Author Topic: SEX- kakšna naj bi bila spolnost  (Read 97509 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
Re: SEX- kakšna naj bi bila spolnost
« Reply #15 on: February 09, 2009, 08:10:46 PM »
Wow. mi je žal, da nimam časa kaj več napisat, mi je pa zanimivo, da ste vsi "napaljeni" a nihče se ne upa odpret teme ;)
no, jaz bom počakal na "partnerko" da se vrne iz smučanja.....  ;D

Bom probal jutri zjutraj načet to temo in kako sem si zamislil debato vam bo jasno. Skratka, kot post Moški/Ženske, samo o sexu. Kaj in kako si zamišljate idealno spolno življenje tudi ko kemija in strast kao usahneta ;)

lp do jutri....
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #16 on: February 09, 2009, 08:15:02 PM »
Nena.  Forumska zasedba je kot vemo takšna, da na enega moškega pridejo štiri ženske. Torej sem pod povprečjem.  :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #17 on: February 09, 2009, 08:42:43 PM »
takšna, da v njej sodelujoči uživajo  :P

Ta izjava je pa zanimiva. Lahko malo obširneje opišeš.

To je čisto odvisno od sodelujočih, ker nekaterim paše to, nekaterim nekaj drugega, je treba najti skupen jezik in to tak, da se vsi počutijo sproščeno, potem je pa užitek že skoraj tu.
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #18 on: February 09, 2009, 09:24:17 PM »
Nena.  Forumska zasedba je kot vemo takšna, da na enega moškega pridejo štiri ženske. Torej sem pod povprečjem.  :)

Andres

Jap, jap....to drži...ampak vseeno se vse ženske tega foruma ne zadržujejo v istih sobanah ;)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #19 on: February 09, 2009, 09:35:41 PM »
Tudi to je res, da so ženske porazdeljene med sobami, :D torej bržone aktivne ravno tam kjer povprečni uporabnik niti nebi pričakoval. :D :D
Nenazadnje glede porazdeljenosti enako velja za moške, le izbor je sila majhen kar se vidi že iz našega personala v hotelu.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #20 on: February 10, 2009, 12:38:27 PM »
Evo mene. Zdaj mali spi in bom malo si dal duška na to temo. Kaj sem sploh hotel s tem postom? Vsi pač radi sexamo. Kdor pravi da ne, ima resne težave, pa naj si to prizna ali ne. A kot vemo je spolnost nam znana v prvi fazi, torej živalska oblika.
Osebno menim, da ker naj bi bili »homo sapiensi« bi to moralo pri nas biti nekaj več. Seveda, potrjujem, kar je rekel Andres v enem drugem postu, da smo ljudje različni in vsak izhaja iz lastnih izkušenj. A menim, da se en od drugega lahko marsikaj naučimo. Torej jaz bom napisal mojo verzijo in pričakujem komentarje in vaše verzije. Vem, da je to nekakšno osebno odpiranje in pač tisti ki se boste počutili deliti vaše izkušnje bodo vedno dobrodošle, ker menim, da je to za dobro vseh ko zveš tudi druge poglede in izkušnje.

Torej. Kaj je ZAME spolnost. Kot sem že omenil, je sex prva stopnja. Penetracija v žensko ni tako majhna stvar. Za žensko še posebej. Zato če ste prebrali moški/ženske in ste našli osebo, s katero se razumete in je njena bližina tista ki vas izpolnjuje, potem je spolnost nadaljevanje tega. Vendar v postelji se pojavi ena igra in to je moška in ženska energija! Na to temo je ena dobra knjiga, Razkrita moška narava – David Deida http://www.enaa.com/oddelki/knjige/izd_991_961233606_Razkrita_moska_narava
Kjer moramo prvo razumet, da je spolni akt povezava teh energij in uravnovešenje v nas samih. No, to je taka bolj metafizićna razlaga, a dejansko v praksi to pomeni, da je pri aktu moški lahko moški z vso svojo energijo in s tem izpopolni žensko, ki se lahko izrazi v vsej svoji ženskosti. A tu se pojavijo težave. Težave ki jih ima vsak od nas. Če nimamo sami s seboj razčiščeno to energijo vstopamo v spolni akt s težavo in seveda partner to začuti. Presenečeni boste, ko boste ugotovili, koliko stvari zaznavamo podzavestno in nas to omejuje pri sproščenosti. Seveda, kako lahko odplavate v sexu, če je prisoten strah, nesigurnost, nezaupanje. A dejansko dejstvo, da smo pred nekom goli, ni zanemarljiva stvar. Ste kdaj poizkusili se z nekom pogovarjat popolnoma goli? Kot da bi odmetali vse vaše laži in bili to kar ste. Probajte! Vem, da deluje malo čudno in da bo morda »sogovornik/ca« to čudno sprejela, a imel sem tudi take izkušnje, ko sem imel kolegico kot modela za risat akte in sva bila gola pri meni. Debata je bila neverjetna. Občutki nori. Na dan priplava marsikak strah in stvari, ki jih ne skrivamo samo pred drugimi, ampak tudi sami pred sabo. In to je najboljše spoznanje, ki ga lahko dobimo. Možnost to stvar očistit, pa je božji dar!

