Author Topic: SEX- kakšna naj bi bila spolnost  (Read 97480 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Online sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: SEX- kakšna naj bi bila spolnost
« Reply #120 on: August 20, 2011, 12:34:10 PM »
No, je že Maja odgovorila namesto mene  ;D
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #121 on: August 20, 2011, 12:39:48 PM »
Hehehe ...  :D
9ZK 656

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #122 on: August 21, 2011, 05:52:30 PM »

* Sposobnost ... Moški je vendo znal delat, žal v sedanjih časih ni več tako. Vse več je takih, ki ne znajo ničesar več narediti z rokami, samo s tipkovnico, miško in daljincem.  ;D
 * Zrelost in odgovornost ... Tudi preveč tistih "večno mladih", ki pri 30+ letih hodijo ali žurat ali bivaju v hotelu mama. Brez kakršnihkoli ambicij, da bi kdaj kaj naredili iz sebe. Reveži pač ne norejo, ker so polni izgovorov.

No, sej vse lepo zveni in je vse krasno. Sam to si opisala žensko ;)
Pa nočem se kregat, samo na DEFINICIJI
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #123 on: August 21, 2011, 06:02:20 PM »

* Sposobnost ... Moški je vendo znal delat, žal v sedanjih časih ni več tako. Vse več je takih, ki ne znajo ničesar več narediti z rokami, samo s tipkovnico, miško in daljincem.  ;D
 * Zrelost in odgovornost ... Tudi preveč tistih "večno mladih", ki pri 30+ letih hodijo ali žurat ali bivaju v hotelu mama. Brez kakršnihkoli ambicij, da bi kdaj kaj naredili iz sebe. Reveži pač ne norejo, ker so polni izgovorov.

Pa nočem se kregat, samo na DEFINICIJI "večno mladi" se debata malo ustavi. Strinjam se glede maminih sinčkov, ki sami ne preživijo. Sam verjemimi, da bi ti z moškim, ki je zaveden, odgovoren in po svoje "otročji", bilo življenje popolno. Stvar je samo v tem, kaj kdo pojmuje pod "OTROČJI"

Moški smo po naravi igrivi. rad se zezamo, počnemo norije in to nas polni z energijo. Vsaka ženska, ki to razume in ima moža, ki to razume, je srečna. Čim ti ubiješ otroka v moškemu, imaš doma moškega, kot praviš: ", ki ne znajo ničesar več narediti z rokami, samo s tipkovnico, miško in daljincem." vsak moški, ki je lahko ob svoji ženi norčav in zabavljač, brez da bi ga kritizirala, in ga takega spoštuje, je srečen in bo vse naredil, da jo osreči. Govorim o zdravih ljudeh, ne zakompleksancih... Moj fokus je samo na BOLJE. Slabše me sploh ne zanima.

za poslastico svetujem vse videje od tega terapevta:

najdi si celoten video njegovih predavanj.

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #124 on: August 21, 2011, 06:12:10 PM »
Tukaj je po delih, da si lahko pogledate celoto ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #125 on: August 21, 2011, 06:34:25 PM »

Moški smo po naravi igrivi. rad se zezamo, počnemo norije in to nas polni z energijo. Vsaka ženska, ki to razume in ima moža, ki to razume, je srečna. Čim ti ubiješ otroka v moškemu, imaš doma moškega, kot praviš: ", ki ne znajo ničesar več narediti z rokami, samo s tipkovnico, miško in daljincem." vsak moški, ki je lahko ob svoji ženi norčav in zabavljač, brez da bi ga kritizirala, in ga takega spoštuje, je srečen in bo vse naredil, da jo osreči. Govorim o zdravih ljudeh, ne zakompleksancih... Moj fokus je samo na BOLJE. Slabše me sploh ne zanima.

Amen. My thought exactly  :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #126 on: August 22, 2011, 02:13:40 AM »
Ok,

tole temo bi bilo treba malce obnoviti  ;)

Andres, evo, se je našla ženska, ki lahko jasno in glasno pove svoje mnenje. Tudi jaz masturbiram, tudi jaz sama sebe zadovoljim. To je en zelo lep način, kako spoznati samega sebe, kako spoznati, kaj ti paše in kaj ne.

Trenutno sem kljub partnerju malce na suhem, ker ima on probleme s težavam  :-\  Se še zelo išče in to se pozna na vseh področjih njegovega življenja. Hvala Bogu je vsaj takrat, ko se me "usmili" vredno vsega  :D

Najprej sem bila malce skeptična, kako bom seksala z njim, ker me je njegova velikost malce "zbodla". Sem občutljivo bitje in da naletim na enega velikana, če se lahko tako izrazim, je kar precejšen zalogaj  ;) no, pa smo ugotovili, da je vse mogoče. Na začetku smo prenesli malce krvi pri spolnih odnosih, sedaj pa vse laufa, tako kot je treba  ;)

Vsaka, oziroma skoraj vsaka masturbira. Ste tudi največje potrošnice seks pripomočkov, zato me nekako čudi, da o tem konkretno ženske govorite zelo malo. Ti si bolj visoko naštelana in tako pač resnico tudi poveš in sploh ne dvomim, da nebi tudi napisala v kakšni pozi te je, (so te) v času masturbacije.

