Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Tranzit Jupitra
Tea:
Draga moja: Mars gre v Bika :P
Poleg tega ne pozabi na Amazonke, ženske bojevnice in lepotice /medna so si celo odrezale prsi, da bi bile manj privlačne za moške in bi bile njim bolj podobne./. Venera v Ovnu je definitivno amazonka
apemaya:
--- Quote from: Tea on December 05, 2007, 10:32:45 AM ---Draga moja: Mars gre v Bika :P
Poleg tega ne pozabi na Amazonke, ženske bojevnice in lepotice /medna so si celo odrezale prsi, da bi bile manj privlačne za moške in bi bile njim bolj podobne./. Venera v Ovnu je definitivno amazonka
--- End quote ---
tole si pa kar ne morem predstavljat :o
Amedea:
--- Quote from: Tea on December 05, 2007, 10:32:45 AM ---Draga moja: Mars gre v Bika :P
--- End quote ---
Ah, to pa sem spregledala.. ja, alora ja - ampak saj ljudi lahko polepšaš tudi z "notranjo" - psihološko operacijo - včasih itak boli bolj beseda, kot da zarežeš z nožem, ne?...
--- Quote from: Tea on December 05, 2007, 10:32:45 AM ---
/medna so si celo odrezale prsi, da bi bile manj privlačne za moške in bi bile njim bolj podobne./. Venera v Ovnu je definitivno amazonka
--- End quote ---
Brrrr.. škifo... brrrr... :-X
To o Veneri v Ovnu pa je tudi res: stalno vprašanje: "Zakaj natančno potrebujemo sploh tipe?" ;D ;D ;D
Nisem še našla odgovora..
;D ;D
Tea:
No ja, menda se ne boš med škorpijonke vpisala. Itak pravijo, da imamo raje dildote ;D
Amedea:
--- Quote from: Tea on December 05, 2007, 10:47:06 AM ---No ja, menda se ne boš med škorpijonke vpisala.
--- End quote ---
Ha, ha, ha... ;D ;D
--- Quote from: Tea on December 05, 2007, 10:47:06 AM ---Itak pravijo, da imamo raje dildote ;D
--- End quote ---
Zakaj? Ker ti ne cufajo iz rok daljinca od televizije?.. ;D ;D ;D
..
Madona, boli me prst, boli me roka od injekcije proti tetanusu, boli me išias - meni pa gre danes na smeh... ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version