Author Topic: Čiščenje prostora  (Read 17069 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline klarus

• Mojster
Re: Čiščenje prostora
« Reply #15 on: November 10, 2008, 07:36:27 PM »
men pa je najbližji način, ki sem se ga naučila pri t. pretnerju...ne le, da spucaš energije, ki so na tak in drugačni način prišle v zid...na pravilna mesta postaviš točke, ki so bistvenega pomena za pravilno kroženje energije(točka sredine, točka izdiha in točka vdiha) in se zaščitiš pred sevanji(od naravnih..do umetnik..)
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Shadow

• Trenutno v uvajanju
  • *
  • I fill the dark ..
Re: Čiščenje prostora
« Reply #16 on: December 16, 2008, 07:31:20 PM »
Sama živim v naši družinski hiši,ki je stara preko 300 let. Na svoj dom sem zelo čustveno navezana. In čutim prisotnost svojih prednikov,ki nekako skrbijo da kri še teče po naših žilah. ni dvoma,da je hišo pretreslo marsikaj. Tu so odraščali tako preprosti ljudje,kot  sem jaz  pa tudi duhovniki. Med drugim je ta hiša preživela tudi veliko hudega. Obe vojni sta pustili nemalo vprašanj..in nekaj trenutkov ko se hiša izjemno ohladi in duše spet preživljajo določene trenutke. Ko smo hišo obnavljali sem preživljala celo zgodovino,ki jo je risal omet.
Po tradiciji imam sama v prostoru kjer spim vejico pelina nad vrati v vseh kotih pa ščep soli. Pelin že veliko let velja za "spužvo" proti slabi energiji. Nad oknom imam obešeno polovico posušenega jabolka prerezana je vodoravno. Vzorec jabolka je naravni talisman. Oblikuje se namreč pentagram.