- "Vse ženske so frigidne, nadute, slepe, sadistične in poniževanja vredne. Moški pa so kilavi, lenobe, pijanci, impotentni, pedrasti..."
- "Na tem svetu so ostali samo še nevrotični faliranci, zato je skrajni čas da izumremo."
Dr.Rugelj r.i.p.
Ker so moški vedno večji luzerji, so ženske morale prevzet močnejšo vlogo. Kot ste vsi povedali je to začaran krog.
Andres, ženske so močne, ker so moški pezdetki in luzerji. Pa ne se zgovarjat na "mame". Če bi bil pravi dedc, bi mamo nekam poslal in se nebi pustil "jebat".
Vsak ki na nekoga drugega zvrača krivdo za lastno nezadovoljstvo, je zguba in otročji. Moč pridobljena z tunkanjem drugega ni moč. Močen je tisti ki iztopa, ne pa tisti, ki ponižuje druge, da bi se povzdignil.
Pravi dedc ne rabi se zgovarjat na ženske. Jokanje "one pa lahko, mi bogi moški pa ne" se mene ne tiče. Ne me mešat v to sorto. ČE si ženska upa več kot bi morala, je samo zato, ker so tipi zgube. Tega si dejansko ne želi nobena ženska.
Vsak je obkrožen z ljudmi, ki jih privlači. S tem sem hvaležen vsem prisotnim damam, da si mi na tej poti samospoznanja pomagale tako ali drugače in posebej Neni, ki me je "okurcala" ko je bilo treba, da nisem pravi dedc. Zdaj sem razumel počasi.
Dame, obožujem vas.