Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Kje se prijavimo za vstop v čakalno vrsto?
Quote from: Tea on April 19, 2016, 08:06:09 AMQuote from: Andres on April 18, 2016, 09:32:07 PMQuote from: Tea on April 18, 2016, 07:48:34 AMnazadnje je bil mars R - marca, aprila in maja 2014 in takrat je bilo zate Andres zelo pomembno, saj je bil v Tehtnici in tako si imel v tistem času tudi Marsov povratekZelo zanimivo. V tistem času, marca in aprila 2014 sem se pripravljal na prihod ene večje skupine slovenske javne uprave. Te priprave so bile od novembra 2013 s prihodom 25. maja 2014. No, v tem času so mi pisali iz neke agencije iz Hong Konga, ki bi radi z mano delali in tudi iz Indije in Amerike sem dobil neka naročila za oktober in november. Tisti čas sem imel tudi probleme s sinom. To se je končalo tako, da sem ga 25. maja vrgel ven iz stanovanja. Deset mesecev nisva govorila. Zdaj se je malo na noge postavil in zadnjič mi je rekel, ne direktno ampak indirektno, da mu je žal. Andresno, mogoče se pa ta čas zbližata s sinom da ne boš dedek postal? Saj sva se že. Ravno v preteklih dneh je bil tu in je potem po pogovoru rekel, da mu je žal, tako da rabil je malo časa, da je sprevidel. Dedek? Oh mater. To pa nebi rad, resnično ne, ker ima neko punco, ki trdi da je tablete. Vendar on se sploh ne zaveda, da ženske rade pozabite jesti te anti baby. Možno je celo, da bi mala iz zlobe nehala jemati tablete, ker je nanj hudo ljubosumna. Našel je mamo v partnerki. Hmm. Andres
Quote from: Andres on April 18, 2016, 09:32:07 PMQuote from: Tea on April 18, 2016, 07:48:34 AMnazadnje je bil mars R - marca, aprila in maja 2014 in takrat je bilo zate Andres zelo pomembno, saj je bil v Tehtnici in tako si imel v tistem času tudi Marsov povratekZelo zanimivo. V tistem času, marca in aprila 2014 sem se pripravljal na prihod ene večje skupine slovenske javne uprave. Te priprave so bile od novembra 2013 s prihodom 25. maja 2014. No, v tem času so mi pisali iz neke agencije iz Hong Konga, ki bi radi z mano delali in tudi iz Indije in Amerike sem dobil neka naročila za oktober in november. Tisti čas sem imel tudi probleme s sinom. To se je končalo tako, da sem ga 25. maja vrgel ven iz stanovanja. Deset mesecev nisva govorila. Zdaj se je malo na noge postavil in zadnjič mi je rekel, ne direktno ampak indirektno, da mu je žal. Andresno, mogoče se pa ta čas zbližata s sinom da ne boš dedek postal?
Quote from: Tea on April 18, 2016, 07:48:34 AMnazadnje je bil mars R - marca, aprila in maja 2014 in takrat je bilo zate Andres zelo pomembno, saj je bil v Tehtnici in tako si imel v tistem času tudi Marsov povratekZelo zanimivo. V tistem času, marca in aprila 2014 sem se pripravljal na prihod ene večje skupine slovenske javne uprave. Te priprave so bile od novembra 2013 s prihodom 25. maja 2014. No, v tem času so mi pisali iz neke agencije iz Hong Konga, ki bi radi z mano delali in tudi iz Indije in Amerike sem dobil neka naročila za oktober in november. Tisti čas sem imel tudi probleme s sinom. To se je končalo tako, da sem ga 25. maja vrgel ven iz stanovanja. Deset mesecev nisva govorila. Zdaj se je malo na noge postavil in zadnjič mi je rekel, ne direktno ampak indirektno, da mu je žal. Andres
nazadnje je bil mars R - marca, aprila in maja 2014 in takrat je bilo zate Andres zelo pomembno, saj je bil v Tehtnici in tako si imel v tistem času tudi Marsov povratek
A tale Rx vpliva tudi na fizično počutje? Vsi smo tako povoženi ...
Ja, za ljubimca, ane.
Jaz sem kot en mlahav K.
Quote from: Andres on April 19, 2016, 01:15:31 PMQuote from: Tea on April 19, 2016, 08:06:09 AMQuote from: Andres on April 18, 2016, 09:32:07 PMQuote from: Tea on April 18, 2016, 07:48:34 AMnazadnje je bil mars R - marca, aprila in maja 2014 in takrat je bilo zate Andres zelo pomembno, saj je bil v Tehtnici in tako si imel v tistem času tudi Marsov povratekZelo zanimivo. V tistem času, marca in aprila 2014 sem se pripravljal na prihod ene večje skupine slovenske javne uprave. Te priprave so bile od novembra 2013 s prihodom 25. maja 2014. No, v tem času so mi pisali iz neke agencije iz Hong Konga, ki bi radi z mano delali in tudi iz Indije in Amerike sem dobil neka naročila za oktober in november. Tisti čas sem imel tudi probleme s sinom. To se je končalo tako, da sem ga 25. maja vrgel ven iz stanovanja. Deset mesecev nisva govorila. Zdaj se je malo na noge postavil in zadnjič mi je rekel, ne direktno ampak indirektno, da mu je žal. Andresno, mogoče se pa ta čas zbližata s sinom da ne boš dedek postal? Saj sva se že. Ravno v preteklih dneh je bil tu in je potem po pogovoru rekel, da mu je žal, tako da rabil je malo časa, da je sprevidel. Dedek? Oh mater. To pa nebi rad, resnično ne, ker ima neko punco, ki trdi da je tablete. Vendar on se sploh ne zaveda, da ženske rade pozabite jesti te anti baby. Možno je celo, da bi mala iz zlobe nehala jemati tablete, ker je nanj hudo ljubosumna. Našel je mamo v partnerki. Hmm. AndresNo evo, če pogledam še tamlade, se mi je teza potrdila .... se pravi, čist lahko bi zibali v nadaljevanju Malo mlada se mi še zdita.
Ena vitaminska doza je danes že padla, kakšna še bo. Na slabše mi trenutno ne gre, zato upam, da se bom izvlekla.