Author Topic: SEX- kakšna naj bi bila spolnost  (Read 97535 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
Re: SEX- kakšna naj bi bila spolnost
« Reply #30 on: April 28, 2009, 05:43:17 PM »
Vse to sem napisal 14.04.2009. Me veseli, da si usklajena z dogodki. S strahovi sem se ubadal po novem letu. Torej nekaj se dejansko dogaja.
Lepo si napisala, ko pride do takih združitev, je ustvarjalnost neverjetna. Žal, pa jih je premalo... Temne sile so na delu pri tem in je kot pač je...
Verjamem, da je tako prav in da bo vse kot mora bit. Tega se ne da ustavit, ker je to v srcu vseh ljudi. Strahovi pa so edina ovira, da se ta ljubezen in kreativnst ne manifestirata. Zato pa so take združitve kar se da onemogočane, preprečene... tudi sam sem imel tako izkušnjo in sem padel na izpitu... a upanje je še vedno, da bom en dan imel nekoga ob sebi, da se bom lahko popolnoma realiziral. Ker dejansko smo ustvarjeni, da se z nekom združimo in zaključimo to dualnost. Da združimo ta dva principa v eno in se vrnemo v osnovo. K bogu. Kot eno.

Zanimivo razmišljaš Darchi. Nov veter upanja...
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline darchi

• Novinec
  • *
« Reply #31 on: April 28, 2009, 09:31:07 PM »
Hvala Lord!
Tudi jaz sem še daleč od tega (ali pač ne, kdo ve), da bi te besede že živela. Zaenkrat jih spravljam v življenje sama in treniram te blažene občutke v povezanosti s Stvarstvom, ali kakim naključnim srečanjem. Spraviti jih v zakonsko zvezo je pa še izziv. Sem poročena in imam dva majhna otroka in KUP nerešenih težav z možem in na drugih področjih. Se me je pa zelo dotaknila knjiga znanega pisca Coelha: Čarovnica iz Portobela in v njej učiteljica (zdravilka) učenki odgovori na njeno vprašanje kako naj uči, ko pa ne ve dovolj, da tisto česar se hočemo naučiti, moramo poučevati.
Zato hvala za ta forum in vse sodelujoče, da se vsi lahko učimo in poučujemo. In potem enkrat spravimo v življenje in morda celo posteljo  ;)

Darchi

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #32 on: April 30, 2009, 11:12:01 PM »
Veš, na enem drugem postu, si napisala nekaj, kar me je dobesedno rasvetlilo. O tem ,da ljudje nebi šli gledat romantičen filem, kjer se glavna akterja zmutita na samem začetku...
To je razlog, da je večina ljudi dandanes nesrečna! Vsi ti filmi, pokažejo hrepenenja, željo, iskanje. In ko končno osvojijo plen, se filem konča!!! In ravno tu je problem, da 99,99% ljudi, ne ve kaj počet ko najdejo "strast", "romantiko" in vse te stvari! Ravno tak filem se manjka, kjer se zaljubita na začetku filma, potem rešujeta probleme, ki itak nastanejo in potem kako živita srečna!
A si se kdaj zamislila, zakaj ljudje takega filma nebi gledali?
KER BI MORALI NEKAJ SPREMENIT V ŽIVLJENJU!!!!

Lepo je biti bogi bogi in sanjat... A dejansko je treba kaj naredit v življenju. Problemi so in problemi bodo, a klinc jih gleda, so peli Zmelkow. Ne bom se več obremenjeval s “problemi“ ki so itak samo produkt glave in romantičnih filmov. Kot praviš ti, “vsi se učimo“... a bi kdo živel prosim? Vsi samo iščete težave tu in tam. Problem v tem, problem v onem. Kaj življenje je samo eno premlevanje problemov?
Jaz ne mislim tako. Nekoč sem, a sem to spremenil. 

Always look at the bright side of life!

... mal sem se že utrudil razglabljat in filozofirat.... ;)

Offline darchi

• Novinec
  • *
« Reply #33 on: April 30, 2009, 11:51:20 PM »
  :D :D :D :D :D
Spet sva bila usklajena. Jaz sem včeraj čutila fizično utrujenost od zadnjega dela debate (sem ravno pisala na sosednji nitki) in če ni veselja, da ne rečem užitka na poti, je to rdeča luč, da sem zašla. Ampak, danes sem že nazaj in sem že počistila nekaj nesnage iz mojega življenja in spotoma še pri prijateljici, pardon, tudi ona je del mojega sveta.

Kot pravijo Američani: Walk the talk.
Darchi

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #34 on: May 01, 2009, 01:46:29 PM »
Dejmo raje reč "Go with the flow..."

