Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: ribica on November 16, 2010, 12:46:11 PMQuote from: Gaja on November 02, 2010, 01:05:37 PMČe se je še kdo 'okužil' s kristali, vam sporočam, da je pri meni na začasnem oddihu veliko kristalov, ki iščejo nov dom, in sicer: moldavit, selenit, labradorit, kianit, mavrični mesečev kamen, citrin, granat, ametist, hematit, smaragd, žad, lepidolit, rdeči jaspis... Na zalogi so tudi verižice, obeski, številne zapestnice, ahatne geode, kosi ametista itd. Če koga kaj konkretno zanima, si je možno ogledati sliko izdelka. GajaSicer nisem ŠE okužena s kristali. Imela samo enega, pa še to ne vem kateri je bil. Bi pa imela enega za zaščito pred zlom, črno magijo....Kateri bi to lahko bil?Zame je najmočnejši GAGAT, meni zelo drag kamensicer pa tudi hematit ali črni turmalin.
Quote from: Gaja on November 02, 2010, 01:05:37 PMČe se je še kdo 'okužil' s kristali, vam sporočam, da je pri meni na začasnem oddihu veliko kristalov, ki iščejo nov dom, in sicer: moldavit, selenit, labradorit, kianit, mavrični mesečev kamen, citrin, granat, ametist, hematit, smaragd, žad, lepidolit, rdeči jaspis... Na zalogi so tudi verižice, obeski, številne zapestnice, ahatne geode, kosi ametista itd. Če koga kaj konkretno zanima, si je možno ogledati sliko izdelka. GajaSicer nisem ŠE okužena s kristali. Imela samo enega, pa še to ne vem kateri je bil. Bi pa imela enega za zaščito pred zlom, črno magijo....Kateri bi to lahko bil?
Če se je še kdo 'okužil' s kristali, vam sporočam, da je pri meni na začasnem oddihu veliko kristalov, ki iščejo nov dom, in sicer: moldavit, selenit, labradorit, kianit, mavrični mesečev kamen, citrin, granat, ametist, hematit, smaragd, žad, lepidolit, rdeči jaspis... Na zalogi so tudi verižice, obeski, številne zapestnice, ahatne geode, kosi ametista itd. Če koga kaj konkretno zanima, si je možno ogledati sliko izdelka. Gaja
Quote from: Tea on November 16, 2010, 12:54:43 PMQuote from: ribica on November 16, 2010, 12:46:11 PMQuote from: Gaja on November 02, 2010, 01:05:37 PMČe se je še kdo 'okužil' s kristali, vam sporočam, da je pri meni na začasnem oddihu veliko kristalov, ki iščejo nov dom, in sicer: moldavit, selenit, labradorit, kianit, mavrični mesečev kamen, citrin, granat, ametist, hematit, smaragd, žad, lepidolit, rdeči jaspis... Na zalogi so tudi verižice, obeski, številne zapestnice, ahatne geode, kosi ametista itd. Če koga kaj konkretno zanima, si je možno ogledati sliko izdelka. GajaSicer nisem ŠE okužena s kristali. Imela samo enega, pa še to ne vem kateri je bil. Bi pa imela enega za zaščito pred zlom, črno magijo....Kateri bi to lahko bil?Zame je najmočnejši GAGAT, meni zelo drag kamensicer pa tudi hematit ali črni turmalin. sem se pa zdaj spomnila - imam doma tri verižice in ne vem katere so. Čisto pozabila nanje. Jih bom morala potegniti na plan
Quote from: sasa on November 16, 2010, 11:56:28 AMJst mam pa eno vprašanje.Ali je možno, da moldavit, ki ga ima kolega na omarci nad posteljo, povzroča slab spanec? Sem se povezala s kristalom, mora biti v sobi, da spuca vse vzorce, sedaj sem mu predlagala, da naj moldavit prestavi na mizo oz polico, na drugi konec mize. Na moldavit se je potrebno navadit, ker ima ful močno vibracijo in ima v sebi element ognja, zato za spanje res ni najbolj primeren vse dokler se z njim ne zliješ v eno. Tako kot ti je svetovala Tea je super, če nima selenita je dober tudi apofilit. Gaja
Jst mam pa eno vprašanje.Ali je možno, da moldavit, ki ga ima kolega na omarci nad posteljo, povzroča slab spanec? Sem se povezala s kristalom, mora biti v sobi, da spuca vse vzorce, sedaj sem mu predlagala, da naj moldavit prestavi na mizo oz polico, na drugi konec mize.
Jaz pa danes spet z mojim ljubim boji kamenčkom..ženskim, moški počiva doma
Quote from: Daia* on November 17, 2010, 08:30:25 AMJaz pa danes spet z mojim ljubim boji kamenčkom..ženskim, moški počiva doma Kateri pa je to?
Quote from: ženska on November 17, 2010, 08:32:18 AMQuote from: Daia* on November 17, 2010, 08:30:25 AMJaz pa danes spet z mojim ljubim boji kamenčkom..ženskim, moški počiva doma Kateri pa je to?To so BOJI STONES. Zaenkrat edini kamen, ki ga res čutim. Sta pa v paru moški in ženski. Sej na netu kar nekaj piše o njih. Men so tudi vizualno všeč, ker so tako prvinski.. Ženska je gladka, moški pa robat. Dejansko se drugače počutim in reagiram, ko ga imam zraven.
Kupila sem si hematit, karneol in aventurin ...