Torej, ko smo si priklicali metodo čiščenja in soočanja lahko gremo naprej. Vem da na to temo dela NENA. Pri njej imate možnost poštimat te plati svoje energije. Torej najpreh harmonizacija svojih moško-ženskih energij. In ko to postavimo v ravnovesje, potem se lahko najdemo z nekom tudi v postelji/avtu/hodniku/kleti/podstrešju/naravi! Namreč kar sem sam ugotovil pri sebi, za dober sex in pravo sproščenost je nujno imet te stvari poštimane. Potem pa je samo domišljija tista ki vas omejuje. Ker če spolnost sprejemamo po cerkvenih izročilih, je to nekaj slabega, greh in budalaštine, ki so jih natrosili, da vas držijo nezadovoljne. Posledica tega je da greste k njim po pomoč in oni vas samo še bolj tunkajo, dokler vam ne gre še zdravje po zlu.
Spolnost je božje izražanje. Ampak ne samo penetracija in posledična telovadba. No, da se bolje izrazim, bom vam zaupal izkušnjo ki sem jo imel nedavno… Aktiviral sem the secret, da bi lahko rešil svoje težave v zvezi z mojim odnosom do žensk. Pač tudi jaz sem samo človek z vsemi svojimi napakami, a bi se jih rad znebil. Temu primerno sem priklical, da bom to rešil. Vesolje pa me je presenetilo in mi poslalo eno damo. Ok. Stvar se je začela v lokalu. Dama je plesala in norela. Impulz mi je rekel, naj pristopim in sem začel plesat. Najini energiji sta se harmonizirali. Njej sem dovolil, da je ženska in ona meni, da sem moški. Postajalo je vroče, ker smo dobesedno napalili en kup ljudi okoli nas. No, zahvalil sem se ji za ples in se kot pravi Lord umaknil. Pred zaključkom večera, mi je pristopila in vprašala, kaj zdaj? Ker sem bil par tednov ločen in nisem hotel takoj skakat z drugimi, sem imel ene zadržke. A the secret je prav prepuščanje. In rekel sem ji, da lahko greva k meni. Kasneje, ko so užgali luči, me je prišla dobesedno pobrat in peljala domov. Pokazal sem ji risbe, med temi akte, ki sem risal, in da ne dolgotvezim, končala sva v postelji. Nisem hotel sexat a hotel sem spet čutit svojo moško energijo, kako preplavlja eno žensko. Pristala je na to igro. Spet sem se našel, ker sem to zgubil v letih nesrečnega zakona. Bil sem spet živ. V trokah sem imel damo, ki je hrepenela in dajal sem ji vso energijo, ki sem premogel in dobijal nazaj obilje nežnosti in ženstvenosti. Poanta je v tem, da nisva sexala. Nisem jo niti primil za noben intimni del in ona mene niti. Bila sva samo gola, objeta in se stiskala. Igrala sva se z energijami in bilo je magično. Dama je doživela dva vrhunca in jaz sem bil ozdravljen. Vesolje mi jo je dobesedno poslalo, da razčistim, kar sem vprašal. Lahko bi se temu upiral, a zamudil bi izjemno prijetno lekcijo. Dama je šla ob 7h zjutraj domov, vsa presenečena nad tem, kar se je/ni zgodilo in mi rekla, da takega človeka še ni srečala… Pa sem si mislil, v bistvu ni dobila nič, kar bi vsi pričakovali, ker dejansko sva se samo objemala, a dobila je to, kar je rabila.