Mi je pa žal, da ima tvoj osebne probleme. Le te so bržkone začasne in bosta potem spet uživala. Verjetno pa, da ga bo moral le do polovice notri dati, saj kolikor sem uspel razumeti ima osemkrat daljšega od tistega, ki žensko že lahko zadovolji. :) Le to pa je tri centimetre.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #127 on: August 22, 2011, 02:14:59 AM »
Lordwolf, tega fanta smo pustili, jaz rabim ob sebi deca, ki je dec  ;D

Aha. Torej je bil del mojega gornjega posta odveč.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #128 on: August 22, 2011, 02:19:10 AM »
Po mojem mnenju, je to osebek moškega spola, ki je kos tako prihičnim kot fizičnim izzivom
Na kratko:
 *Karakter ... Copataki, mamini sinčki ... To ni "dec".  ;D

Maja.  Saj ti je Lord že vse odgovoril.  Morda lahko dodam, da ženske ne znajo več kuhati, ne znajo šivati, štrikati, kvačkati, ne znajo oz. pogosto niti nočejo otroke vzgajati.   Ker imajo joške na zunaj še vedno izgledajo ženske.   Sicer pa pisal sem že o  25. let stari punci, ki ni znala skuhati dobesedno nič in ji tako partner juhice iz vrečke kuha.   Dva taka primera poznam osebno, noben pa ne živi v moji okolici. Prvi par je v Sloveniji, drugi v Nemčiji.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Online sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #129 on: August 22, 2011, 06:28:22 AM »
V takem primeru bi jaz oba poslala nekam v eno šolo ali na pogovor  ::)

Ne moreš da ne bi znal kej skuhat. Sicer pa svaka čast ženski, da zna potem tkole obrnt deca, da ji kuha, in da ne rečem tup moški, ki tkole prenaša tole.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #130 on: August 22, 2011, 11:18:33 AM »

Amen. My thought exactly  :)

Se strinjam tudi jaz ...  8)
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #131 on: August 22, 2011, 11:20:48 AM »
Po mojem mnenju, je to osebek moškega spola, ki je kos tako prihičnim kot fizičnim izzivom
Na kratko:
 *Karakter ... Copataki, mamini sinčki ... To ni "dec".  ;D

Maja.  Saj ti je Lord že vse odgovoril.  Morda lahko dodam, da ženske ne znajo več kuhati, ne znajo šivati, štrikati, kvačkati, ne znajo oz. pogosto niti nočejo otroke vzgajati.   Ker imajo joške na zunaj še vedno izgledajo ženske.   Sicer pa pisal sem že o  25. let stari punci, ki ni znala skuhati dobesedno nič in ji tako partner juhice iz vrečke kuha.   Dva taka primera poznam osebno, noben pa ne živi v moji okolici. Prvi par je v Sloveniji, drugi v Nemčiji.

Andres

Andres, vem, da tudi to obstaja. Žal. Zato je pa brez veze diskutirati o ženskih in moških, dajmo raje o ljudeh. Ker spol res ni faktor, ki bi odločal prav o vse stvareh. So manj in bolj sposobne ženske ter manj in bolj sposobni moški.
Taki najbolje, da se najdejo skupaj ...  ;D
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #132 on: August 22, 2011, 11:28:38 AM »
Ok,

tole temo bi bilo treba malce obnoviti  ;)

Andres, evo, se je našla ženska, ki lahko jasno in glasno pove svoje mnenje. Tudi jaz masturbiram, tudi jaz sama sebe zadovoljim. To je en zelo lep način, kako spoznati samega sebe, kako spoznati, kaj ti paše in kaj ne.

Trenutno sem kljub partnerju malce na suhem, ker ima on probleme s težavam  :-\  Se še zelo išče in to se pozna na vseh področjih njegovega življenja. Hvala Bogu je vsaj takrat, ko se me "usmili" vredno vsega  :D

Najprej sem bila malce skeptična, kako bom seksala z njim, ker me je njegova velikost malce "zbodla". Sem občutljivo bitje in da naletim na enega velikana, če se lahko tako izrazim, je kar precejšen zalogaj  ;) no, pa smo ugotovili, da je vse mogoče. Na začetku smo prenesli malce krvi pri spolnih odnosih, sedaj pa vse laufa, tako kot je treba  ;)

Vsaka, oziroma skoraj vsaka masturbira. Ste tudi največje potrošnice seks pripomočkov, zato me nekako čudi, da o tem konkretno ženske govorite zelo malo. Ti si bolj visoko naštelana in tako pač resnico tudi poveš in sploh ne dvomim, da nebi tudi napisala v kakšni pozi te je, (so te) v času masturbacije.

