Lunca ...

si me ujela
Ja T Jupitra. V moji karti je zelo dobro aspektiran, zato mi v tranzitih nosi dobro kjerkoli se pač pojavi. Tisto česar se dotakne doživi opitimističen in ekspanzivni ton.
Ni naključje, da sem ravno oddala knjigo, ko je Jupiter prehajal moj MC.
Od kje knjiga v moji karti:
Merkur v 9 hiši kvadrat Uran in opozicija na Luno govori o tem, da bom nekaj pisala /ker je vladar 4 in povezan z luno - govori, da pišem doma/, Uran pa pripoveduje, da so roki kratki in da sem delala pod velikim psihičnim pritiskom, kar so napovedovali tudi aspekti /Saturn kvadrat Luna in kvadrat Merkur in konjunkcija Uran/.
Naročilo sem dobila, ko je Jupiter sedel na Merkurja .... prav zaradi disonantno postavljene strukture, ki jo je z druge strani klofal še T Neptun, dolgo nisem vedela, ali je to naročilo za pisanje resnično, pogodbo smo podpisali šele decembra, ko se je Jupiter premaknil v Strelca.
Da bo knjiga uspešna govori prehod Jupitra preko 10 hiše .... o tem govori tudi T Urana, ki je v trigonu z Soncem.....
Najbrž bo Jupiter na Venero prinesel kakšno delavnico več /dispozitor luna v 3/, kajti T Jupiter bo sedal v naslednjih mesecih tudi na P Merkurja....
pa dosti o meni
T Jupiter po moje nima opraviti z rakom. Rak kot bolezen oz. tumor se pojavi dosti prej, kot ga odkrijejo in je posledično vezan na psiho, potlačitev /Pluton/ in omejitve, depresijo /Saturn/.
Ta dva planeta ga prineseta.
Se pa strinjam da bi mogoče povzročil bohotenje celic. Vendar bi te celice /torej rak kje?/ morale biti označene ali z njegovo vladavino ali z vladavino planeta s katerim se dogaja stik. Vendar pa po drugi strani moramo vedeti, da je BENEFIK = dobro in kakorkoli že jaz ugotavljam, da nas vleče iz situacij, ki bi bile sicer zelo hude.
Me pa zanima Lunca. Bi mogoče lahko videli te karte in potek bolezni....