Tako da dejansko sem ugotovil, da pri spolnosti ni samo penetracija in dotik, ampak je tudi prepletanje energij. In opazil sem, da ko te energije ponorijo, postane žensko telo ena cela točka G. Iz izkušenj vem, da je tako. Druga ugotovitev je tudi, da nismo vsi za vse. Torej nekaj, kar ti uspe z eno Damo, ni nujno, da ti bo z vsako. Kar nas vrača na debato o razčiščenih pojmih glede svoje moško/ženske harmonizacije. Obstajajo ženske, z močnejšo moško energijo (v knjigi preberite več o tem) ki najdejo moške z bolj ženstveno energijo. In delujejo tako. A dolgoročno to ne gre, ker moški mora bit moški in ženska ženska. Tako to gre, hoteli mi to ali ne. Res, da se ulogi lahko med aktom tudi zamenjajo, a to je lepota spolnosti kot igre. Dejansko je to igra, kjer spoznavamo sebe in se poglabljamo v partnerja. In tu si pridobivamo zaupanje in harmonijo v sebi in s partnerjem.

Danes sem obdelal čisto energije, kako vidim, da bi morale delovat. Da ne bom preveč nakladal bom zaključil in nadaljeval kasneje še par aspektov.

Zdaj pa bi rad slišal vaše mnenje.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #21 on: February 10, 2009, 01:54:40 PM »
Lord, hvala da si tako iskreno svojo izkušnjo podelil z nami.

Seveda je paritveni nagon prisoten v vsakem izmed nas, pa naj to prizna ali ne. To se lepo vidi skozi astrološko karto, kjer lahko natančno ocenimo koliko česa in zakaj  ;)

Je pa spolnost nekaj lepega, ker konec koncev smo tudi duhovna bitja. Jaz verjamem v duhovno privlačnost, fizično privlačnost, intelektualno privlačnost ...... če pa nam seveda uspe vse skupaj združiti v eni osebi, potem smo zadeli terno.

Seveda je naša pot iskanja lahko daljša ali krajša, spet odvisno od disonantno postavljenih Marsa, Venere, Lune, Sonca in Merkurja, če ne bom zoprna, ker bom uporabljala svoj jezik  ::)

V življenju se nam pač zgodi, da nas nekatere osebe lahko privlačijo predvsem erotično in postanemo seksualno obsedeni od njih. to se ponavadi dogaja ob Plutonovih prehodih, ko se soočamo z najglobljimi koreninami naše biti.

Lahko se nam zgodi, da nas nekdo pritegne predvsem z energijo, takrat imamo Neptunsko zadevo in bog ne daj, da je le-ta v kakšenem disonantnem kotu, ker potem to idealiziramo in opevamo, kot bi poslušali Tristana, ko je opeval svojo Izoldo.

Da pa ne bom samo filozofirala, če smo se že zmenili, da bomo podali svoje izkušnje, bom napisala eno svojo, ki me je res presenetila in tako sem čutila prvič v življenju. Ko sem Ljubota prvič videla, sem začutila neustavljivo željo, da se ga dotaknem. Pa ni šlo za nobeno erotično privlačnost ali misel na spolnost. Enostavno sem se ga želela dotakniti in ko sem se ga, sem postala blažena do neba.  :D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #22 on: February 10, 2009, 06:03:51 PM »
Na to temo je ena dobra knjiga, Razkrita moška narava – David Deida http://www.enaa.com/oddelki/knjige/izd_991_961233606_Razkrita_moska_narava

hmmmmmmm...jo imam, zaenkrat še na nočni omarici ;) Morda je čas, da jo vsaj primem v roke... :P
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #23 on: February 10, 2009, 07:17:15 PM »
Na to temo je ena dobra knjiga, Razkrita moška narava – David Deida http://www.enaa.com/oddelki/knjige/izd_991_961233606_Razkrita_moska_narava

hmmmmmmm...jo imam, zaenkrat še na nočni omarici ;) Morda je čas, da jo vsaj primem v roke... :P

