Author Topic: Tranzit Jupitra  (Read 133198 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tranzit Jupitra
« Reply #315 on: July 14, 2014, 03:10:41 PM »
Vse to sem doživljala tudi jaz. Bila sem debela, piflarka, krivozoba, nesamozavestna ... Zmerljivke, tudi pretepli so me kdaj, četudi sem bila dekle ... Pogovorila se o tem nisem nikoli z nikomer. Nisem hotela, nisem imela potrebe po tem. Pa je vseeno minilo. Posledic ni pustilo. Kot, da nikoli ni bilo nič.

Nikoli v življenju nisem pomislila na samomor kot izhod.
9ZK 656

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #316 on: July 14, 2014, 03:14:16 PM »
ja, razumem.

sam jst imam luno malo drugače postavljeno..

no, pustimo zdej to. To je tema od Jupitra

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #317 on: July 14, 2014, 03:34:00 PM »
Meni je enkrat T :J prinesel ljubezen. Ko je bil ekzaktno na moji N :Ve.

Z možem imava N :Ve v natančni konjunkciji, torej isti  T :J je ekzaktno deloval pri njemu.
Prinesel mu je rogove.  :blank:

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #318 on: July 14, 2014, 03:41:16 PM »
Ura posta pravi, da so bili rogovi v njegovo najvišje dobro.  :blank:

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #319 on: July 14, 2014, 03:53:50 PM »
Sigurno je na dolgi rok tudi to zanj najboljše... Meni je ob tranzitu čez 7. odnesel vezo. Vsekakor na dolgi rok najboljšezame.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #320 on: July 14, 2014, 04:21:34 PM »
Sigurno je na dolgi rok tudi to zanj najboljše... Meni je ob tranzitu čez 7. odnesel vezo. Vsekakor na dolgi rok najboljšezame.

Lover je imel takrat jupitrov povratek v 7. hiši.  :blank: Torej T :J  :kon N :J v 7. hiši.

Vladar njegove 7. hiše je pa  :Ve.

Najbrž ga je ta zveza zaznamovala v nekem pogledu. Kako je vplivala na njegov zakon kratko, srednje ali dolgoročno, mi je pa neznanka.
Če je okrepila njegov zakon, bo moj višji jaz zadovoljen in pomirjen, moj nižji jaz pa malo manj.

Mogoče pa zdajle sedi nekje na nekem štoru na osamljeni jasi in se praska po glavi. :D
Kar naj. Če že ne drugega, si bo zmasiral lasišče.
« Last Edit: July 14, 2014, 04:23:18 PM by Pika »

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #321 on: July 14, 2014, 04:32:41 PM »
V čem je razlika med: T :kon DC in T :J  :kon prog DC? :)

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #322 on: July 17, 2014, 03:27:59 PM »
Kaj prinese T  :J v  :kon z N :Sa na DSC?
 :Sa vladar 12. hiše.  :J vladar MC.

http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #323 on: July 21, 2014, 10:05:46 AM »
Mene pa zanima kaj recimo prinese T :J  :kon N :J, oz. nasploh kaj prinese T :J v aspektih na N  :J ?

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #324 on: July 21, 2014, 10:08:55 AM »
Mene pa zanima kaj recimo prinese T :J  :kon N :J, oz. nasploh kaj prinese T :J v aspektih na N  :J ?

Mojemu bivšemu je pred dobrima dvema letoma Jupitrov povratek v 7. hiši prinesel mene.
No pred dvema mesecema me mu je nabivšil neznani planet.

You know what I mean...

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #325 on: July 21, 2014, 10:30:31 AM »

priložnosti, dobre priložnosti, zato bodi pozorna in jih izkoristi...samo od sebe se ne bo zgodilo nič, razen, da dobiš priložnosti, če jih le ne spregledaš ;)
prej pa preveri natalno kako ti jupiter stoji, da boš vedela kakšno zgodbo ti piše..pa spomni se 12 let nazaj kaj se je kaj dogajalo...čeprav ne more biti popolnoma isto, saj so sedaj ostali tranziti drugačni kot takrat..
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #326 on: July 21, 2014, 10:41:05 AM »
Sem imela oči fejst odprte, pa priložnosti ni bilo videti :-X Ali pa sem jih kljub buljenju z dodatnimi očali spregledala  :-X
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #327 on: July 21, 2014, 10:49:26 AM »
Sem imela oči fejst odprte, pa priložnosti ni bilo videti :-X Ali pa sem jih kljub buljenju z dodatnimi očali spregledala  :-X

vladar tvojega jupitra je luna v konj s plutonom ::) v tretji hiši....si imela kaj več opravka z bližnjimi sorodniki, bližnjim okoljem...
trenutno je tvoja p luna že blizu dsc, se je kaj te dni dogajalo v odnosih...? ne pozabi, da je vladar jupitra pri tebi v aspektu s plutonom in v kvadratu z jupitrom in v sekstilu z neptunom in v opoziciji s soncem... ne ravno lahki aspekti, mogoče ti jupiter tukaj pomaga, da kakšne spremembe lažje oddelaš oz. jih lažje sprejmeš...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #328 on: July 21, 2014, 10:54:24 AM »

vladar tvojega jupitra je luna v konj s plutonom ::) v tretji hiši....si imela kaj več opravka z bližnjimi sorodniki, bližnjim okoljem...
trenutno je tvoja p luna že blizu dsc, se je kaj te dni dogajalo v odnosih...? ne pozabi, da je vladar jupitra pri tebi v aspektu s plutonom in v kvadratu z jupitrom in v sekstilu z neptunom in v opoziciji s soncem... ne ravno lahki aspekti, mogoče ti jupiter tukaj pomaga, da kakšne spremembe lažje oddelaš oz. jih lažje sprejmeš...

Sem zaključila"vezo"... Bližnje okolje pa vse po starem v riti komplet :( . Klinc še na benefika se mi ni za zanašati :(

P luna gre počasi v 7. ja... Očitno je zame najboljše bit solo  :'(
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #329 on: July 21, 2014, 10:57:26 AM »
Jaz ga imam pa kar lepo globoko v 8.. hiši... Bo kmalu potem že opozicija T  :J na natalnega v 2.
9ZK 674