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #35 on: May 01, 2009, 02:25:34 PM »

To je razlog, da je večina ljudi dandanes nesrečna! Vsi ti filmi, pokažejo hrepenenja, željo, iskanje. In ko končno osvojijo plen, se filem konča!!! In ravno tu je problem, da 99,99% ljudi, ne ve kaj počet ko najdejo "strast", "romantiko" in vse te stvari! Ravno tak filem se manjka, kjer se zaljubita na začetku filma, potem rešujeta probleme, ki itak nastanejo in potem kako živita srečna!

Lepo je biti bogi bogi in sanjat... A dejansko je treba kaj naredit v življenju. Problemi so in problemi bodo, a klinc jih gleda, so peli Zmelkow. Ne bom se več obremenjeval s “problemi“ ki so itak samo produkt glave in romantičnih filmov. Kot praviš ti, “vsi se učimo“... a bi kdo živel prosim? Vsi samo iščete težave tu in tam. Problem v tem, problem v onem. Kaj življenje je samo eno premlevanje problemov?
Jaz ne mislim tako. Nekoč sem, a sem to spremenil. 

Se pridružujem samo malo debati, točno tako, problemi so bili, so in bodo, ko ljubiš nič ne de.
Vse se da rešiti samo volja, kjer je volja tam je tudi pot, kar tako naprej, človek mora malo tudi v sebe pogledat, kaj ga veseli, lepo je ko spoznaš kaj bi počel z ljubeznijo a včasih so  tudi bolj sanje, kakor realnost, važno da si prišel do tega spoznanja in ocenil situacijo, si priznal da kaj je potrebno spremeniti in to je to.
Pa pa by luana   :D :D ;)

Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #36 on: May 04, 2009, 10:54:51 PM »

samo berem in se "učim" iz vaših postov, jutri bom razmišljala v tej smeri ...

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #37 on: May 05, 2009, 08:34:48 AM »
Veš, na enem drugem postu, si napisala nekaj, kar me je dobesedno rasvetlilo. O tem ,da ljudje nebi šli gledat romantičen filem, kjer se glavna akterja zmutita na samem začetku...

Tudi kak tak film se najde in meni, pa še mnogim drugim je čisto gledljiv.Je pa vseeno še vedno zgodba nekoga drugega. Saj ni finta v tem sploh kdaj se kdo zaljubi in kako se to rešuje.. Finta je v tem, da se vedno gleda ali pa bere zgodba nekoga drugega. In kje smo mi v tej zgodbi?? Večni opazovalci zgodb drugih. Večni teoretiki kaj bi bilo potrebno, kaj bi lahko, če bi...ipd. Meni osebno šteje samo še akcija. :P :) Od preveč filozofiranja samo glava boli in zopet veš samo eno teorijo nekoga. Sicer pa ni vse tako črno kot izgleda. Malce več vere v ljudi  vseeno lahko.
Drugače pa Lord itak veš, da te rada berem. Bo res že čas, da spet ob enem čaju počvekava :) :-*
« Last Edit: May 05, 2009, 08:38:34 AM by Nena »
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #38 on: May 05, 2009, 11:09:14 AM »
Nena, se strinjam z napisanim. Vedno so zgodbe drugih ljudi na velikem platnu, sami se pa moramo naučit "vozit" skozi življenje z vsemi vzponi in padci vred ter s partnerjem ali brez njega. To ne more namesto nas nihče drug.

Tudi jaz se vama z Lordwolfom z veseljem pridružim na čajčku.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #39 on: May 06, 2009, 08:14:49 AM »

Tudi kak tak film se najde in meni, pa še mnogim drugim je čisto gledljiv.Je pa vseeno še vedno zgodba nekoga drugega. Saj ni finta v tem sploh kdaj se kdo zaljubi in kako se to rešuje.. Finta je v tem, da se vedno gleda ali pa bere zgodba nekoga drugega. In kje smo mi v tej zgodbi?? Večni opazovalci zgodb drugih. Večni teoretiki kaj bi bilo potrebno, kaj bi lahko, če bi...ipd. Meni osebno šteje samo še akcija.   Od preveč filozofiranja samo glava boli in zopet veš samo eno teorijo nekoga. Sicer pa ni vse tako črno kot izgleda. Malce več vere v ljudi  vseeno lahko.
Drugače pa Lord itak veš, da te rada berem. Bo res že čas, da spet ob enem čaju počvekava 

Meni osebno šteje samo še akcija. :P :) Od preveč filozofiranja samo glava boli in zopet veš samo eno teorijo nekoga. Sicer pa ni vse tako črno kot izgleda. Malce več vere v ljudi  vseeno lahko.
Drugače pa Lord itak veš, da te rada berem. Bo res že čas, da spet ob enem čaju počvekava :) :-*
[/quote]

Se podpišem, če lahko Nena

Namesto uživanja, se zgublja čas z "kaj bi bilo če ....." "saj bi, če ...."