In si naložiš znanje iz nje. ;) ;D
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #24 on: February 10, 2009, 07:40:32 PM »
Torej. Kaj je ZAME spolnost. Kot sem že omenil, je sex prva stopnja. Penetracija v žensko ni tako majhna stvar. Za žensko še posebej. Zato če ste prebrali moški/ženske in ste našli osebo, s katero se razumete in je njena bližina tista ki vas izpolnjuje, potem je spolnost nadaljevanje tega. Vendar v postelji se pojavi ena igra in to je moška in ženska energija! Na to temo je ena dobra knjiga, Razkrita moška narava – David Deida http://www.enaa.com/oddelki/knjige/izd_991_961233606_Razkrita_moska_narava
Kjer moramo prvo razumet, da je spolni akt povezava teh energij in uravnovešenje v nas samih. No, to je taka bolj metafizićna razlaga, a dejansko v praksi to pomeni, da je pri aktu moški lahko moški z vso svojo energijo in s tem izpopolni žensko, ki se lahko izrazi v vsej svoji ženskosti. A tu se pojavijo težave. Težave ki jih ima vsak od nas. Če nimamo sami s seboj razčiščeno to energijo vstopamo v spolni akt s težavo in seveda partner to začuti. Presenečeni boste, ko boste ugotovili, koliko stvari zaznavamo podzavestno in nas to omejuje pri sproščenosti. Seveda, kako lahko odplavate v sexu, če je prisoten strah, nesigurnost, nezaupanje. A dejansko dejstvo, da smo pred nekom goli, ni zanemarljiva stvar. Ste kdaj poizkusili se z nekom pogovarjat popolnoma goli? Kot da bi odmetali vse vaše laži in bili to kar ste.

S tem mnenjem se pa tako zelo strinjam. Že sama sem razmišljala, da bi pisala o tem, pa ne vem, če bi našla  prave besede. Priporočena knjiga na to temo se bo znašla na mojem seznamu.
Namreč, preizkušeno na lastni koži (telesu) sem prišla do spoznanja, da je sama "izvedba" odnosa nadgradnja odnosa, temelječega na več plateh. Energijah,  lahko pa tudi na privlačnosti fizičnega telesa, "kemije". Kollikor vem so preučevali  odzivanje teles na kaj vem, feromone, vonjave... Če mi je neka oseba všeč, mi tudi diši, govorim o naravnem vonju... In najbolj pomembno, energija odnosa, energija, ki jo moj izbrani partner izžareva. Čeprav sem v preteklosti mislila, da imam določeno osebo rada, v seksu ni bilo ujemanja. Obratno, celo odpor do tega. Po veliko razmišljanja oz. izkušnjah kasneje, sem ugotavljala, da mi enostavno ni dajal tistega občutka, ki  sem ga potrebovala. Morda za izpolnjevanje mojega manjka, morda za izpolnjevanje nečesa, kar bi morala poiskati v sebi... Ali pa ne. Morda samo iskanje tiste prvinske vloge moškega in ženske, kjer vsak v odnosu daje in prejema...kaj vem,  yang in yin... energičnost in nežnost... moškost in ženskost... In res, ko se te energije pokrivajo, ali steče samo...ali pa v ustvarjenem zaupanju ni težko povedati še tistih zadnjih  podrobnosti, kje več in kje manj, pa kje ja in kje ne itd...  :D

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #25 on: February 11, 2009, 01:06:37 PM »
Tea, ti mi vedno razširiš obzorja. Vidiš, počasi napredujemo in vidimo nove aspekte.

Rena, to kar praviš o vonju je dejstvo. Žal pa jaz ne voham. Razloga ne vem, a zaznavam samo par vonjav in še to zelo slabo. Če mi bo slučajno puščal plin, sem mrtev. Dejansko to o vonjavah nisem več kot toliko raziskoval, ker enostavno nimam dosti od tega, pa še preverit ne morem. Tako da bi me veselilo, če bi kdo kaj dodal, če ne za druge.

Martin_sonce, srečanje si organiziraj sam. Sej sem ti napisal o energijah. Pač po kmečko povedano, ko se boš počutil dobro sam s seboj in bil ponosen nase, ker boš VEDEL, da si nekaj naredil na sebi in ko boš nehal "lovit" ženske, se ti bodo same ponujale... Meni se to v praksi dogaja, pa nisem nek lepotec. Enostavno, ko poštimaš svoje energije, se dame začnejo zanimat zate. Ženske so doooooooosti bolj intuitivne in imajo te čute doooooosti bolj razvite od nas moških. In če si ti v sebi poštiman, imaš močno notranjo energijo, verjemi, te bodo "vohale". Kako praktično poštimat to energijo, pa ve vsak zase. Šport, fitnes sta dobra načina, da se malo najdeš v svoji moški vlogi. Ravno tako meditirat in se umirit je uredu.
Drugo pa sam raziskuj.
Sicer si mi postavil dobro uprašanje, o katerem bom sedaj premišljeval. Zakaj se enkrat lepijo nate, drugič te niti ne povohajo? Mogoče je res v vonju. Seveda velja tako za možke, kot za ženske. Nekaj bo v povezavi hormonov, vonja in te kemije, ki je pogojena z neko reakcijo v telesu, ki je verjetno posledica tvojega notranjega stanja... hmmmm mislim, da sem si sam napisal...
grem meditirat o tem....

