Author Topic: 1 HISA - Jaz  (Read 90811 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
Re: 1 HISA - Jaz
« Reply #240 on: February 14, 2008, 02:26:24 PM »
Merkur trigon Jupiter  ;)

Res je, imava oba s "tavelikim" trigon in take roke in prste, da so vsi pulovverji prekratki, da o kakih rokavicah ne govorim  ;D, "tamali" ima pa opozicijo, ga pa bolj na široko vleče. Kao bolj negativen aspekt?  ;)

Lep dan!

Iza

Ups: jaz imam poldrugi kvadrat. To je pa čudno (to namreč, da sem spet narobe gledala  ;D)...
« Last Edit: February 14, 2008, 06:19:30 PM by Iza »
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #241 on: February 24, 2008, 01:35:41 AM »
ali oseba s 1h v natalu, je zmozna obdrzat liderski stolček, ali naj se zapodi raje v teater?
let it be

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #242 on: February 24, 2008, 02:22:13 PM »
Mojzes se je izgleda pričela spraševati, ali imamo vsi vse hiše v natalu  ;D

Offline klarus

• Mojster
« Reply #243 on: March 01, 2008, 05:12:14 PM »
glede na to, da imam asc, neptun in s. vozl v strelcu....je lahko tudi to stelij ??? ::)
in kako težo potem tole ima
« Last Edit: March 01, 2008, 05:14:08 PM by klarus »
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #244 on: March 11, 2008, 10:01:06 PM »
Jao, kako karto sem danes vidla - no, s samo karto ni nič narobe  ;D
Model ima AC na 3,25 Device, kar pomeni, da mu je šel Saturn čez AC jeseni, ko je izgubil službo. R Saturn mu bo šel drugi teden spet čez AC in je ravnokar spet izgubil službo. Saturn ima še par dni do ACja, model je pa že v totalni depri. Potem mu bo šel spet čez AC junija - le kako bo to preživel?  ;D  ;)
N Saturn je sicer v 10H, AC pa ima kvadrat na Venero in Neptuna, opozicijo na Marsa in Q na Saturna.
Ali je možno, da zaradi tega prehoda Saturna čez AC izgublja službo oz. ali se to pogosto dogaja "vsem" ali je to pač njegova Saturnova šola, ki jo mora uštekat?
Hvala, hihihi...

Lep dan!

Iza
ThetaHealing™ Instructor

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #245 on: March 11, 2008, 10:45:48 PM »
Iza. Ti si že dobro izkušena v astro. Vidim, da se izobraževanje obrestuje. Moje čestitke.

Drugi pač capljamo še zelo zadaj.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #246 on: March 11, 2008, 11:12:58 PM »
Iza. Ti si že dobro izkušena v astro. Vidim, da se izobraževanje obrestuje. Moje čestitke.

Andres

Andres hvala in iz tvojih ust v božja ušesa  :D :D :D
Počakajmo na odgovor od tovršice - ta vedno potegne kakega kihca iz ne vem katerega vogala  ;D ;D ;D Ampak je zmeraj 100% logično (potem, ko prebereš  ;D).

Lep dan!

Iza
ThetaHealing™ Instructor

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #247 on: March 11, 2008, 11:22:01 PM »

Andres

Andres hvala in iz tvojih ust v božja ušesa  :D :D :D
Počakajmo na odgovor od tovršice - ta vedno potegne kakega kihca iz ne vem katerega vogala  ;D ;D ;D Ampak je zmeraj 100% logično (potem, ko prebereš  ;D).

Lep dan!

Iza

Bo tršica kar hitro tu.  Pravzaprav je pri astrologiji vse logično. Treba je le vedeti kako za interpretacijo kombinirati takšno logiko. In te kombinacije so  dolgoletni študij menim.
Potemtakem imava v karti tudi midva kaj podobnega saj tršica je rekla, da bi bil jaz lahko astrolog, ti pa si precej nadstropij pred mano. 