Je že res, da so najbolj romantične pesmi napisane iz hrepenenja po neuslišanem. Toliko trpljenja za nič ....Toliko ljubezenskih smrti za nič ......... Čemu vse to služi.

Če bi Prešeren poročil Julijo, potem bi hrepenel o Katri, če bi poročil Katro, o Micki, če bi poročil Micko o Francki itd..........

Pa dajmo že odrast .....

Če v sebi vidimo lahko božansko, bomo videli v vsakem človeku. Tudi svojega partnerja, ki prdi, riga, kaka in je včasih slabe volje, lahko vidimo z očmi ljubezni.

Vse izhaja iz prepričanj, da je nekaj dobro nekaj pa ni. Da mora človek za "pravega" partnerja izpolnjevati to in to .............. ampak ne to, kar nam je sveto, ampak tisto, kar mislimo, kar predpisuje družba, okolje in s čimer bi nam dvigal naš ego ......

Meni ni nič zakomplicirano. Enostavno ne razumem, kje je sploh problem. Živi in pusti živet ..... pusti da si kar si, pusti partnerju da je kar je

Iz mačk ne boste nikoli naredili psov. Razen če jim ne obesite bombice na rep in bo naredilo Waf Waf Waf ....

Ajdi, pejdite se met radi, poližite smetanco in pojejte jagodko na vrhu, potem pa hitro poskrbite na novo porcijo.

Smetana ne bo stala na zalogo, se bo skisala. In tako je to v življenju. Za lene ljudi bodo večno sanje in hrepenenja, za strahopetce tudi .......

Vsak naj se sam odloči

« Last Edit: May 06, 2009, 10:54:21 AM by Andres »
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #40 on: May 06, 2009, 11:36:00 AM »
krasno napisano in popolnoma resnično  ;)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #41 on: May 06, 2009, 11:59:55 AM »
Bravo Tea, se tudi jaz podpišem spodaj.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline darchi

