Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Nena on May 19, 2009, 12:40:40 PMJaz bi tud eno karto Gaja, please Zate, Nena mi je danes padla ven karta ZVEZDNEGA RUBINA - Plemenitost in bogastvo: Rubin je kristal bogastva in plemenitosti, ki predstavlja Kraljevsko frekvenco radodarnosti. Zvezdni rubin izraža svojo resnično moč skozi šestkotno kristalno zgradbo, ki je simbol za "Zvezdna vrata". Ta predstavljajo prehod med dimenzijami. Zvezdni rubin omogoča prenos bogastva vseh oblik, iz ene dimenzije v drugo, spodbujajoč lastno vrednost in radodarnost duha.in še karta, ki sem jo potegnila zate:AQUA AVRA - Odločnost in ustvarjalnost: Aqua Avra se je, kot izdelek moderne alkimije, rodila iz kamene strele, s primesjo čistega zlata in je bila segrevana do visokih temperatur. Zlato atomizira, se sprime s kameno strelo in jo obarva modro. Odločilna narava te spremembe in lep končni rezultat je zapažanja vreden čudež narave. Spoznaj in uresniči svojo trenutno vlogo v globalnem razvoju. Gaja
Jaz bi tud eno karto Gaja, please
Prosim Rena. Le kdaj se boš kaj oglasila na mojem koncu?
Hvala Gaja, zlata si
Hvala Gaja! Kako da te nebi videl, ko si sedela v sredini Zdaj bom pa mal meditiral o karti! Hvala še enkrat.
Takole, dokler se ne lotimo skupinskega zdravljenja, sem vam pripravljena potegnit karto kristala, ki vas trenutno najbolj podpira. Gaja
Rena, v veselje mi je zate potegniti karto. V tem obdobju te najbolj podpira ROŽNATI TOPAZ - Humor in domišljija: Rožnati topaz je svetel, srečen kristal srca, ki podpira našo sposobnost, da gledamo s humorjem in domišljijo na vsakem nivoju. Povečuje naše zaupanje v ljudi in nas vodi bližje k novemu izkušanju radosti in resnično strastnega, uspešnega življenja. Gaja
Prosim Rena in vračam objem nazaj. Kako paše.
a tale topic še deluje Gaja, a je možno še zame kej
Pri sebi imam kristalne karte. Razprava o kamnih me je čisto motivirala. Če vas zanima, kateri kristal je trenutno za vas najbolj primeren oz. katera energija bi vam najbolj koristila v danem trenutku, vabljeni.