Mi je pa žal, da ima tvoj osebne probleme. Le te so bržkone začasne in bosta potem spet uživala. Verjetno pa, da ga bo moral le do polovice notri dati, saj kolikor sem uspel razumeti ima osemkrat daljšega od tistega, ki žensko že lahko zadovolji. :) Le to pa je tri centimetre.

Andres

Odprtost je OK, ampak detajlno razlaganje vsem povprek ... Meja dobrega okusa se povsod konča, tudi tu.
V redu, govorimo o sexu, masturbaciji itd., ampak detajlov pa najbrž ne bi objavljali tu. No, logično, da te zanima, v kakšnem položaju in s kakšnim orodjem se kje odvija "avtoerotika"  ;D ... Vsak človek mora ohranitit tudi kaj zase (in partnerja). Sicer moški ni več gentlemen in ženska ne dama. To je potem navadna vulgarnost ali pa tematika za pubertetniške forume.

Sploh pa obstaja veliko xxx filmčkov s to tematiko, zakaj bi Saša zdaj to tu razlagala ...
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #133 on: August 22, 2011, 11:52:32 AM »

Pa nočem se kregat, samo na DEFINICIJI "večno mladi" se debata malo ustavi. Strinjam se glede maminih sinčkov, ki sami ne preživijo. Sam verjemimi, da bi ti z moškim, ki je zaveden, odgovoren in po svoje "otročji", bilo življenje popolno. Stvar je samo v tem, kaj kdo pojmuje pod "OTROČJI"

Otročji: Človek, ki se pri 30+ ne zna spopadati z življenjem, ni kos ne sebi, kaj šele, da bi imel zrelo partnerstvo. Med tednom pač tistih par ur dela, kosilo mu skuhajo doma, potem se zavleče na fotelj in pritiska na tipke, doma ne pripomore nič (saj niti ne zna nič narediti), v petek pa žur in žur in žur, pa sploh ne opazi, da se nahaja mes samimi 15-letniki.  ;D
Ali pa človek, ki je poln nekih problemov, ki si jih ustvari sam, samo, da mu ne bi bilo treba se osamosvojit in zaživet po svoje. Ali nima denarja, nasprotni spol je itak tak in tak, partnmerstvo so samo čustvene drame, otroci ovira ... Tak človek je totalno nezrel, razvajen in egoističen. Saj potem je itak najbolje, da je doma in ne greni življenja drugim ... No, ampak tudi, če je doma ... Pa visi na plečih staršev, ki bi si pri npr. 50-ihi n 60-ih letih že zaslužili malo počitka, ta se pa kar seska drži.  ::)

lordwolf, igrivost! To je to, ja! To z mojim partnerjem vedno postavljava v ospredje. Kako je čudovito, da sva lahko "otročja" skupaj, da sva ohranila notranjega otroka. Ampak hkrati imava pa zrelo partnerstvo, romantiko ... Vse v enem sva si: partnerja, prijatelja itd.
Je pa res, da je kar velik % tistih, ki v partnerstvu, prav zaradi partnerjevega neodobravanja, ne delujejo tako, kot bi sicer. Zatirajo svoj pravi jaz. To pelje samo v pogubo. Partnerski odnos je najbolj intimen, najgloblji, najtesnejši. Ljudje pa hodijo izven svoje zveze na pogovor npr. h kolegu/kolegici. Tu potem že ni zaupanja in strah, če te bo partner sprejel, kar vsekakor ne vodi v trajen uspešen odnos. Midva npr. si lahko vse zaupava, razumeva in sprejemava drug drugega in vsak spoštuje stvari, ki jih drugi počne.
Sploh se tako ujameva, da se nama niti ni treba prilagajat ali sklepat kompromisov in popuščat in tako naprej ... Stvari kar same tečejo. In nikoli ne bi sprejela manj.

9ZK 656

Online sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #134 on: August 22, 2011, 12:59:26 PM »
Na žalost ljudje tako zelo iščejo ljubezen, ker je ne znajo najti znotraj sebe, da se potem zadovoljijo z manj. Jaz imam tudi tako partnerstvo, oba sva skupaj usekana, ubrisana, da ne rečem še česa. Ne pretvarjam se, prav tako se tudi on ne. Lahko sva, kar pač sva in to je tisto, kar šteje tukaj.

Tudi jaz svojemu partnerju vse zaupam, niti nimam namena hodit kam drugam, da bi se komu zaupala, vse zadeve rešujem znotraj partnerstva. Drug drugemu si v podporo, drug drugemu nudiš tisto, kar nekdo rabi. Saj ni nujno, da sta si sedaj podobna kot jajce jajcu, važno je samo, da se sprejemata.
9ZK 674