Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Tranzit Jupitra

<< < (13/84) > >>

Tea:
Draga moja: Mars gre v Bika  :P

Poleg tega ne pozabi na Amazonke, ženske bojevnice in lepotice /medna so si celo odrezale prsi, da bi bile manj privlačne za moške in bi bile njim bolj podobne./. Venera v Ovnu je definitivno amazonka

apemaya:

--- Quote from: Tea on December 05, 2007, 10:32:45 AM ---Draga moja: Mars gre v Bika  :P

Poleg tega ne pozabi na Amazonke, ženske bojevnice in lepotice /medna so si celo odrezale prsi, da bi bile manj privlačne za moške in bi bile njim bolj podobne./. Venera v Ovnu je definitivno amazonka

--- End quote ---

tole si pa kar ne morem predstavljat :o

Amedea:

--- Quote from: Tea on December 05, 2007, 10:32:45 AM ---Draga moja: Mars gre v Bika  :P
--- End quote ---

Ah, to pa sem spregledala.. ja, alora ja - ampak saj ljudi lahko polepšaš tudi z "notranjo" - psihološko operacijo - včasih itak boli bolj beseda, kot da zarežeš z nožem, ne?...

--- Quote from: Tea on December 05, 2007, 10:32:45 AM ---
/medna so si celo odrezale prsi, da bi bile manj privlačne za moške in bi bile njim bolj podobne./. Venera v Ovnu je definitivno amazonka

--- End quote ---

Brrrr.. škifo... brrrr...  :-X

To o Veneri v Ovnu pa je tudi res: stalno vprašanje: "Zakaj natančno potrebujemo sploh tipe?"  ;D ;D ;D
Nisem še našla odgovora..

;D ;D

Tea:
No ja, menda se ne boš med škorpijonke vpisala. Itak pravijo, da imamo raje dildote  ;D

Amedea:

--- Quote from: Tea on December 05, 2007, 10:47:06 AM ---No ja, menda se ne boš med škorpijonke vpisala.

--- End quote ---

Ha, ha, ha...  ;D ;D

--- Quote from: Tea on December 05, 2007, 10:47:06 AM ---Itak pravijo, da imamo raje dildote  ;D

--- End quote ---

Zakaj? Ker ti ne cufajo iz rok daljinca od televizije?..   ;D ;D ;D

..

Madona, boli me prst, boli me roka od injekcije proti tetanusu, boli me išias - meni pa gre danes na smeh...  ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version