Evo mene. Zdaj mali spi in bom malo si dal duška na to temo. Kaj sem sploh hotel s tem postom? Vsi pač radi sexamo. Kdor pravi da ne, ima resne težave, pa naj si to prizna ali ne. A kot vemo je spolnost nam znana v prvi fazi, torej živalska oblika.
Osebno menim, da ker naj bi bili »homo sapiensi« bi to moralo pri nas biti nekaj več. Seveda, potrjujem, kar je rekel Andres v enem drugem postu, da smo ljudje različni in vsak izhaja iz lastnih izkušenj. A menim, da se en od drugega lahko marsikaj naučimo. Torej jaz bom napisal mojo verzijo in pričakujem komentarje in vaše verzije. Vem, da je to nekakšno osebno odpiranje in pač tisti ki se boste počutili deliti vaše izkušnje bodo vedno dobrodošle, ker menim, da je to za dobro vseh ko zveš tudi druge poglede in izkušnje.
Torej. Kaj je ZAME spolnost. Kot sem že omenil, je sex prva stopnja. Penetracija v žensko ni tako majhna stvar. Za žensko še posebej. Zato če ste prebrali moški/ženske in ste našli osebo, s katero se razumete in je njena bližina tista ki vas izpolnjuje, potem je spolnost nadaljevanje tega. Vendar v postelji se pojavi ena igra in to je moška in ženska energija! Na to temo je ena dobra knjiga, Razkrita moška narava – David Deida
http://www.enaa.com/oddelki/knjige/izd_991_961233606_Razkrita_moska_naravaKjer moramo prvo razumet, da je spolni akt povezava teh energij in uravnovešenje v nas samih. No, to je taka bolj metafizićna razlaga, a dejansko v praksi to pomeni, da je pri aktu moški lahko moški z vso svojo energijo in s tem izpopolni žensko, ki se lahko izrazi v vsej svoji ženskosti. A tu se pojavijo težave. Težave ki jih ima vsak od nas. Če nimamo sami s seboj razčiščeno to energijo vstopamo v spolni akt s težavo in seveda partner to začuti. Presenečeni boste, ko boste ugotovili, koliko stvari zaznavamo podzavestno in nas to omejuje pri sproščenosti. Seveda, kako lahko odplavate v sexu, če je prisoten strah, nesigurnost, nezaupanje. A dejansko dejstvo, da smo pred nekom goli, ni zanemarljiva stvar. Ste kdaj poizkusili se z nekom pogovarjat popolnoma goli? Kot da bi odmetali vse vaše laži in bili to kar ste. Probajte! Vem, da deluje malo čudno in da bo morda »sogovornik/ca« to čudno sprejela, a imel sem tudi take izkušnje, ko sem imel kolegico kot modela za risat akte in sva bila gola pri meni. Debata je bila neverjetna. Občutki nori. Na dan priplava marsikak strah in stvari, ki jih ne skrivamo samo pred drugimi, ampak tudi sami pred sabo. In to je najboljše spoznanje, ki ga lahko dobimo. Možnost to stvar očistit, pa je božji dar!
Torej, ko smo si priklicali metodo čiščenja in soočanja lahko gremo naprej. Vem da na to temo dela NENA. Pri njej imate možnost poštimat te plati svoje energije. Torej najpreh harmonizacija svojih moško-ženskih energij. In ko to postavimo v ravnovesje, potem se lahko najdemo z nekom tudi v postelji/avtu/hodniku/kleti/podstrešju/naravi! Namreč kar sem sam ugotovil pri sebi, za dober sex in pravo sproščenost je nujno imet te stvari poštimane. Potem pa je samo domišljija tista ki vas omejuje. Ker če spolnost sprejemamo po cerkvenih izročilih, je to nekaj slabega, greh in budalaštine, ki so jih natrosili, da vas držijo nezadovoljne. Posledica tega je da greste k njim po pomoč in oni vas samo še bolj tunkajo, dokler vam ne gre še zdravje po zlu.
