Author Topic: Hotel Spletni simbol II.  (Read 89662 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Hotel Spletni simbol II.
« Reply #120 on: March 22, 2007, 11:41:18 PM »
Zanimivo. Nobena se ne pritožuje da je lačna, saj kuharja Laomina že lep ćas ni.  Kot smo nekateri seznanjeni je prišel na AGT marca, kar pomeni, da je vendarle aktiven na spletu.  Morda pa mu katera le pošlje PM in imele boste izplačilo kot tudi svežo hrano.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #121 on: March 22, 2007, 11:43:43 PM »
Tudi vrtnarja ni.  Morda mu katera kot Laoimnu napiše pm, saj vemo da njegova nova asistentka ne sme biti razlog, da ga ni tako dolgo.  No, vemo, da Dj-a nimamo več, saj minilo je preveč časa od njegova zadnjega obisko, kot pa je znano nam ni nudil glasbe za kar smo ga tudi zaposlili.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #122 on: March 23, 2007, 04:51:28 PM »
In pogrešam ves moški del kolektiva. Imajo mar kakšen sindikalni izlet v Gardaland  ;D

A veš, da sem se to tudi že sama spraševala.
Da niso kolektivca usekal... ;D

Tole kaže že na "plave" , da so jih usekal..
lp

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #123 on: March 23, 2007, 04:53:19 PM »
V savni tudi kopalk ne rabite.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #124 on: March 24, 2007, 12:22:59 PM »
Helena, na kaksni spomladanski dieti? A se ti je sploh uspelo kaj nabrati med "zimo", ki si tega imena ne zasluzi? ;D

Andres, a nisi vesel, da bos samo ti delil placo? :D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #125 on: March 24, 2007, 02:50:19 PM »
Apemaya.  Da bom imel konkretno z izplačili veliko dela, sem vedel že vnaprej, toda domala vsi ki so mi bili v pomoč so se nekako umaknili.  No, pri tem delu me ni zapustil edino Hišnik, definitivno pa to lahko rečem za eno članico, ki sem ji pred časom celo nudil delo izplačevanja obema spoloma, torej enakopravno, kot svet danes to želi.  :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
« Reply #126 on: March 24, 2007, 03:36:11 PM »

[/quote]Naj povem drugače... tranzitni Jupi v 1. hiši ne gleda na to, kakšna je zima, samo širi... 
[/quote]

Opažam, tole ja,odkar imam progresiran Jupiter na ascendentu nekak
narazen lezem pa če se skušam še tako krčiti oz. prilagajati hrano temu,da bi se ;D
Tudi dieta z luninimi menami ne pomaga.

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #127 on: March 25, 2007, 04:16:25 PM »
Tudi vrtnarja ni.  Morda mu katera kot Laoimnu napiše pm, saj vemo da njegova nova asistentka ne sme biti razlog, da ga ni tako dolgo.  No, vemo, da Dj-a nimamo več, saj minilo je preveč časa od njegova zadnjega obisko, kot pa je znano nam ni nudil glasbe za kar smo ga tudi zaposlili.

Andres

sem že tu. Imel veliko dela s pripravo cvetja za to pomlad in poletje.
Upam da bodo sveže rožice popestrile ambient v hotelu. Te zgodnje vrste, kot so zvončki, trobemtice in druge kar nekako vznemirjajo hormone.

Sedaj že pripravljam balkonsko cvetje, tako da tisti, ki radi kaj počnete na balkonih boste imeli tudi na balkonih cvetje.

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Tar_Mar

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #128 on: March 25, 2007, 04:19:59 PM »
Me veseli, da si prišel naokoli ravno v času ko smo pred izplačilom v našem hotelu.  Tu zaposlene so bile že v skrbeh, če bom zmogel vsem potalati plačo, kar je brez dvoma za njih zelo monotono. Ker si se vrnil verjamem, da nam/mi boš v veliko pomoč, saj dela vrtnarja smo te nekoliko razbremenili odkar si dobil asistentko na vrtu.  To je kajpak Azra katere opis dela lahko vidiš na prvi strani te teme.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #129 on: March 25, 2007, 05:41:52 PM »

sem že tu. Imel veliko dela s pripravo cvetja za to pomlad in poletje.
Upam da bodo sveže rožice popestrile ambient v hotelu. Te zgodnje vrste, kot so zvončki, trobemtice in druge kar nekako vznemirjajo hormone.

Sedaj že pripravljam balkonsko cvetje, tako da tisti, ki radi kaj počnete na balkonih boste imeli tudi na balkonih cvetje.

Ja, ja, bodo cvetlični aranžmaji z jajčki, zajčki, in še s čim. V sobah pa še posebej še dodatki.

Tar_Mar

Iiii tar_mar. Smo te že na veliko pogrešali.
Bi bila prav vesela, če bi vsaj tule v baru s kakšnim simpatičnim cvetličnim aranžmajem malo popestril prostor, saj veš, velikonočni prazniki se bližajo.

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
« Reply #130 on: March 25, 2007, 07:14:38 PM »

Huh, Anima, ta progresija ti bo tam stala celo večnost, J

Aha,se bom tudi v neskončnost okroglila, če bo šlo tako naprej  ;D
« Last Edit: March 25, 2007, 07:42:22 PM by Andres »

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
« Reply #131 on: March 25, 2007, 07:21:57 PM »
Me veseli, da si prišel naokoli ravno v času ko smo pred izplačilom v našem hotelu.  Tu zaposlene so bile že v skrbeh, če bom zmogel vsem potalati plačo, kar je brez dvoma za njih zelo monotono. Ker si se vrnil verjamem, da nam/mi boš v veliko pomoč, saj dela vrtnarja smo te nekoliko razbremenili odkar si dobil asistentko na vrtu.  To je kajpak Azra katere opis dela lahko vidiš na prvi strani te teme.

Andres

Le zakaj nimam skrbii,kar se plače tiče? ;D

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #132 on: March 25, 2007, 07:24:53 PM »

Andres

Le zakaj nimam skrbii,kar se plače tiče? ;D

Zato, ker če veš, da dobro delaš, plačilo pride.
lp :)

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
« Reply #133 on: March 25, 2007, 07:58:08 PM »
Aha,se bom tudi v neskončnost okroglila, če bo šlo tako naprej  ;D

Ne.

kratko in jedrnato vendar ne pokapiram  ;)

Ne???Hočeš reči,da enkrat moram tudi počiti? ;D

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #134 on: March 25, 2007, 09:34:01 PM »
Helena,

kaj me strasis s takimi crnimi napovedmi, da bom lahko porocala cez par let ??? A ne bo cez par let Jupiter ze iztiril??????? ;D

V glavnem, sem zelo vesela, da imamo se enega izplacevalca. Tako imamo vsaj izbiro, kaksen stil izplacevanja nam bolj ustreza ;)

Pa se Andres deluje nekam izcrpano - najprej je krozila fotografija, da se je zelo postaral in komaj kaj vidi. Potem pa je v potrditev tej fotki SAM prilimal se eno, na kateri je jasno videti, da ne zmore vec in ze uvaja naslednika :D

Kdaj zacnemo z barvanjem jajckov? Pred ali po izplacilu place, ker moram imeti neko zagotovilo, da se placa dejansko izplacuje ;D