Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ja, Jupiter je res faca. Tudi meni je preko 11 hiše prinesel nekaj dodatnih tečajev, s tem pa seveda nekaj več denarja v blagajni moje firme. Prehaja pa v 12 hišo. Zanimivo se mi zdi, da se bom šolala za Theta H., torej delo na sebi, energije itd. pač domene 12 hiše, obenem pa je to tretja hiša moje firme. Seveda v mojo korist in veliko znanja za moje delo.
Quote from: Tea on May 09, 2008, 03:39:11 PMJa, Jupiter je res faca. Tudi meni je preko 11 hiše prinesel nekaj dodatnih tečajev, s tem pa seveda nekaj več denarja v blagajni moje firme. Prehaja pa v 12 hišo. Zanimivo se mi zdi, da se bom šolala za Theta H., torej delo na sebi, energije itd. pač domene 12 hiše, obenem pa je to tretja hiša moje firme. Seveda v mojo korist in veliko znanja za moje delo.Ja Tea, plani se ti izpolnjujejo, to je njegov program v 11.hiši. Višek bo verjetno, ko pride v vodnarja.
kaj se se sprehaja jupiter po 4h ,kaj bo vse se pripihal....prinesel, nagradil
Tea, kaj bi ti dodala še, Uran pa imam natalno v1h Teh.
Nocoj sem gledal malo mojo karto in potem sem šel sem v to temo, torej temo tranzitnega Jupitra. Leto dni ta tema sploh ni bila odprta, torej je čas da tudi vi vašega Jupitra pogledat. Sicer smo nazadnje pisali o njem, ko je pred ne dolgo tega za nekaj časa obstal na isti točki z Kironom in Neptunom, ne vem pa kje tisti post od Tee je. Sončk je pred skoraj tremi leti napisala, da je čez noč zamenjala službo, ko ji je šel Jupiter čez MC. Moj Jupiter ta hip potuje čez DC in očitno da bom kot ona takrat tudi jaz dobil službo. Razlika med menoj in Sončkom je, da ona takrat službe ni iskala, jaz pa sem jo. Sicer pa bom podal tudi njen link. http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,164.msg8449.html#msg8449Andres
Quote from: Andres on November 27, 2009, 03:07:53 AMNocoj sem gledal malo mojo karto in potem sem šel sem v to temo, torej temo tranzitnega Jupitra. Leto dni ta tema sploh ni bila odprta, torej je čas da tudi vi vašega Jupitra pogledat. Sicer smo nazadnje pisali o njem, ko je pred ne dolgo tega za nekaj časa obstal na isti točki z Kironom in Neptunom, ne vem pa kje tisti post od Tee je. Sončk je pred skoraj tremi leti napisala, da je čez noč zamenjala službo, ko ji je šel Jupiter čez MC. Moj Jupiter ta hip potuje čez DC in očitno da bom kot ona takrat tudi jaz dobil službo. Razlika med menoj in Sončkom je, da ona takrat službe ni iskala, jaz pa sem jo. Sicer pa bom podal tudi njen link. http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,164.msg8449.html#msg8449Andres7 hiša v osnovi ni služba, torej delo, ki nam ga delodajalec. 7 hiša v poslovnem smislu je lahko sklenjeno partnerstvo - torej poslovno partnerstvoTa šansa pri tebi obstaja, ko bo tranzitni Jupiter naredil lep veliki trigon z Marsem in natalnim Jupitrom, nekje v sredini decembra.