• Novinec
  • *
« Reply #42 on: May 06, 2009, 03:53:21 PM »
Se čisto strinjam Tea in ostale, a najprej moraš priti tja, potem lahko tako govoriš. In strahopetnost in lenoba imata svoje vzroke. Saj vse veste, da dokler ne ozavestiš težave, jo pač imaš. Nekomu, ki je v depresiji, ali pa samski, pa si tega ne želi, pač ne pomaga, da mu rečeš, da si je to sam izbral.
Sebi ali bližnjemu pomagaš le tako, da mu pomagaš poiskati vzrok, ga ozavestiti, začutiti, spustiti in po možnosti naložiti radost, ljubezen,...
Ko je meni pred dvema letoma neka zdravilka rekla, da si moram pomagati sama, mi ni to prav nič pomagalo. In sem takrat že vedela nekaj o alternativnih metodah zdravljenja. Leto po tistem sem se srečala z EFT in Theta in šele zdaj mi je, vsaj zdi se mi tako, približno jasno, kaj sploh delam.
Hvala Bogu/Življenju, če gre komu hitreje, a pri vseh ni tako. In če nisi nikoli videl smetane z jagodo na vrhu, potem je pač ne moreš/ne znaš/ne upaš... videti, tudi če stoji pred teboj. Priznam, da imam kup strahov in da se imam za leno in da se znam smiliti sama sebi, postati depresivna, kljub temu, da imam dva otroka, diplomo, doktorat, in še kar nekaj drugih izobraževanj za seboj, da si pridelam velik del zelenjave (zdaj manj ob otrocih), da sama pečem kruh,...
Vse ima svoj vzrok.
Ko se lotim kakega svojega problema, ponavadi ne morem verjeti, kam me pripelje. In malo ali pač veliko filozofiranja ob tem le pomaga, vsaj tistim, ki smo take vrste.
Seveda vas občudujem vse, ki ste ljudje akcije in ste mi za vzgled in srčno pričakujem čas, ko bom tudi jaz živela svoje sanje.
Tole ni mišljeno kot provokacija, pravim le, da imamo vsi prav, vsak namreč živi v svojem svetu, vsi si ga sami kreiramo, koliko pa smo vešči tega, je pa druga stvar.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #43 on: May 06, 2009, 05:16:30 PM »
Se strinjam tudi s tabo Drachi. Sama sem bila par let nazaj velik filozof in dejansko sem samo od tega živela. Teorijo sem obvlada v nulo in bila "najbolj pametna", za vse in vsakogar sem imela odgovor.. :o Hudoooo res, če se spomnim, po eni strani prav smešno.  Potem pa me je življenje prisililo in postavilo pred dejstvo, da je čas za akcijo.
Vse so to samo obdobja, ki so minljiva. In itak se tudi sama sebi kdaj smilim..ampak nekako ne več kot eno uro. Tako je pač prišlo. So pa bili časi, ko je bilo tega uhuhuh...Zato le veselo naprej po svoji poti in bodo tudi te tegobe sčasoma minile...včasih treba mal stisniti zobe in se pomatrati, potem pa kar naeknrat zgine, ko najmanj pričakuješ...
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #44 on: May 07, 2009, 07:18:21 AM »
Se čisto strinjam Tea in ostale, a najprej moraš priti tja, potem lahko tako govoriš. In strahopetnost in lenoba imata svoje vzroke. Saj vse veste, da dokler ne ozavestiš težave, jo pač imaš. Nekomu, ki je v depresiji, ali pa samski, pa si tega ne želi, pač ne pomaga, da mu rečeš, da si je to sam izbral.
Sebi ali bližnjemu pomagaš le tako, da mu pomagaš poiskati vzrok, ga ozavestiti, začutiti, spustiti in po možnosti naložiti radost, ljubezen,...
Ko je meni pred dvema letoma neka zdravilka rekla, da si moram pomagati sama, mi ni to prav nič pomagalo. In sem takrat že vedela nekaj o alternativnih metodah zdravljenja. Leto po tistem sem se srečala z EFT in Theta in šele zdaj mi je, vsaj zdi se mi tako, približno jasno, kaj sploh delam.
Hvala Bogu/Življenju, če gre komu hitreje, a pri vseh ni tako. In če nisi nikoli videl smetane z jagodo na vrhu, potem je pač ne moreš/ne znaš/ne upaš... videti, tudi če stoji pred teboj. Priznam, da imam kup strahov in da se imam za leno in da se znam smiliti sama sebi, postati depresivna, kljub temu, da imam dva otroka, diplomo, doktorat, in še kar nekaj drugih izobraževanj za seboj, da si pridelam velik del zelenjave (zdaj manj ob otrocih), da sama pečem kruh,...
Vse ima svoj vzrok.
Ko se lotim kakega svojega problema, ponavadi ne morem verjeti, kam me pripelje. In malo ali pač veliko filozofiranja ob tem le pomaga, vsaj tistim, ki smo take vrste.
Seveda vas občudujem vse, ki ste ljudje akcije in ste mi za vzgled in srčno pričakujem čas, ko bom tudi jaz živela svoje sanje.
Tole ni mišljeno kot provokacija, pravim le, da imamo vsi prav, vsak namreč živi v svojem svetu, vsi si ga sami kreiramo, koliko pa smo vešči tega, je pa druga stvar.

Darchi, kdo bi te bolje razumel kot jaz. Tako kot pravi tudi Nena, ti lahko z vso gotovostjo zatrdim, da če bi se šle tekmovat, kdo lahko zafilozofira in zakomplicira zadevo bolj kot jaz, bi mu pripela medaljo.  ;D ::) In sem pravi mojster izgovorov, vprašaj Neno  :P
Ampak ne dovolim, da me to posrka v globalu. In ne dovolim, da s tem zgubljam preveč časa. Le toliko, da se moj Calimero malo pocrklja.

Darchi

Ampak dejstvo je, da si v vsakem trenutku že TAM. Dejstvo je, da smo v vsakem trenutku tam, ne glede kako se nam zdi, pripravljeni ali nepripravljeni. To so samo človeške zablode.

NIKAMOR TI NI TREBA HODIT

Vzameš vse tisto kar tisti trenutek imaš na zalogi in ŽIVIŠ

To je tako, kot pri kuhanju. Če se namenim skuhat neko jed, pa potem spotoma ugotovim, da nimam vseh sestavin, ne bom zganjala panike. Skuhala bom pač s tistimi, katere imam, ostale dodala mogoče kasneje, če jih nekdo spotoma prinese iz trgovine, ali pa sploh ne ........ Pa bo jed vseeno užitna, ker bo skuhana z ljubeznijo

Hočem rečt, da tako kot pri vseh stvareh kompliciramo do matere božje ..................

Življenje je tako lepo ....dajmo no, ŽIVIMO GA

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif