Author Topic: SEX- kakšna naj bi bila spolnost  (Read 97546 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
Re: SEX- kakšna naj bi bila spolnost
« Reply #105 on: May 25, 2009, 11:36:28 PM »
Nekako sem kar v redu preskrbljen. A me podobna testiranja zanimanja.   Vsak dan grem v trgovino. Najmanj po cigarete, če ne kaj več. Bi bilo pametno, če mi ga dvigneš, ko bom plaćeval blago, ali pa med policami, ko bom izbiral kar mi manjka doma.  :)  Mogoče bi zaenkrat pustil nadaljevanje zakaj sem napisal prav to.  :)

Andres

Bi ti rada prišparala nekaj neprijetnosti.  ;) Al si boš privoščil kar prodajalko nekje med policami? :o :P
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #106 on: May 26, 2009, 02:45:32 AM »
No, saj se znam zadržati, čeravno je vsak poraz neprijetno doživetje.  Sicer pa. Naj govori ura mojega preteklega posta v tej temi. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #107 on: May 26, 2009, 10:35:32 AM »
Ja, lepa ura, ni kaj. ;)
www.theta.si
DZK 519

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #108 on: May 30, 2009, 05:16:09 PM »
Srečal sem žensko, ki jo poznam že kar nekaj časa in med pogovorom je rekla, da je lezbijka.  Seksa kot pravi z obema spoloma.  No, potem sem ji rekel, da je biseksualna. Ona trdi, da je lezbijka saj srce ji nese samo na ženske.  Potem, kasneje sem malo premišljeval odkod beseda heteroseksualnost, biseksualnost in homoseksualnos.  Pravzaprav mi je nekako logično, da smo mi ljudje prvotni pomen teh treh besed tudi popačili.  Sex kot vemo angleško pomeni spol, torej nikje ni omenjana seksa kot spolnosti, ampak se vedno pri vseh treh pojmih nanaša na spol in ne spolnost.  Nekako me sili še dlje do tega razmišljanja in tega niti nisem v slovenščino prevajal, temveč sem povzetek izpeljal kar iz islandščine, kar je jezik z neprimerno manj tujkami in najpogosteje tudi bolj čist kot je to slovenščina..
Heteroseksual=Gagnkynhneigđ - nasprotno spolno nagnjenje
Homosexual= samkynhneigđ - istospolno nagnjenje
bisexual=tvikinhneigđ- dvojno spolno nagnjenje

Torej nikjer v prevodih ni govora o seksu kot spolnosti, vedno se poudarja samo spol in nagnjenje. Celo v Slovenskem jeziku, ki je poleg slovanskega porekla  po večini grajen z nemško, angleško in celo latinskiimi tujkami. 

No, z lezbiško žensko se kajpak nisem kregal, brez dvoma pa mi je dala malo  razmisleka.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #109 on: May 30, 2009, 05:18:46 PM »
Gaja. Kot sem opisal v sosednji temi o Luni, je podvig z dvigom uspel.  Sredi trgovine med policami mi je torej stopil.  Dokazati tega  ne morem, zato mi bo potrebno verjeti na besedo.  Bi bil še pripravljen kakšen test narediti. :D Ko bo pa vrsta, boš pa kasirat lahko začela. Enako kot za čudeže, recimo. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #110 on: May 31, 2009, 08:56:40 AM »
Glavno, da je eksperiment uspel. ;) :o
www.theta.si
DZK 519

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #111 on: August 14, 2009, 02:13:51 PM »
Kje smo ostali kam smo se namenili. hehehehehehe :D :D
Theta Practitioner™

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #112 on: August 14, 2009, 03:20:48 PM »
Gaja. Kot sem opisal v sosednji temi o Luni, je podvig z dvigom uspel.  Sredi trgovine med policami mi je torej stopil.  Dokazati tega  ne morem, zato mi bo potrebno verjeti na besedo.  Bi bil še pripravljen kakšen test narediti. :D Ko bo pa vrsta, boš pa kasirat lahko začela. Enako kot za čudeže, recimo. :)

Andres

Glede na tvojo inovativnost me samo čudi, kako se nisi spomnil, da bi se z gsm-jem slikal ... kar tam, v dokaz  ;)

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #113 on: August 14, 2009, 04:22:31 PM »

Andres

Glede na tvojo inovativnost me samo čudi, kako se nisi spomnil, da bi se z gsm-jem slikal ... kar tam, v dokaz  ;)

:D ;D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #114 on: August 14, 2009, 11:53:28 PM »

Andres

To pa se res nisem spomnil. Mogoče tudi zato ne, ker preprosto s telefonom ne slikam.  No, bom drugič to naredil, četudi sredi trgovine. :D :D :D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #115 on: May 10, 2010, 02:57:56 PM »
Ok,

tole temo bi bilo treba malce obnoviti  ;)

Andres, evo, se je našla ženska, ki lahko jasno in glasno pove svoje mnenje. Tudi jaz masturbiram, tudi jaz sama sebe zadovoljim. To je en zelo lep način, kako spoznati samega sebe, kako spoznati, kaj ti paše in kaj ne.

Trenutno sem kljub partnerju malce na suhem, ker ima on probleme s težavam  :-\  Se še zelo išče in to se pozna na vseh področjih njegovega življenja. Hvala Bogu je vsaj takrat, ko se me "usmili" vredno vsega  :D

Najprej sem bila malce skeptična, kako bom seksala z njim, ker me je njegova velikost malce "zbodla". Sem občutljivo bitje in da naletim na enega velikana, če se lahko tako izrazim, je kar precejšen zalogaj  ;) no, pa smo ugotovili, da je vse mogoče. Na začetku smo prenesli malce krvi pri spolnih odnosih, sedaj pa vse laufa, tako kot je treba  ;)
9ZK 674

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #116 on: August 20, 2011, 01:55:48 AM »
koliko stvari se je v tem času zgodilo ;)

Sasa, če im tvoj partner probleme s samim seboj, ji ti sigurno ne rabiš imet z njim ;)

spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #117 on: August 20, 2011, 11:22:48 AM »
Lordwolf, tega fanta smo pustili, jaz rabim ob sebi deca, ki je dec  ;D
9ZK 674

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #118 on: August 20, 2011, 11:50:26 AM »
ooooooo, pametna punca ;)

in kaj je to mistično bitje, ki mu pravijo "dec"? kakšen zgleda? kaj to je v resnici?
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #119 on: August 20, 2011, 12:31:37 PM »
Po mojem mnenju, je to osebek moškega spola, ki je kos tako prihičnim kot fizičnim izzivom
Na kratko:
 *Karakter ... Copataki, mamini sinčki ... To ni "dec".  ;D
 * Sposobnost ... Moški je vendo znal delat, žal v sedanjih časih ni več tako. Vse več je takih, ki ne znajo ničesar več narediti z rokami, samo s tipkovnico, miško in daljincem.  ;D
 * Zrelost in odgovornost ... Tudi preveč tistih "večno mladih", ki pri 30+ letih hodijo ali žurat ali bivaju v hotelu mama. Brez kakršnihkoli ambicij, da bi kdaj kaj naredili iz sebe. Reveži pač ne norejo, ker so polni izgovorov.
9ZK 656