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #26 on: February 11, 2009, 01:29:52 PM »
Lord, saj to je Skrivnost, Theta ali Zakon privlačnosti ......

Če si sposoben ustvariti v sebi energijo, kot da "se že dogaja", potem se ti začne dogajati. Naši empatični čuti so večinoma zelo razviti in seveda pri odnosih se močno izražajo.

Saj veš, da če se sam počutiš kot cunja, še drugi stopijo nate in obrišejo čevelj. Če pa si nabit z elektriko, potem bodo drugi sicer posrkali del, vendar se bo ta vedno znova obnavljala in ti dajala zagon. In seveda to samozavest tako ženske, kot moški čutimo, ko se srečujemo.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #27 on: February 11, 2009, 07:42:53 PM »
Ok, sem razumel narobe, potem pa tudi sam povej praktično, kaj bi rad vedel. ;)

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #28 on: April 28, 2009, 09:17:03 AM »
Ciao Banda!

Dolgo me ni bilo. Imam pač osebna čiščenja in preobrazbe. Svoje življenje postavljam na novo. To so neka moja razmišljanja o tem, kako bi moralo potekat ljubljenje v višjem pomenu. Ob priliki, bom napisal tudi, kako to spravit v praksi. Sem že nekaj naredil na to temo.  Dosti tega je napisanega v blogu, ki sva ga načela z Vilinko. A o tem ob priliki.

