No, to da predvsem tega, kar si v resnici misliš in kar v resnici čutiš, nikakor in za nobeno ceno ne boš servirala drugim na pladnju, je jasno kot beli dan, če samo pogledam tvojo škorpjonsko luno in pa merkurjev kvadrat na neptuna. Zato te ljudje, ki v tvoje življenje prihajajo, pogosto ne razumejo. Vse kar vstopi v tvoje življenje, se sreča najprej s tvojim nezaupanjem. Najbrž tudi posledica tega, da si jih zaradi neizkušenosti in zaupanja ljudem, ki si tvojega zaupanja ne zaslužijo, že dobila po prstih. 
Kar se konkretno 12. hiše tiče.
Glede na to, da se vladar 12. hiše seli v 7. hišo, pomeni, da se tvoje partnerske zveze najbrž začenjajo na skrivnosten, tajen način, stran od oči javnosti in si pravzaprav želiš, da takšne tudi ostanejo.
Mimogrede, kako si kaj doživljala Saturnov povratek?
Čist vse drži,kar si napisala.Res sem full nezaupljiva in skrivnostna,preveč preučujem ljudje okrog sebe...čeprav drugače v komunikaciji tud dost direktna in rada povem svoje mišlenje .....Je pa res,da kadar se gre zame,ne povem dost...znam biti zelo zaprta v tem pogledu.

Ja,to je tud res..glede mojih vez(ki jih je zadnje čase skor ni

???),da so se vedno začele na kak bolj skrivnosten način..in tudi živele so stran od oči javnosti...Tako mi je dozdaj vedno še najbolj odgovarjalo....

Hvala,Helena!
Saturnov povratek...
Čist drugačna sem zdj..vizualno in karakterno.Res čutim ,da sem odrasla oseba ..pred saturnovim povratkom sem se dostkrat počutla kot kaka najstnica...zdj tega ni več...Drugače gledam na svet,drugače ga doživljam...nekatere svoje zadeve sem popucala v glavi...Pač prihaja novo obdobje ..nova era...

Sicer se bo še saturn zadrževal v moji 7.bajti..tja do septembra 2009..se mi zdi...sam glavno sem že dala skoz...
Čaka me še opozicija med T saturnom in N soncem...kdaj točno ne vem..2009 leta se mi zdi,ko bo saturn na 18 device...
Drugača pa se bore malo dogaja na področju partnerstva...