Proti koncu leta se ponovno oziroma po našem hotelu. Četudi bi en imel s seboj daljnogleda se da opaziti, da leto ne bomo zaključili po predvidih. Govorili smo seveda o bazenu, tudi o kameli je bilo govora, verjetno pa bo treba prefarbati tudi kakšno sobo in seveda moj sekret tule ob portirnici.
Resnično nebi rad najemal tujo vzhodno delovno silo, vse to bi lahko naredili zelo sterilno tudi sami. Zakaj sterilno?? Predvsem zato, ker sem pred časom videl pokracan moški WC z napisom.
Idealna ženska se po seksu spremeni v gajbo pira in dva prjatla katerima razlagaš kaj si ji delal.
ČE SI V WC-ju: NE DELAJ NIČESAR: "NA VRAT", "NA NOS" IN "NA SVOJO ROKO"!!!
Stevo iz Zaječara jebe vam majku.
Razlika izmedu toalet papira i muškarca je u tome što žena nikada neče poljubiti toalet papir posle upotrebe.
Toliko je ružan, da može da traži odštetu od roditelja. Lepi Džoni
KADA IZAĐETE ODAVDE VIŠE NECETE BITI TOLIKO PUNI SEBE KAO PRE.
Niti sanja se mi ne kdaj smo imeli pri nas tako nevljudne goste. Očitno prihodnje leto ne bom smel na dopust, saj vendarle smo imeli ne le stalne goste, tudi tiste, ki so prišli le pero otresti. Bržkone se je vse to dogajalo, ko sem bil na dopustu februaraja, marca, junija in krajši del julija.
Sicer pa nisem preveril v ženskem WC-ju zato o pokracanosti tam, če sploh kaj je pokracano, lahko napisale punce. V nasprotnem bom moral moral na ogled sam. Oh, končno brez daljnogleda.
Vaš Portir:
Andres