"LJUBLJENJE

Danes sem imel zanimivo debato z Vilinko (končno sem jo slišal po 4-h dneh!!!) na temo knjige Anastazija. Ne vem če ste brali, no... priporočam, ker se res izplača.
Torej, kaj iščemo v sexu? Vse razen "sexa"... Zanimivo, ne? Kaj pa torej pojmujemo pod to besedo? Ponavadi samo spolni užitek. Zadovoljevanje nagona. Nek "poceni" užitek. Zakaj pa to ljudje počno tako intenzivno? Ker nekaj iščejo. Kaj pa iščejo? Iščejo to, o čem sva z Vilinko debatirala.
HARMONIJO. Vrnimo se v sam akt. Moški penetrira v žensko in iz tega izvira vse kar se nadaljuje... kot matematika. To je osnovna funkcija, vse ostalo je samo izpeljava. Pa izpeljimo to funkcijo. Torej osnovna naloga moškega, je da "da" ženski. Da prodre vanjo. Kaj vse podrazumevamo s tem? Dejmo to reč na lepši način, Ženska DOVOLI moškemu, da vstopi vanjo. A se vam ne zdi že nekaj bolj plemenitega ta drugi izraz? In ravno to vsi iščemo. Da postane ta akt nekaj bolj plemenitega. Da nas izpolni in napolni. Dejansko moški DA ženski in ona SPREJME od njega. Vsa ta simbolika izpolni oba "udeleženca" in energija zakroži. In ko zakroži, se oba počutita v vlogi, ki jima je namenjena. Torej začeli smo pri golem sexu in sedaj je že nekaj več. Partnerja sta dobila vloge in status v tem Aktu. Postala sta udeleženca nečesa večjega. Globjega.
Sedaj se dama počuti bolj plemenito, spoštovano in seveda bolj predano njemu. Ni ga moškega, ki nebi užival v tem, da se počuti plemenit ob svoji dami. Seveda se bo počutil še bolj moški. Bolj kot se bo počutil moški, bolj bo dama ob njem imela občutek varnosti in bolj se mu bo upala predati.
Skratka vam postaja jasno, kam pelje ta začaran krog? V neverjetne užitke. S tem da sedaj se že oba udeleženca dvigujeta v samopodobi. Dejansko moški rabi žensko, da bi se lahko izrazil. Zato sta te dve uloge tako pomembne! Ker ko jih prevzamemo, postanemo to kar bi od vedno morali bit. Moški in Ženska. Ne pa samec in samica, kot se večinoma dogaja v teh časih. Golo oplojevanje in še to brezuspešno, ker so kontracepcije itd. Vrnimo se na osrednjo temo. Kadar pride do tega "odpiranja" pride neizbežno tudi trenutek, ko se Dama popolnoma odpre Kavalirju. S tem mu pokaže vso svojo ženskost in tu se končno lahko popolnoma izrazi v svoji naravi. S tem je spet govor o svobodi v odnosu, da smo lahko to kar smo. Kavalir, pa počaščen z iskrenostjo ne more kot spoštovat to odkritost in videt boginjo v ženski, ki mu je dala vse. Seveda tudi sam mora bit popolnoma iskren do svoje dame in ji mora izrazit vso čast, ki mu jo je dodelila. Žal se dogaja, da moškemu ego zraste in tu ponavadi "zajebe" vso to dejanje.
Čas je za korenite spremembe. Torej sedaj smo poleg samega akta, dodali še vloge moški/ženska. Kar pomeni, da se harmonizirajo te osnovne energije. Ženska rabi moškega, da ji da varnost, moški pa potrditev. A še vedno smo v odnosu, ki je zgolj fizičen. Torej to lahko počnete z komerkoli. No... komerkoli, ki je te stvari dojel. Naslednji korak je združitev duš. Ponavadi odpiranje v teh stvareh pripelje do odpiranja svojih najglobjih resnic. Popolno zaupanje in dejansko se pokažemo v tem kar smo. In če partner/ka to sprejme, torej da smo sprejeti za to kar smo, nastopi nekaj, kar je magično. Sam Akt, odpade.
Zdaj si mislite, "pa kaj bomo nehali sexat?" Ne. Imeli boste tudi spolni odnos, ker bo to zabava. Nekaj lepega, združitev in telesna potešitev. ŠE vedno je to lepa stvar, a dojeli boste globji smisel tega, tako da v tej fazi se vam bo dogajalo še marsikaj zraven. Torej igre pred tem in igre po tem bodo naredile popolnost... ja ja... popolnost je dolgočasna, pravijo. A le tisti, ki si ne upajo hrepenet po nečem več in sami sebi v bistvu škodijo...
Globje spoznavanje svojega partnerja in on vas. Če se tega bojite, potem imate še marsikaj za počistit na "podstrešju". Če ste se pa znašli s tako osebo, je naslednji korak zbližanje duš, če že niste sorodne duše, ali duše dvojčice. To razlagam za ljudi, ki nimajo takega partnerstva, a si ga lahko sami ustvarijo. Tudi duše dvojčice so enkrat prvič začele ;) Torej sedaj ste v fazi popolnega zaupanja. Svoje telo in svojo dušo popolnoma zaupate nekomu in to je božanski občutek. Naslednja faza je, ko se duši združita. Torej, ko ste ob nekom in vam srce bije v istem tempu, kot partnerju. Ko mižite in začutite njegovo energijo. Ko je samo bližina partnerja zadosti, da vam zagori celo telo. Ko iščete samo občutke. Dotik. Energijo. Svobodo v zaupanju. Ko ste lahko prvič svobodni v svojem telesu, ker ste ob vnekom, ki vas ima rad točno takšne, kakršni ste. Lepo vam je z vami samimi in ste v družbi nekoga, ki počne isto. To je že višja stopnja zavedanja. Ko se na partnerja ne vežete več, ampak enostavno ob njem dihate. Ta občutek pa razumejo samo tisti, ki so to izkusili. Ni pa to omejeno na posameznike. To je božji dar vsakemu človeku. Ko po sexu, se dotikate, poljubljate in kot zadnje dejanje še odplavate v družbi ljubljene osebe...“

Kaj vse nas omejuje pri tem? Samo lastni STRAHOVI! Tudi o tem kdaj drugič....

Offline darchi

• Novinec
  • *
« Reply #29 on: April 28, 2009, 04:33:19 PM »
Pa, če bi se zmenila ne bi mogla bolj podobno, o isti temi in skoraj istem času razmišljati. jaz sem sama pri sebi to tematiko skoraj dobesedno isto premlevala prejšnji teden, ta teden pa so na tapeti strahovi. In če si ti o tem razpravljal še z Vilinko, ali še s kom, nas je bilo zagotovo še več. Že Jezus je dejal, kjer sta dva ali trije zbrani v mojem imenu, tam sem jaz med vami. Torej je le še čas doseganja kritične mase, da tovrstno doživljanje združitve, Enosti, postane dosegljivo človeštvu.
Je pa prav, da gremo skozi preobrazbe in osebno rast preden to doživimo, ker občutenje ljubezni, združitve z dušo in telesom, ti daje moč. Če gre za moško žensko združitev je najvišja kreacija novo bitje, če pa znaš to silo uporabiti še za druge kreacije, potem pa je prav, da si zavesten in čist. Svet je pravzaprav perfektno urejen.