Andres
« Last Edit: March 11, 2008, 11:50:18 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #248 on: March 12, 2008, 05:25:41 AM »
glede na to, da imam asc, neptun in s. vozl v strelcu....je lahko tudi to stelij ??? ::)
in kako težo potem tole ima

Planeti na kotnih točkah, predvsem na AS in MC imajo itak dodatno težo, če so v konjunkcijah. Nekateri astrologi pravijo, da moramo gledati orbis celo do 15°. No, jaz ne gledam tako široko.
Vsekakor pa sta pri tebi Neptun in vozel v konjunkciji
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #249 on: March 12, 2008, 05:38:27 AM »
Jao, kako karto sem danes vidla - no, s samo karto ni nič narobe  ;D
Model ima AC na 3,25 Device, kar pomeni, da mu je šel Saturn čez AC jeseni, ko je izgubil službo. R Saturn mu bo šel drugi teden spet čez AC in je ravnokar spet izgubil službo. Saturn ima še par dni do ACja, model je pa že v totalni depri. Potem mu bo šel spet čez AC junija - le kako bo to preživel?  ;D  ;)
N Saturn je sicer v 10H, AC pa ima kvadrat na Venero in Neptuna, opozicijo na Marsa in Q na Saturna.
Ali je možno, da zaradi tega prehoda Saturna čez AC izgublja službo oz. ali se to pogosto dogaja "vsem" ali je to pač njegova Saturnova šola, ki jo mora uštekat?
Hvala, hihihi...

Lep dan!

Iza

Ne dogaja se vsem. Odvisno oz natalnega zapisa in od trenutnega stanja prehodov planetov.
Pošlji na PM podatke, da vidim.

Je pa definitivno očitno njegova služba in njegove usmeritev zanj popolnoma mimo, Saturn pa mu samo sporoča, da mora totalno spremeniti svoje življenje, vrednote itd.....

Prehod Saturna preko AS  je novo rojstvo človeka.
www.Astro-Star.net

Offline Princes

• Mojster
« Reply #250 on: March 31, 2008, 02:49:00 PM »
Tea, malo čudno ampak resno vprašanje, kateri planeti na ASC moškega  nakazujejo oz. potrjujejo, da nekdo nosi brado in lase daljše od običajne dolžine, skoraj do pol vratu?

Pred seboj imam karto moškega, ki ima ASC v dvojčkih, vladar Merkur je v Škorpjonu v 6.h. in tvori aspekt trigona z Marsem na osi 2. hiše v Raku; kvadrat z Uranom v Levu na osi 4. hiše, kvadrat s Kironom v Ribah v 10.hiši (takoj za MC - 2 st.) in seveda kvadrat z MC v Ribah.

Ne vidim iz tega, ali je že tu kaj odločilnega?
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #251 on: March 31, 2008, 02:53:52 PM »
Uh Princes, jaz vedno tako težko berem samo iz napisanega. Ko vidim celo karto mi je pa vse jasno.

No, vodna znamenja slovijo po poraščenosti, prav tako znamenje Leva. To nama že kaže;  poleg tega pa Uran doda svoje in neobičajno.
www.Astro-Star.net

Offline Princes

• Mojster
« Reply #252 on: March 31, 2008, 03:00:01 PM »
Uh Princes, jaz vedno tako težko berem samo iz napisanega. Ko vidim celo karto mi je pa vse jasno.

No, vodna znamenja slovijo po poraščenosti, prav tako znamenje Leva. To nama že kaže;  poleg tega pa Uran doda svoje in neobičajno.

Tea, vem, da je naboljše, če vidiš karto.

Sonce ima v Škorpjonu na 1.st. in sicer v konjukciji z Neptunom (7st.) in to mislim, da je to (Neptun). Ne vem, nekje sem prebrala, da je za brke pokazatelj, če je Neptun na ASC.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #253 on: March 31, 2008, 03:09:07 PM »
Uh, tudi jaz imam sonce v škorpijonu pa neptuna zraven ..... brkata žena  ;D ;) :o Ma, se hecam.

Ja, seveda .... voda /pri njemu je vsega na kubik/

Neptun bolj zaradi maskiranja. Zanimivo je, da veliko kozorogov nosi brke ali brado /nasprotno kompatibilno znamenje rib/
www.Astro-Star.net

Offline Princes

• Mojster
« Reply #254 on: March 31, 2008, 03:22:45 PM »
Uh, tudi jaz imam sonce v škorpijonu pa neptuna zraven ..... brkata žena  ;D ;) :o Ma, se hecam.

Ja, seveda .... voda /pri njemu je vsega na kubik/

Neptun bolj zaradi maskiranja. Zanimivo je, da veliko kozorogov nosi brke ali brado /nasprotno kompatibilno znamenje rib/

Tea, dobra je ta z brki ;D. Da, ti povem, da ta gospod za hobi piše knjige, sicer nisem še nobene prebrala, tako da o tematiki ne vem. V realnem svetu je pa vse nekaj drugega ;D. Vladar 3. hiše je sonce. Mislim, da to dualnost naznanjuje ravno ASC v dvojčkih.

DZK 151