60 on: January 25, 2008, 09:05:59 AM »
Dan,

nisem brala vse za nazaj...se mi pa zdi naslov teme kar primeren za to, kar želim povedati  ;)
Brala sem post od nove članice Tatjane ( če se ne motim) pri angelčkih je pisala  ;) in me je spodbudil, da tudi jaz povem, da se na tem forumu počutim super  :). Sem obiskovala kar nekaj forumov ( predvsem z astro vsebino) no pa moram povedati, da je tole tukaj čisto druga zgodba...najdem vse teme, ki me zanimajo od astro, do angelčkov in kuharskih receptov  :D...in kar mi je najbolj včeš tukaj - KLIMA. Ne oglašam se prav velikokrat, vas pa sigurno velikokrat berem in kaj naj še povem, suepr ste  :-* :D :D.

Čestitke vsem ustvarjalcem tega foruma in vsem, ki s svojim bogatim znanjem, bogatijo tudi nas.

Lp, S

Offline Princes

• Mojster
« Reply #61 on: October 07, 2009, 06:55:00 PM »
Ta tema je pa čisto zamrla. No, vseeno. Po mnenju Andresa, lepim moj post iz druge teme še tukaj. Pa naj se vidi :)

Dragi moji forumci,

zdaj ne bom pela na dušo Tei, vendar vam moram nekaj prišepniti. Že dvakrat sem bila na delavnici, ki jo je izpeljala naša Tea. 4 ure intenzivnega dela, 4 ure prisotnosti v prostoru nabitem z energijo, 4 ure srečanja z dušami, ki hrepenijo po bivanju v tem prostoru z višjimi cilji in bivanju na nivoju, ki so ga sposobne le osveščene duše. Tea daje z dušo, daje kot mama daje otrokom hrano, daje s srcem.

Če še kdo dvomi v moč pozitivne energije, moč univerzalne ljubezni - brezpogojne ljubezni, ki se splete med udeleženci delavnic, potem naj se kar sam prepriča, ko bo obiskal njeno delavnico, pa naj bo ta na kakršno koli temo.

ang: ang: ang: ang:
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #62 on: October 07, 2009, 08:33:39 PM »
Se podpišem pot tole Princes.
Vedno znova me navduši. Tako topla, pozitivna, energična in enostavno perfektna.
Hvala Tea za vse!

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #63 on: October 07, 2009, 09:52:23 PM »
Hvala ...
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #64 on: October 07, 2009, 10:36:19 PM »
Me veseli, da si ponovno to temo obudila in seveda, da si napisala, kakor se prebrati da.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #65 on: October 08, 2009, 07:41:22 AM »
Hvala :-*

Zdaj mi prsti nekoliko zastajajo na tipkovnici. Toliko bi lahko napisala, ampak manj je več, pravijo veliki učitelji, zato bom napisala samo tole:

S kom se družiš, tak si

Hvala vsem da ste.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #66 on: October 08, 2009, 09:13:06 AM »
Ta tema je pa čisto zamrla. No, vseeno. Po mnenju Andresa, lepim moj post iz druge teme še tukaj. Pa naj se vidi :)

Dragi moji forumci,

zdaj ne bom pela na dušo Tei, vendar vam moram nekaj prišepniti. Že dvakrat sem bila na delavnici, ki jo je izpeljala naša Tea. 4 ure intenzivnega dela, 4 ure prisotnosti v prostoru nabitem z energijo, 4 ure srečanja z dušami, ki hrepenijo po bivanju v tem prostoru z višjimi cilji in bivanju na nivoju, ki so ga sposobne le osveščene duše. Tea daje z dušo, daje kot mama daje otrokom hrano, daje s srcem.

Če še kdo dvomi v moč pozitivne energije, moč univerzalne ljubezni - brezpogojne ljubezni, ki se splete med udeleženci delavnic, potem naj se kar sam prepriča, ko bo obiskal njeno delavnico, pa naj bo ta na kakršno koli temo.

ang: ang: ang: ang:

Tudi jaz se podpišem pod tole ;)
Že sam pogovor z Teo, je poln ljubezni in ti navdahne novih idej in odpre nov pogled na obstoječe stanje :o

Hvala Tea :-* :-* :-*
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #67 on: October 08, 2009, 09:15:52 AM »
Res je. Mi je žal, da nimam izpita. Bi se večkrat srečala z njo, tudi če ne na delavnicah pa tako, na kofetkanju :)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #68 on: October 08, 2009, 03:26:48 PM »
Jaz bi pa samo rekla HVALA vsem angelčicam in angelčkom tega foruma. V zelo kratkem času sem se od vas naučila ogromno!
 :-* ang:

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #69 on: November 15, 2009, 07:35:11 PM »
Moja zahvala za tvoj post Sonce.  Kajpak smo vsi s kakšnim namenom tule.  Verjamem pa da nisi edini, ki se je v kratkem ali daljšem času kaj več tudi naučila. Sam spadam mednje, torej v tvojo skupino, zato pač hvala tudi z moje strani.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858