Spolnost je božje izražanje. Ampak ne samo penetracija in posledična telovadba. No, da se bolje izrazim, bom vam zaupal izkušnjo ki sem jo imel nedavno… Aktiviral sem the secret, da bi lahko rešil svoje težave v zvezi z mojim odnosom do žensk. Pač tudi jaz sem samo človek z vsemi svojimi napakami, a bi se jih rad znebil. Temu primerno sem priklical, da bom to rešil. Vesolje pa me je presenetilo in mi poslalo eno damo. Ok. Stvar se je začela v lokalu. Dama je plesala in norela. Impulz mi je rekel, naj pristopim in sem začel plesat. Najini energiji sta se harmonizirali. Njej sem dovolil, da je ženska in ona meni, da sem moški. Postajalo je vroče, ker smo dobesedno napalili en kup ljudi okoli nas. No, zahvalil sem se ji za ples in se kot pravi Lord umaknil. Pred zaključkom večera, mi je pristopila in vprašala, kaj zdaj? Ker sem bil par tednov ločen in nisem hotel takoj skakat z drugimi, sem imel ene zadržke. A the secret je prav prepuščanje. In rekel sem ji, da lahko greva k meni. Kasneje, ko so užgali luči, me je prišla dobesedno pobrat in peljala domov. Pokazal sem ji risbe, med temi akte, ki sem risal, in da ne dolgotvezim, končala sva v postelji. Nisem hotel sexat a hotel sem spet čutit svojo moško energijo, kako preplavlja eno žensko. Pristala je na to igro. Spet sem se našel, ker sem to zgubil v letih nesrečnega zakona. Bil sem spet živ. V trokah sem imel damo, ki je hrepenela in dajal sem ji vso energijo, ki sem premogel in dobijal nazaj obilje nežnosti in ženstvenosti. Poanta je v tem, da nisva sexala. Nisem jo niti primil za noben intimni del in ona mene niti. Bila sva samo gola, objeta in se stiskala. Igrala sva se z energijami in bilo je magično. Dama je doživela dva vrhunca in jaz sem bil ozdravljen. Vesolje mi jo je dobesedno poslalo, da razčistim, kar sem vprašal. Lahko bi se temu upiral, a zamudil bi izjemno prijetno lekcijo. Dama je šla ob 7h zjutraj domov, vsa presenečena nad tem, kar se je/ni zgodilo in mi rekla, da takega človeka še ni srečala… Pa sem si mislil, v bistvu ni dobila nič, kar bi vsi pričakovali, ker dejansko sva se samo objemala, a dobila je to, kar je rabila.
Tako da dejansko sem ugotovil, da pri spolnosti ni samo penetracija in dotik, ampak je tudi prepletanje energij. In opazil sem, da ko te energije ponorijo, postane žensko telo ena cela točka G. Iz izkušenj vem, da je tako. Druga ugotovitev je tudi, da nismo vsi za vse. Torej nekaj, kar ti uspe z eno Damo, ni nujno, da ti bo z vsako. Kar nas vrača na debato o razčiščenih pojmih glede svoje moško/ženske harmonizacije. Obstajajo ženske, z močnejšo moško energijo (v knjigi preberite več o tem) ki najdejo moške z bolj ženstveno energijo. In delujejo tako. A dolgoročno to ne gre, ker moški mora bit moški in ženska ženska. Tako to gre, hoteli mi to ali ne. Res, da se ulogi lahko med aktom tudi zamenjajo, a to je lepota spolnosti kot igre. Dejansko je to igra, kjer spoznavamo sebe in se poglabljamo v partnerja. In tu si pridobivamo zaupanje in harmonijo v sebi in s partnerjem.
Danes sem obdelal čisto energije, kako vidim, da bi morale delovat. Da ne bom preveč nakladal bom zaključil in nadaljeval kasneje še par aspektov.
Zdaj pa bi rad slišal vaše mnenje.