Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

1 HISA - Jaz

<< < (46/55) > >>

mavrica:
Kaj pa meni daja kostanjavo rdeče lase (nekoč bili zdaj so itak beli), svetlo polt in pegice...

devica na ASC verjetno ne, vodnarji tudi niso taki, na sumu imam luno, ki je na nuli device ali pa marsa ki je na ovnovi stopnji v ribah ????

Kaj pa tvoja Lunca kaze?

Azra:

--- Quote from: mavrica on February 04, 2008, 06:27:47 PM ---Kaj pa meni daja kostanjavo rdeče lase (nekoč bili zdaj so itak beli), svetlo polt in pegice...

devica na ASC verjetno ne, vodnarji tudi niso taki, na sumu imam luno, ki je na nuli device ali pa marsa ki je na ovnovi stopnji v ribah ????

Kaj pa tvoja Lunca kaze?

--- End quote ---

Kaj pa tvoja Lunca kaze?

taja6:

--- Quote from: mavrica on February 04, 2008, 06:27:47 PM ---Kaj pa meni daja kostanjavo rdeče lase (nekoč bili zdaj so itak beli), svetlo polt in pegice...

Kaj pa tvoja Lunca kaze?

--- End quote ---

meni je enkrat Helena tako lepo analizirala mkojo barvo las in svetlo polt ( s pegicamI ) iz mislim da ASC in 1. hiše, ki je večinoma v devici in če se ne motim sonce kvadrat mars...da moram paziti zaradi sončnih opeklin...pa popvezava z 9.hišo ( v ovnu )..res mi je žal, da ne najdem sedaj tega... bom še poiskala po svojem rač.  ;)  :D

mavrica:
Azra, moja luna je na nuli device, lahko bi bila v levu (vem da sem rojena ob pol osmih zvečer nimam pa čisto točnega časa...takrat še niso pisali časa v rojstni list)

Taja ti pa imaš vseeno ASC v levu, bi pa bilo zanimivo videti tisto razlago...upam da najdeš  :)

Regina:
Ne moreš najt. Žal je Helena svoje poste pobrisala.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version