Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Tranzit Jupitra

<< < (12/84) > >>

Tea:
Kako tudi ne s polnim Ovnom in Luno v Devici  ;D

Lunca:

--- Quote from: Amedea on December 04, 2007, 02:12:12 PM ---

V naslednjem življenju bom izbrala poklic kirurginje - rano sem sama tako dobro oskrbela, da niso imeli kaj delati. Razturam!  ;) 8) 8)

??? Mogoče pa si tole znanje že prinesla s sabo, to je nekaj kar mogoče nisi čisto pozabila. ;)
--- End quote ---

Amedea:
.

--- Quote from: Lunca on December 05, 2007, 08:48:48 AM ---
 ??? Mogoče pa si tole znanje že prinesla s sabo, to je nekaj kar mogoče nisi čisto pozabila. ;)

--- End quote ---

Pred leti sem se sicer začela ukvarjati z zdraviteljstovm - očitno res prinešeno od prej, ker sem se vsega ikar "spomnila". Potem pa sem pogruntala, da to ni TO in da ne delam nobenemu dobre usluge - torej zdaj talam samo še dobre nasvete  ;D ;D

Ampak kirurgija pa... uh 8). Se spomnim, da je bila celo prva "odrasla" knjiga, ki sem jo prebrala, "Kirurginja" od Konsalika.  ;) Nikoli sicer nisem secirala žab  ::) (kot moj sosed v otroštvu - zdaj je zelo dober kirurg).

Upam, da sem v prejšnjem življenju zdravila samo z alternativo  ;) in da s kakšnimi kirurškimi posegi nisem fentala preveč ljudi..  ::)

;D ;D

Tea:
Ma prav fantastična bi bila v estetski kirurgiji  ;D

Amedea:
Estetski?...  Mhmmmm... Misliš, da se Venera v Ovnu spozna na estetiko?...  ::) ;D ;D

Če bi prišle k meni s sabo nezadovoljne ženske, bi jim naredila psihološko-psihoterapevtsko pridigo..  8) Stavim, da bi bile potem full zadovoljne same s sabo in hvaležne, da imajo vsaj vse dele telesa tam, kjer morajo biti  ;D ;D ;D

8)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version