Author Topic: Tranzit Jupitra  (Read 133103 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: tranzit jupitra
« Reply #105 on: May 09, 2008, 10:42:54 PM »
Tule me pa zelo rajcate. Bom moral še jaz malo pogledati. Kajpak profesionalni astrolog. ;D ;D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #106 on: May 14, 2008, 09:10:02 AM »
Ja, Jupiter je res faca. Tudi meni je preko 11 hiše prinesel nekaj dodatnih tečajev, s tem pa seveda nekaj več denarja v blagajni moje firme.  :D

Prehaja pa v 12 hišo. Zanimivo se mi zdi, da se bom šolala za Theta H., torej delo na sebi, energije itd. pač domene 12 hiše, obenem pa je to tretja hiša moje firme. Seveda v mojo korist in veliko znanja za moje delo.

Ja Tea, plani se ti izpolnjujejo, to je njegov program v 11.hiši. Višek bo verjetno, ko pride v vodnarja.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #107 on: May 20, 2008, 07:03:24 AM »
Ja, Jupiter je res faca. Tudi meni je preko 11 hiše prinesel nekaj dodatnih tečajev, s tem pa seveda nekaj več denarja v blagajni moje firme.  :D

Prehaja pa v 12 hišo. Zanimivo se mi zdi, da se bom šolala za Theta H., torej delo na sebi, energije itd. pač domene 12 hiše, obenem pa je to tretja hiša moje firme. Seveda v mojo korist in veliko znanja za moje delo.

Ja Tea, plani se ti izpolnjujejo, to je njegov program v 11.hiši. Višek bo verjetno, ko pride v vodnarja.

Ja Lunca res je. In sem hvaležna.  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
Re: Tranzit Jupitra
« Reply #108 on: November 26, 2008, 09:54:54 AM »
Jaz pa upam, da mi bo kaj lepega prinesel naslednje leto, ko bo šel čez mojo 9. hišo.  :P

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #109 on: December 02, 2008, 12:17:05 PM »
kaj se se sprehaja jupiter po 4h ,kaj bo vse se pripihal....prinesel, nagradil ang:

Potrebno je pogledat, kako je jupiter aspektiran v natalu, sicer lahko prinaša tudi VEČ sranja, po domače povedano. Tranzit čez 4.hišo marsikomu prinese novo stanovanje, preureditev, selitev v večje stanovanje, mogoče veselje v hiši, boljše odnos z enim od staršev, uživanje v domu... Tak tranzit je prisoten v 4 hiši vsakih 12 let, zato skušajte iz svojih tranzitov poštudirati, kaj se vam je dogajalo v domu, ko je skoraj leto dni (odvisno od velikosti hiše) bivakiral v njej jupiter.

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #110 on: December 02, 2008, 02:37:22 PM »
zanimivo opisuješ Lunca,seveda se dotika mene, prihajam in odhajam, leteči kot vedno, nikjer obstanem, me premika sem ter tja,
povej ti meni, koliko časa bo še tko viharil"po teji hiski?
let it be

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #111 on: December 02, 2008, 02:42:39 PM »
Pa si sigurna, da ravno zaradi jupitra vihariš   ;)
www.Astro-Star.net

Offline klarus

• Mojster
« Reply #112 on: December 02, 2008, 06:02:59 PM »
a ne strela bol take kak mars al pa uran :)
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #113 on: December 02, 2008, 10:18:12 PM »
Tea, kaj bi ti dodala še, Uran pa imam natalno v1h Teh.
let it be

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #114 on: December 04, 2008, 10:42:04 AM »
Tea, kaj bi ti dodala še, Uran pa imam natalno v1h Teh.

Ja, Tea je mislila sigurno na urana v prvi, ta ti ne da miru. ;)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #115 on: November 27, 2009, 03:07:53 AM »
Nocoj sem gledal malo mojo karto in potem sem šel sem v to temo, torej temo tranzitnega Jupitra. Leto dni ta tema sploh ni bila odprta, torej je čas da tudi vi vašega Jupitra pogledat.  Sicer smo nazadnje pisali o njem, ko je pred ne dolgo tega za nekaj časa obstal na isti točki z Kironom in Neptunom, ne  vem pa kje tisti post od Tee je. 

Sončk je pred skoraj tremi leti napisala, da je čez noč zamenjala službo, ko ji je šel Jupiter čez MC.  Moj Jupiter ta hip potuje čez DC in očitno da bom kot ona takrat tudi jaz dobil službo.  Razlika med menoj in Sončkom je, da ona takrat službe ni iskala, jaz pa sem jo.   Sicer pa bom podal tudi  njen link.

http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,164.msg8449.html#msg8449

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #116 on: November 27, 2009, 06:58:12 AM »
Nocoj sem gledal malo mojo karto in potem sem šel sem v to temo, torej temo tranzitnega Jupitra. Leto dni ta tema sploh ni bila odprta, torej je čas da tudi vi vašega Jupitra pogledat.  Sicer smo nazadnje pisali o njem, ko je pred ne dolgo tega za nekaj časa obstal na isti točki z Kironom in Neptunom, ne  vem pa kje tisti post od Tee je. 

Sončk je pred skoraj tremi leti napisala, da je čez noč zamenjala službo, ko ji je šel Jupiter čez MC.  Moj Jupiter ta hip potuje čez DC in očitno da bom kot ona takrat tudi jaz dobil službo.  Razlika med menoj in Sončkom je, da ona takrat službe ni iskala, jaz pa sem jo.   Sicer pa bom podal tudi  njen link.

Andres

7 hiša v osnovi ni služba, torej delo, ki nam ga delodajalec.
7 hiša v poslovnem smislu je lahko sklenjeno partnerstvo - torej poslovno partnerstvo

Ta šansa pri tebi obstaja, ko bo tranzitni Jupiter naredil lep veliki trigon z Marsem in natalnim Jupitrom, nekje v sredini decembra.
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #117 on: November 27, 2009, 07:13:10 AM »
Moj Jupiter se sprehaja čez 7. hišo, dela sekstil s Neptunom in kvadrat z Uranom.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #118 on: November 27, 2009, 03:05:05 PM »

Andres

7 hiša v osnovi ni služba, torej delo, ki nam ga delodajalec.
7 hiša v poslovnem smislu je lahko sklenjeno partnerstvo - torej poslovno partnerstvo

Ta šansa pri tebi obstaja, ko bo tranzitni Jupiter naredil lep veliki trigon z Marsem in natalnim Jupitrom, nekje v sredini decembra.

Podjetje kjer sem se dogovarjal je v panogi malo prodajo. Toda res je, da sem z ustanoviteljem tega podjetja govoril že pred meseci, morda letom dni in sicer v okviru raznih izračunavanj, kajpak tudi bk meritev, za novo zaposlene.   Istočasno ta firma išče še eno lokacijo za novo trgovino in seveda, tudi to je potrebno izračunati, saj vsaka lokacija ni enakovredna drugi.  Morda bo partnersko sodelovanje teklo v tej smeri. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #119 on: January 12, 2010, 02:00:09 PM »
Jupiter bo v tranzitu 19.1. zajadral v znamenje Rib, katerim je bil tudi tradicionalni vladar.
www.Astro-Star.net